.cam la fel si pentru august,septembrie si octombrie.pentru aceste luni mai sunt in total 12 locuri....
 .cam la fel si pentru august,septembrie si octombrie.pentru aceste luni mai sunt in total 12 locuri.... 

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
 .cam la fel si pentru august,septembrie si octombrie.pentru aceste luni mai sunt in total 12 locuri....Bine ca exista si tari civilizate. In Romania nu mai ai pe unde sa calci de chistoace, sa nu mai zic ca este fum peste tot...cipica scrie:Cipi are dreptate! fumatul este permis numai in incinta barului si pe ponton, numai in locurile unde gasiti scrumiera.
Pentru cei cu adevarat interesati am o lista mai lunga de reguli
 cred ca 90% dintre barbati fumeaza, iar femeile 100%...
  cred ca 90% dintre barbati fumeaza, iar femeile 100%... 
 2 locuri libere!!!!!
 2 locuri libere!!!!! 
 Daca mai sunt 2 pontoane libere, cred ca unul poti sa-l ti ptr George Slave si unul ptr Dragos Sinca cu Soare !  Sa nu se bage nimeni !
   Daca mai sunt 2 pontoane libere, cred ca unul poti sa-l ti ptr George Slave si unul ptr Dragos Sinca cu Soare !  Sa nu se bage nimeni ! 
 bune ambele.pe 9 e mai mult de munca(acum se pot folosi si locurile din fata de la 7 ptr ca 7 e de fapt 6 anul asta.trebuie doar un pic de.....)
 bune ambele.pe 9 e mai mult de munca(acum se pot folosi si locurile din fata de la 7 ptr ca 7 e de fapt 6 anul asta.trebuie doar un pic de.....)