1.cu 25% CLO(birdfood impregnat cu ulei de ficat de cod) plus 17% faina de soia(banuiesc ca nedegresata)nu te-as sfatui sa incerci primavara...prea devremeStef 12 scrie:Multumesc pentru sfat, cat de citit pe net, am citit si inca citesc.ScorleanuAlin scrie:Mai bine incearca mixuri consacrate. Pt apa rece, Trigga Ice ''tunat'', este un mix potrivit. Insa daca chiar vrei sa-ti faci propriul mix, scrie pe Google '' cum sa-ti faci un mix de boiles'' si vei gasi informatie suficienta pt inceput.
Mai e putin pana la primavara, asa ca trebuie sa ma hotarasc la partea lichida pentru mixul propus.
M-am gandit la:
1. marino amino si liver amino(aceasta mi s-a recomandat)
2.monster crab(acesta il am deja cumparat)
3.s&o cu afine
Cam ce-mi recomandati din cele 3 variante de mai sus(sau o alta idee pentru partea lichida)?

2.marino amino si liver amino-lichide nutritive (sau atractanti cu valoare nutritiva)
monster crab- aroma ...la fel si s&o cu afine...
poti combina orice fel de complecsi aminoacidici cu ce aroma sau combinatie de arome iti trece prin cap...e problema ta cat timp si bani ai de investit

monster crab e o aroma mai grea...nu peste tot face treaba si mai ales daca mergi dupa ciortan

ps: mai lucreaza la mix

ps2: nu uita sa pui 2 lingurite de sare pe kg de mix

spor la treaba