nu prea ai cum sa tii lansetele fara rod pod...poate doar sa le tii pe jos.Mariann scrie:se poate pescui si fara rod pod pe ponton ?

Moderator: THL
nu prea ai cum sa tii lansetele fara rod pod...poate doar sa le tii pe jos.Mariann scrie:se poate pescui si fara rod pod pe ponton ?
pontonul este din scanduri de lemn destul de groase si cu spatiu destul de micintre ele. eu de abia am pus 2 picheti pt feeder-ele sotiei.... mai ai varianta sa pescuiesti de langa ponton si de pe el sa arunci lansetele, sa faci drilul si sa scoti pestele.Mariann scrie:http://www.green-season.ro/suporti-rod- ... porti.html
BUZ BARI DASTIA MA SE POT PUNE PE PONTON?
Ai scapat lanseta printre scanduri....??? Sau pichetul pe care era asezata lanseta...????sorin_mihai scrie:spatiul este mare intre scanduri pe ponton la pleasa, am scapat lanseta printre scanduri .... fara rodpod ....nu prea merge, dar poti pune p mal picheti si sa fugi la ele cand iti trage
bine ai spus, soare, "nu cred".Sorin Ionescu scrie:Ai scapat lanseta printre scanduri....??? Sau pichetul pe care era asezata lanseta...????sorin_mihai scrie:spatiul este mare intre scanduri pe ponton la pleasa, am scapat lanseta printre scanduri .... fara rodpod ....nu prea merge, dar poti pune p mal picheti si sa fugi la ele cand iti trage![]()
Nu cred ca distanta intre scanduri este atat de mare incat sa incapa o lanseta cu tot cu mulineta...