Solidaritate protest

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

radu73
Puncte: 0

Solidaritate protest

Mesaj de radu73 »

PROTESTUL DE LA BENZINARII TREBUIE SA CONTINUE ASA CA DRAGI ROMANI HAIDETI SA NU NE MAI LASAM CALCATI IN PICIOARE DE BENZINARII MULTIMILIARDARI SI SA-I FACEM SA VADA CE INSEAMNA SA PIARDA BANI. VA RUGAM SA FITI SOLIDARI CU NOI SI IN ZILELE DE 17,18 SI 19 IANUARIE 2011 SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE. SA MERGEM CU RATB-UL CU BICICLETELE SAU PE JOS DAR SA NU MAI ALIMENTAM MASINILE CA SA NU MAI UMPLEM BUZUNARELE CELOR CARE PROFITA DE NOI.DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA. VA MULTUMIM SI STATI APROAPE, PROTESTELE VOR CONTINUA!!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: Solidaritate protest

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si sa nu mai cumparam nici tigari si nici bautura, ca ii imbogatim pe altii ! :D

PS Lasa benzina, ca nu este scumpa deloc, altfel nu ai vedea atatea masini pe strada , 95% doar cu cate 1 om in ele.... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Rujjuman

Mesaj de Rujjuman »

Tocmai de asta a ajuns la pretul asta(e cat aia de afara si nici nu o poti compara ca si calitate), pentru ca nimeni nu a zis nimic pana acum! Vrei sa ajunga 10 lei litrul ca sa incepi sa te ingrijorezi???
Sustin protestul, nu am sa merg cu mijloacele de transport in comun pentru ca sunt dependent de masina ca multi altii, in schimb am sa alimentez cu o zi inainte cat sa imi ajunga pentru cele 3 zile, dar nici de al naibii nu am sa alimentez in acele zile(si daca sunt singurul care face asta) :D

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

Rujjuman scrie:Tocmai de asta a ajuns la pretul asta(e cat aia de afara si nici nu o poti compara ca si calitate), pentru ca nimeni nu a zis nimic pana acum! Vrei sa ajunga 10 lei litrul ca sa incepi sa te ingrijorezi???
Sustin protestul, nu am sa merg cu mijloacele de transport in comun pentru ca sunt dependent de masina ca multi altii, in schimb am sa alimentez cu o zi inainte cat sa imi ajunga pentru cele 3 zile, dar nici de al naibii nu am sa alimentez in acele zile(si daca sunt singurul care face asta) :D
frumos suna: "sustin protestul dar nu am sa merg cu mijloacele de transport in comun.... am sa alimentez cu o zi inainte"

mai nene ganditi si voi putin. aia au estimata o anumita cantitate/luna ..nu /zi. |Crezi ca ii afecteaza intr-un fel daca tu astazi alimentezi de 200 ron in loc sa alimentezi azi de 100 ron si maine 100 ron.

mai ganditi si voi ..macar asa ..din cand in cand.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Daca vreti sa ii doara la buzunar desi nu cred ca se va intampla asta ar trebui fie sa renuntati la masini fie sa puneti combustibil de afara de la bulgari, unguri, moldoveni altfel avand in vedere ca romanul se adapteaza repede la orice masura naspa nu se va intampla nimik( vezi ce au patit bugetarii cu taierile salariale care trebuiau sa tina pana la 31.12.2010) plus ca la romani mai e o problema daca are masina pai se duce si pana la colt dupa paine cu masina ca deh el a dat bani pe ea .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

:lol: :lol: :lol:

100% adevarat !

PS Si nu mergem nici cu RATB ca au salarii de 3500 lei/luna, deci nu vrem sa incurajam asemenea salarii cand sunt atatia oameni cu 600 lei/luna..... :mrgreen:
CS SENZOR

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Ca sa ii ardem pe astia la buzunare ar trebui sa nu mai alimentam 5 ani... Eu zic sa nu mergem cu gandul asa departe. Protestul, principial vorbind este ok si ma bag. Daca ma intorc din Dubai pana atunci. Apropo, aici e 800,000 (lei vechi) un plin de masina serioasa :lol:

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Marii consumatori de combustibil nu sunt persoanele fizice care fac un plin-doua pe luna. Ii doare pe ei la basca ca nu mai alimentam noi.
Marius Sârbu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@ovidiu

Pai adu cateva cisterne la intoarcere ! :lol:

PS Daca ai bani de Dubai ai si de benzina in Romania, deci anuleaza protestul ! :D Hai sa facem protest la ceva serios, anul asta s-a scumpit porumbul cu 60%, deci se vor scumpi nadele de pescuit... :(
CS SENZOR

marius6251

Mesaj de marius6251 »

Vladut Mateianu scrie: anul asta s-a scumpit porumbul cu 60%, deci se vor scumpi nadele de pescuit... :(
trecem pe gelemeu :mrgreen:
marius andrei

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”