tehnica la crap pe natural

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

dorinforgo

tehnica la crap pe natural

Mesaj de dorinforgo »

eu la crap folosesc doua seturi de echipamente primu set bete de 2.4 m, actiune 5-15 gr montate de mine din blankuri de bete fine 1.9 m ex;germina, poseidon ,dam si manere din bete de 2,4m 135m fir mono 0.35mm forfac textil 0.18mm penn carlige gamagatu nr 4-6(la concurs am folosit nr6) plumb culisant 65 gr al doilea set telscopice 2.7m actiune 10-30 g 140 m mono 0.4 mm ,carlige gamagatu nr1-2 forfac textil 0.23 sufix.anu asta am pescuit la mila23 ,dunarea veche,pechilia la cernovca si la masura pe sf.gheorghe in ultima bucla la rosu pe dunarea veche la crisan pe canal lopatna si litcov, pe bratul sulina intre crisan si sulina.mie imi este usor sa ajung oriunde in delta pt ca am pensiunea la mila23.despre concurs ce sa va spun nu a fost greu totusi in cele 3 zile de concurs am priins o scadere a apei si a temperaturi si in conditiile astea pestele nu prea a tras(inainte cu cateva zile de concurs am avut o partida buna si am prins vreo 18 crapi intre 3-11kg la mine in fata pontonului la peleti de peste stupati cu 2-3 boabe de porumb).anu viitor am vb cu organizatori si cred ca osa adaptam regulamentu de concurs la conditiile de la mila23(o sa momim standurile cu cateva zile inainte o sa alegem standurile cu atentie la o distanta mai mare 1 de celalat ca fiecare echipa sa aibe posibilitatea sa pescuiasca mai lejer ideea este sa incercam sa facem ca fiecare echipa sa prinda peste cred ca o sa facem o sedinta tehnica mai amanuntita de concurs.)eu la crap in functie de sezon pescuiesc primavara rama neagra bomba cu ttx boaba uscata de porumb vara cu boilis pe leti de peste boaba de porumb uscata,scoica vara si toamna .iarna cu boaba de porumb uscata.la concurs am momit cu mamaliga in care am inglobat porumb miere esente de vanilie si rom.am pescuit numai cu porumb semi umed preparat de mine cu miere si esente vanilie si rom.pe aceasta cale multumesc prietenului meu si colegului de echipa Hari hatman cu care am participat la concurs.la anu cred ca o sa schimb putin din strategia de pescuit o sa pescuiesc cu peleti de fructe cand apa este rece vreau sa incerc din nou sa momesc cu cartofi fierti si o sa il rog pe vladut mateanu sa imi faca niste boilisuri albe pe baza de cartofi si un pelete pe baza de scoica.multumesc pentru sustinere cu respect dorin forgo
multumesc domnului viorel dulamita pt mesajul de sustinere pe forum

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: tehnica la crap pe natural

Mesaj de Vladut Mateianu »

Frumos crap Dorine ! Daca mai ai driluri, mai asteptam..... :D

PS Cand zici ca putem face primul pescuit la crap adevarat la Mila 23 din 2011?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

dorinforgo

Mesaj de dorinforgo »

pai io zic ,daca vrei sa prinda toata lumea sa schimbam strategia ideea este sa nu cistigam tot timpu io cu hary. io propun sa ne pregatim in iunie si cind prindem o fereastra actionam eu cu neamtu si cu ciprian pregatim standurile ,le momim pe toate cu citeva zile inainte sa se simta toata lumea bine ,standurile le punem mai distantate sa poata toata lumea sa se mute cind vrea.facem o sedinta tehnica ca lumea ii informam pe toti ce si cum merge pe dunare si dupa aia sa vezi concurs.cred ca nu este o problema sa ne organizam ca lumea .eu vad cite sacrificii si cit investesc adm de balti sa iasa concursurile bine.in iun. iul. si aug.putem si noi pescui 12 ore nu 8.de altfel cred ca nu-i o problema pt tine sa faci niste boilisuri sa mearga bine si la dunare .anul viitor tr sa vorbim si cu astia de la anpa sa stea pe la mila sa nu
mai dam pe plasele pescarilor. cu stima la multi ani cu fericire,sarbatori fericitesi fir intins dorin r
PS cred ca la anul participi si tu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Am notat Dorin, vom tine cont de sugestiile tale la editia a 2-a !
Dar in primavara, cand crezi ca putem face prima iesire adevarata la crap ?

Craciun fericit !
CS SENZOR

dorinforgo

Mesaj de dorinforgo »

vlade anul asta primi crapi frumosi i-am prins pe la inceputul lui aprilie te astept cu drag

dorinforgo

Mesaj de dorinforgo »

mai vladut unii din forumurile de pescuit sint tare ciudati am scris si eu niste sugestii pentru concursul de anul asta de la mila si nici nu am deschis gura si au si sarit la mine cica eu fac reguli ,eu nici nu te cunosc bine si ziceau de aranjamente.aici chiar daca iti spui parerea ca toata lumea sa se simta bine astia ciudatii zic de fraude parca la concursul asta de la mila sau chistigat milioane de euro.ciudata lume pe forumurile astea.eu m am convins ca a fost un concurs frumos cu o organizare onesta cu un albitru de exceptie,cu niste serate frumoase festival ce mai.ori cum eu la anul nu mai particip ca nu cred ca este fer pley din partea mea.eu ma antrenez tot anul pe dunarea veche la mila si nu mi se pare corect.multumesc incodata pe aceasta cale organizatorilor.si cred ca mila 23 merita astfel de concursuri.fie ca noul an sa va aduca sanatate si ferucire,cu stima dorin f

GabiT

Mesaj de GabiT »

Draga Dorine,

Acesta e riscul cind folosesti PC.Nu o lua in nume de rau ca au zis unii, ca au spus alti despre propunerile tale.Eu personal care te cunosc de vreo 20 de ani stiu ce fel de pescar esti si mai ales ca esti altruist.Si acum Puiutu Creanga din Belgia te pomeneste si ce e simpatic le-a rupt lacurile cu metoda ta la pogaci.Deci stai linistit ca am vazut pe acest site vice campioni mondiali balacariti ,asa ca ....
Oricum ma bucur ca ai inceput sa dai sfaturi despre scule ,momeli, ca noua ne-a trebuit un an sa invatam canalul Sulina(spionindu-te zi si noapte....HA HA HA)si toate mosmoadele.
Delta e altceva decit lacurile noastre si sincer o cunosti cel mai bine din toti cei pe care i-am cunoscut aici in ultimii 20 de ani.
Daca poti ajuta te rog sa o faci cu placere pentru ca stiu ca o faci din suflet.
Cu prietenie,
Gabi Terinte

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@Dorin

ce zic pescarii de pe alte forumuri nu ma intereseaza. stiu doar ca cei care au participat alaturi de tine la editia 1 a cupei big fish te respecta si te vor respecta mereu ptr ca ai DEMONSTRAT ca esti bun. de asemenea, te asigur ca si membrii forumului crapmania apreciaza intotdeauna un adevarat pescar. indiferent daca pescuieste pe balta sau pe rau ! :wink:
CS SENZOR

dorinforgo

Mesaj de dorinforgo »

multumesc mult domnilor va astept la mila un nou an fericit

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

Din experienta dvs. , care lichid nutritiv sau extract lichid de scoica considerati ca este cel mai aproape sau identic cu profilul natural al scoicii de apa dulce ? Anul acesta sunt hotarat sa incerc un pescuit la crap , pe OLT , in zona SIBIU . Multumesc.
Carp Passion

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”