- DSC06754.jpg (124.66 KiB) Vizualizat de 690 ori

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Multumesc stomatologului ca am o dantura perfecta.bcgcraiova scrie:Pe ala cu coasa la tuns bine frizerul dar i-a lasat urechile cam mari.ScorleanuAlin scrie:
Cred ca si caracterul tot stomatologul ti la modelat si tie si multora de la Troti de la bar.....e a 2 a oara cand ma musti de popou.....si o sa pun capacul la cosul de gunoi,vad ca au inceput gunoaiele sa scoata iar capul afara.Sfatul meu este sa te duci mai des la rus la magazin ca si caracterul te asorteaza nivelului de comert Brestian.fox_1 scrie:Multumesc stomatologului ca am o dantura perfecta.bcgcraiova scrie:Pe ala cu coasa la tuns bine frizerul dar i-a lasat urechile cam mari.ScorleanuAlin scrie:![]()
Nea Ionica ti se pare ca Lucian este doar de decor?Tre sa-ti spun ca la acest concurs Turbojeturile si noua "abordare" care au adus locul 1 sunt alternativa adusa de Lucian si daca nu a intrat in mojiciile multora de pe-aici asta nu inseamna ca nu exista sau nu merita acel "bravo".Ar fi multe de spus dar incep sa regret ca mi-am cam strans mana cu multi tipi care ca replica la o vorba folosesc jignirea.Doru Ionica scrie:Bravo Cosmin !
Sa revenim la oile noastre....George Balan scrie:Care a fost captura sezonului 2010 la crap ?
RIPOSTA nu moare niciodata................urmaresc din umbraScorleanuAlin scrie:''Riposta'', mai traiesti? Se intorc crapii din Fantanele la auzul acestui BRAVO. Intradevar, MAESTRI si aici sigur nu s-a factut referire la Stefan si Bogdan. Ei sunt doar decor.
iar va mananca tastaturacodrut floricel scrie:RIPOSTA nu moare niciodata................urmaresc din umbraScorleanuAlin scrie:''Riposta'', mai traiesti? Se intorc crapii din Fantanele la auzul acestui BRAVO. Intradevar, MAESTRI si aici sigur nu s-a factut referire la Stefan si Bogdan. Ei sunt doar decor.![]()
![]()
v-a trebuii sa-nveti sa te descurci si fara mine.....inca n-ai dat de greu