NUMAI PENTRU CUNOSCATORI ! ! !

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

claudiue
Puncte: 0

Re: NUMAI PENTRU CUNOSCATORI ! ! !

Mesaj de claudiue »

Azi vad ca ai intrat la 8 jumate, la 9 si ceva, la 12, si acum esti online!
Deci cand nu ai avut timp sa pui pozele pe site? :)))

Martin

Mesaj de Martin »

Mare cunoscător de....scule ? Ai nimerit-o ca viţelu' la poarta nouă !!
Prin enunţul tău faci aluzie că nu toţi sunt cunoscători, nu-i aşa ? Dar în acelaţi timp tu nu ştii să postezi o fotografie pe un forum, cum ţi se pare ????

Bogdan1

Mesaj de Bogdan1 »

Pentru MARTIN - daca tot ai placerea sa te bagi in seama aiurea,in lipsa de alte preocupari mai serioase(ti-ai pierdut locul de munca??) si vrei sa insinuezi ca esti "EXPERT" spune-mi si mie ce diferenta este intre cele 3 modele "ABU" ?Daca stii primesti un premiu important. Te astept ! ! ?

P.S. Daca nu.....baga-te in seama cu cei de teapa ta si numai face aprecieri gratuite,incercans sa pari interesant ! ! !

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

Saracu om ... v-ati pus pe capul lui cu criticile mai rau ca pe un infractor , nu mai dati asa cu pietre ca de pietre o sa aveti si voi parte cand o sa vindeti ceva . Isi vinde omu marfa cum poate si cum stie , nu-i mai purtati de grija zau.

Uitati de rautati in zilele astea si nu mai judecati asa aspru ca nu v-a deranjat nimeni de la masa, va asteapta sarmalele , cozonacii , vinul rosu ...

Sarbatori Fericite tuturor ! :)

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

un pret pe tot pachetul daca se poate??? :)
slowly we rot- by Obituary

Bogdan1

Mesaj de Bogdan1 »

salut ! ai 2 nr de tel si discutam la tel deoarece aici sunt foarte multi care fac numai mistouri .....sau da-mi nr tau de tel si te sun eu ! Mersi

Martin

Mesaj de Martin »

Bogdan1 scrie:Pentru MARTIN - daca tot ai placerea sa te bagi in seama aiurea,in lipsa de alte preocupari mai serioase(ti-ai pierdut locul de munca??)!
Nu am un loc de muncă de 21 de ani, şi nu l-am pierdut. I-am dat cu flit !
Bogdan1 scrie: si vrei sa insinuezi ca esti "EXPERT" spune-mi si mie ce diferenta este intre cele 3 modele "ABU" ?Daca stii primesti un premiu important. Te astept ! ! ?!
Nu mă pricep la mulinetele tale, eu le cunosc pe ale mele. Premiu pot să-ţi ofer eu, dacă-mi spui cum am făcut postarea asta multiplă... :lol: :lol:
Bogdan1 scrie:P.S. Daca nu.....baga-te in seama cu cei de teapa ta si numai face aprecieri gratuite,incercans sa pari interesant ! ! !
Aprecieri gratuite nu fac de 21 de ani , decând nu am loc de muncă. Da, mă bag în seamă cu cei de teapa mea, oamenii modeşti ai acestui forum, cu ei şi numai cu ei mă bag în seamă !

LA MULŢI ANI !

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”