Vand lansete cormoran eliminator es 3,90 3,5 lbs noi noute!!

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

razvy.
Puncte: 0

Vand lansete cormoran eliminator es 3,90 3,5 lbs noi noute!!

Mesaj de razvy. »

Buna seara! Vand 2 lansete cormoran elimiator es 3,90m 3,5 lbs...lansete au folia pe cotor ... au fost plimbate odata pana la balta unde au stat cateva ore pe rod-pod...practic noi, vin in husele originale din material textil...au fost cumparate la sfarsitul lunii august ...si cred k la sfarsitul anului au iesit din garantie nu mai stiu exact trebuie sa ma uit :D pentru mai multe detali si poze pe mp
Cateva detali tehnice:
* Lungime : 3,90m
* Lungime transport: 202cm
* 2 tronsoane
* Putere : 3,5lb
* Actiune progresiva
* 7 inele SIC
* Blank: carbon
* Mufare tip Spigot
* Greutate: 385gr

razvy.

Re: Vand lansete cormoran eliminator es 3,90 3,5 lbs noi nou

Mesaj de razvy. »

Pret 400 lei neg...

gigi-crap

Mesaj de gigi-crap »

Ofer 250 de lei pe ambele

.JuNioR.

Mesaj de .JuNioR. »

Opaaa,le vinzi fratelo,ce vrei sa-ti iai Ventur sau Century? :lol:

Deabia astept sa ne vedem pe Tancabesti. :wink:

Hai ne auzim,cand vi incoa.

Ti pup,

.JuNioR.

Mesaj de .JuNioR. »

up! :lol: :lol: :lol:

gigi-crap

Mesaj de gigi-crap »

.JuNioR. scrie:Opaaa,le vinzi fratelo,ce vrei sa-ti iai Ventur sau Century? :lol:

Deabia astept sa ne vedem pe Tancabesti. :wink:

Hai ne auzim,cand vi incoa.

Ti pup,

Crezi ca toate saraciile au bani de VENTURE. de la cormoram la venture e pas mare ca si de la LOGAN la ASTON MARTIN

Am vazut in alte topicuri ca va laudati aiurea.Exista messenger si pacalitiva reciproc acolo JUNIOR sau aveti de gand sa va creasca numarul postarilor? ahahahahahahaha
Sfatul meu este sa nu obositi userii acestui forum cu prostii si sa il cititi doar.ahahahahaha

razvy.

Mesaj de razvy. »

Nu le dau cu 250...

razvy.

Mesaj de razvy. »

Da ma raul ... vreau sa imi iau cv mai bun... mda... sa speram k o sa ne vedem si pe tancabesti... dar cred k mai avem putin pana acolo... dar nu e nik... cu putina ambitie se rezolba... hai k ne mai auzim la tel.. te salut :D

razvy.

Mesaj de razvy. »

@gigi crap ... nu cred k vam jignit cu ceva .... si nu stiu cu ce drept ma jigniti dvs pe mine...''saraciile'' credeti k suntei char asa de bun la sportul acesta ? sau ? daca nu sunt prea indiscret cu ce bete pescuiti dvs...?

...daca ajungem sa ne numaram bani nush care e ''saraciile''... vad k si dvs va uitati la cormoran deci sunteti la fel sau??

gigi-crap

Mesaj de gigi-crap »

razvy. scrie:@gigi crap ... nu cred k vam jignit cu ceva .... si nu stiu cu ce drept ma jigniti dvs pe mine...''saraciile'' credeti k suntei char asa de bun la sportul acesta ? sau ? daca nu sunt prea indiscret cu ce bete pescuiti dvs...?

...daca ajungem sa ne numaram bani nush care e ''saraciile''... vad k si dvs va uitati la cormoran deci sunteti la fel sau??

- credeti k suntei char asa de bun la sportul acesta ? raspunsul este DAAAAAAAAA
-daca nu sunt prea indiscret cu ce bete pescuiti dvs...? raspunsul este nu nu esti indiscret si lansetele mele sunt LEON HOOGENDIJK Millennium New Generation- Power Distance .
-daca ajungem sa ne numaram bani nush care e ''saraciile''... raspuns-aici te asigur ca esti saracie parca vad ca te tine tata tau cu bani ca si pe o fosila :lol: :lol:
vad k si dvs va uitati la cormoran deci sunteti la fel sau??[/quote]raspuns da,deoarece am de gand sa fac o donatie unui copil sarac :wink:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”