PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
Costi Lunca
Puncte: 0

Re: Moara Vlasiei 2

Mesaj de Costi Lunca »

Salutare,

Balta este dezghetata in proportie de 60% dar deocamdata nu este permis pescuitul.

Fir intins!
Nume utilizator schimbat din costi-2001

Sharky

Mesaj de Sharky »

...
Dan Petre aka Sharky

vamesu

Mesaj de vamesu »

nea petcule vad ca iti place sa intervi in discuti despre alte balti, asa ca cum iti place idea ca anul acesta in primavara cativa baieti destepti vor face un mega concurs pe o balta superba cu peisaje minunate, o balta care se afla langa a lui matale ? poate te mai linesteste vestea asta, si poate o sa se vada cine are peste mai mare !

detali in curand pe alte siteuri !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@vamesu

Nu crezi ca ar fi mai bine sa scri pe alte siteuri ? Cand nu ajungi la struguri.... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

vamesu

Mesaj de vamesu »

o sa scriu cand o sa ma interziceti aici, moimentan imi expun punctul de vedere. o sa vedeti ce rezultate se vor inregistra pe balta de la balotesti a domnului mehedintiu (80 hectare-salbatica , crapi sanatosi) nu se compara cu anumite "lighene" din apropiere cu pesti obositi si mutilati :!:

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

vamesu scrie:nea petcule vad ca iti place sa intervi in discuti despre alte balti, asa ca cum iti place idea ca anul acesta in primavara cativa baieti destepti vor face un mega concurs pe o balta superba cu peisaje minunate, o balta care se afla langa a lui matale ? poate te mai linesteste vestea asta, si poate o sa se vada cine are peste mai mare !

detali in curand pe alte siteuri !
nea vamese,acei "cativa baieti destepti" au venit mai intai la mine ca sa organizeze "un mega concurs ",iar eu din anumite motive nu am putut sa le onorez cererea!!!!!! Oare de ce au venit mai intai la mine? Tot cu acei "cativa baieti destepti" insa am fost de acord ca sa organizeze pe M.V.2 in luna Noiembrie "SUPER CUPA CAMPIONILOR editia IIa"

"o sa se vada cine are peste mai mare"

Daca te tine nea vamese iti fac o propunere,tinind cont de faptul ca primele doua concursuri ale anului,de pe BALOTESTI FIENI si MV2 sint unul dupa altul:

2500 euro la cantitate!!!!!
2500 euro la calitate !!!!!

Ce zici te tine?
Hai sa vedem ce poti!!!!!
Victoras Petcu

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Banuiesc ca acest concurs de pe Fieni va fi primul concurs de crap unde se va puncta sangerul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ca altceva........

vamesu

Mesaj de vamesu »

nea petcule acei baieti s-ar putea sa nu mai vrea sa-ti dea bani cand vrei tu, nu sunt invatati cu gunoaiele si cu resturile ! si sa te vad ce faci cand pierzi cateva mii de euro ca esti tu om de onoare. dl. mehenditiu este facut altfel, ai ce discuta cu el si intelege repede. iar balta va deveni una de top in curand, deja capturile record de crap facand balta cunoscuta in 2010.

''Te rog sa nu mai intervi aiurea in discutii cu jigniri si carcote.Altfel s-ar putea sa patesti ce ai preconizat, adica sa ne parasesti.....'' ----uitati mesaj de la administratorul siteului, mr. senior.... :evil: halal site, jalnic.
ma puteti bana am spus ce am avut de spus.

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

[quote="vamesu"]nea petcule acei baieti s-ar putea sa nu mai vrea sa-ti dea bani cand vrei tu, nu sunt invatati cu gunoaiele si cu resturile ! si sa te vad ce faci cand pierzi cateva mii de euro ca esti tu om de onoare. dl. mehenditiu este facut altfel, ai ce discuta cu el si intelege repede. iar balta va deveni una de top in curand, deja capturile record de crap facand balta cunoscuta in 2010.

Pirliciune(ori cine ai fi)atit timp cit te ascunzi in spatele tastaturii si al unui nume inventat,te rog sa nu-mi mai adresezi nici un msg!!! Nu-mi purta mie de grija!!!!! O zicala zice asa:
Cainii mor de drum lung si prostii de grija altora!!!! :D
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Poze cu primele 6 pontoane de la intrare..........
Fişiere ataşate
051.JPG
o poza din cele douasprezece
(2.88 MiB) Încă nu a fost nedescărcat
Victoras Petcu

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”