Fata de preturile NESIMTITE practicate de (unii) importatori/magazine, eu sunt de acord cu micul trafic de frontiera, sau marele daca te uiti la sume. Avem net, avem goagal, de ce credeti ca ar da cineva vreodata 200 euro pe BBLC in magazin la noi cand afara sunt peste tot la 150-160? Si daca mai te targuiesti cu neamtul/italianul/austriacul/ungurul, mai capeti si un tambur-2 de rezerva moka la 4 mulinete sau ceva-orice, numai sa te faca sa revii. La noi...daca incerci sa obtii un discount sau ceva..orice, nu vezi nimic, poate nici macar un multumesc cand lasi 30-40 milioane vechi la ei in magazin. Au un sictir in ei, parca noi trebuie sa le multumim ca exista in viata noastra si ne vand scule la pret de specula

Nu le fac reclama celor din TM, am auzit ca au vandut si lumea e multumita, dar eu nu am luat de la ei (inca) doar datorita faptului ca la un lucru SH vreau sa vad/testez produsul inainte de a da banutzii pe el. Iar pana la TM e ceva drum.
Anyhow, baieti- lichidati in continuare tot ce vreti, si tineti preturile asa cum trebuie sa fie...la indemana.