B.R.

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

luka

Mesaj de luka »

Florin Plesu
Ma impac fffff.bine cu acel "rontzait"specific mulinetelor Daiwa si intradevar eu folosesc Daiwa Infinity XBR 5500 si nu am ce sa le reprosez.Cunosc pe cineva care le are de 4 ani(5000) si nu au fost deloc ingrijite,si nu are nici o problema cu ele.In privintza B.B.L.C. au devenit uniforma printre pescarii de crap din Romania-raportul calitate pretz le-au facut cele mai populare mulinete de crap de la noi.Rog sa nu se supere posesorii de aceste mulinete pe mine.Cu stima Razvan Dobrescu :wink:
SI maine este o zi

CATCHER
Puncte: 0

Mesaj de CATCHER »

Eu folosesc Daiwa XBR 5000 de aproape sapte ani.
Spre rusinea mea nu le-am uns si ingrijit mai deloc...merg fara probleme si va asigur ca au fost destul de chinuite ( crap si somn ).
Daiwa este dupa parerea mea mai robusta,are pinioanele acoperite cu un strat protector(nu s-a curatat dupa atatia ani ),are pinioane incredibil de mari,plaja mare de actiune a franei,este mai compacta,tambur de rezerva, dar si un mecanism extrem de complicat , si nu in ultimul rand Made in Japan( stim noi pe unii care nu cumpara decat cand vad talpica Made in Japan, in urma cu 10 ani ...poate se da singur in fapt ). :lol: :lol: :lol:
BBLC te unge la suflet cand o invarti.
Mecanismul interior este mult mai simplu. dar nu atat de robust comparativ cu Daiwa, este ceva mai ieftina dar nu are tambur, si frana este copiata dupa surf, plaja mica, si nu este M in J.
Dar mulinetele sunt sensibil egale, depinde de gust,influeta prietenilor.
Sper ca nu v-am plictisit.
:shock:
MARIUS iONITA
Asociatia Crapul

CATCHER

Mesaj de CATCHER »

Cred ca daca nu gresesc inainte de XBR a fost Daiwa Grand Wave Bite N' Run (perfect for spin trolling as well )
:lol: http://www.alltackle.com/daiwa_grand_wave_br.htm
MARIUS iONITA
Asociatia Crapul

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@catcher

stiam ca la Daiwa Grand Wave Bite N' Run nu se decupleaza automat BR . Este adevarat ?

CATCHER

Mesaj de CATCHER »

Singura mulineta la care nu se declanseaza automat ( o mai fi si alta, eu numai de asta stiu )BR este Penn Slamer, sau mai bine zis si mai corect Penn Live Liner
Am avut 4 buc. au ajuns prin Braila.
Am intrat pe un forum la americani(am intrebat daca mai exista si altele , si de ce nu are BR auto ) si un tip zice ca a lucrat la proiectul respectiv, mulineta fiind pe snek, nu a mai avut loc de mecanismul pentru declansare, si se pare ca oricum piata lor nu se omoara dupa BR :lol:
ZICE IEI :shock:
MARIUS iONITA
Asociatia Crapul

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Si acum ma uit pe talpica. :lol: :lol: :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

si??? :lol:

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Val,
asa e, la modelul asta nu se decupleaza automat. In rest , e identica cu Infinity. Aa, si are culoare gri :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

metalizat :D
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

CATCHER scrie:Singura mulineta la care nu se declanseaza automat ( o mai fi si alta, eu numai de asta stiu )BR este Penn Slamer, sau mai bine zis si mai corect Penn Live Liner
shock:
WRONG!
cezar are dreptate, nici la daiwele cu pricina nu sare automat bait-ul!
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”