lichidare de arsenal de supercalitate

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
catalinu
Puncte: 0

Re: lichidare de arsenal de supercalitate

Mesaj de catalinu »

Mie unu' mi se pare ca ce fac baietii de la Timisoara-chriss, minimal, lugo sau cum si-or mai zice, ar trebuii sa fie de apreciat.

Fata de preturile NESIMTITE practicate de (unii) importatori/magazine, eu sunt de acord cu micul trafic de frontiera, sau marele daca te uiti la sume. Avem net, avem goagal, de ce credeti ca ar da cineva vreodata 200 euro pe BBLC in magazin la noi cand afara sunt peste tot la 150-160? Si daca mai te targuiesti cu neamtul/italianul/austriacul/ungurul, mai capeti si un tambur-2 de rezerva moka la 4 mulinete sau ceva-orice, numai sa te faca sa revii. La noi...daca incerci sa obtii un discount sau ceva..orice, nu vezi nimic, poate nici macar un multumesc cand lasi 30-40 milioane vechi la ei in magazin. Au un sictir in ei, parca noi trebuie sa le multumim ca exista in viata noastra si ne vand scule la pret de specula :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nu le fac reclama celor din TM, am auzit ca au vandut si lumea e multumita, dar eu nu am luat de la ei (inca) doar datorita faptului ca la un lucru SH vreau sa vad/testez produsul inainte de a da banutzii pe el. Iar pana la TM e ceva drum.

Anyhow, baieti- lichidati in continuare tot ce vreti, si tineti preturile asa cum trebuie sa fie...la indemana.
In fiecare din noi doarme un geniu.
Si cu fiecare zi tot mai mult si mai mult..

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Corect. :wink:
Nu stiu ce treaba aveti voi cu baiatu de nu-l lasati in pace sa-si vanda sculele. :roll:
Va convine mai mult sa cumparati echipament la preturi umflate de la noi din magazine decat sa cumparati sh aceasi marfa la un pret corect?
Mie nu! :wink:
In loc sa ziceti merci ca sunt unii care ne ofera ocazia sa ne dotam cu echipament de calitate la preturi corecte voi va luati de ei. :oops:

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Initial am fost contra acestui tip de afacere practicat pe net, insa am vazut ca n-au fost probleme nici cu vanzatorul nici cu marfa vanduta , asa ca la un moment dat (pe alt forum) l-am lasat in pace ! Banuiala mea este ca marfa provine in special de pe E-bay iar vanzatorul e mai mult un intermediar decat un speculator (in genul celor care aduc marfa ieftina de prin SUA) ! Daca lua marfa de la noi, mai ieftin (de pe forum sau din orice alt loc comercial) si-o revindea mai scump, atunci putem sa-i spunem speculant, bisnitar, etc. ...dar asa, cred ca nu e cazul !
p.s
nu-l cunosc pe vanzator, n-am luat marfa de la el...n-am primit spaga ! :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

Vad ca unii de pe aici repede se incing si iau foc ca licuricii si percuteaza cand nici nu sunt intrebati, dornici sa se bage in seama, sa provoace discutii (ei spera la scandaluri :roll:) , alooo , chiar nu ati inteles nimic ?? Mergeti pana acolo in naivitatea voastra incat sa credeti ca asa o sa atrageti simpatia omului care o sa va blagosloveasca cu vreun discount generos la vreo rola de fir cumparata la pachet cu un plic cu ace ?
Agitatia, framantarile voastre si foamea va fac vulnerabili rau la manipulare, nu va trebuie decat scanteia.

Ce legatura au magazinele din Ungaria sau de aiurea cu ce face Chris aici sau cu magazinele din Romania ? E treaba omului daca isi vinde sculele mai ieftin sau mai scump , mai greu sau mai repede, pe piata e loc ptr toata lumea.
Nu am nimic cu omul , nici nu il cunosc , ce-as avea de impartit cu el ... , pur si simplu i-am adresat o observatie ptr ca am vazut anuntul lui de aproape un an de zile, e singurul de acest fel , repet , singurul si mi-a atras atentia.

Dar deja vad ca sariti ca fumigenele in apararea omului atacat si lovit , cazut la pamant , dornici sa-l ajutati sa se ridice si ripostati guralivi ... Alooo , nu s-a intamplat nimic sau nu ati inteles asta; va uitati prea mult la tv , pardon , la otv si nu mai faceti diferenta intre mancare si mancarime ...

Cei mai premianti dintre voi daca mai baga doua trei postari sigur vor beneficia de o diploma de trompeta solo, o cutie de rame si cu putin noroc chiar si una de viermusi import Italia (atentie deci la traficantii de viermusi si trompete :roll: ).
Respirati adanc fratilor si veniti-va in fire , vindeti si cumparati ce va pofteste sufletul si cat va lasa buzunarul ca n-o faceti pe banii mei ...

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

Cred ca "discutiile" degenereaza si sa-l lasam pe Cristi sa-si vinda produsele :wink: .
Ce ma "doare" este ca nu-mi permit deocamdata :wink: unele produse, pentru ca pretul este de foarte mult bun simt.
Vinzare buna !
Scuze de off-topic.

darius123

Mesaj de darius123 »

catalinu scrie:Mie unu' mi se pare ca ce fac baietii de la Timisoara-chriss, minimal, lugo sau cum si-or mai zice, ar trebuii sa fie de apreciat.

Fata de preturile NESIMTITE practicate de (unii) importatori/magazine, eu sunt de acord cu micul trafic de frontiera, sau marele daca te uiti la sume. Avem net, avem goagal, de ce credeti ca ar da cineva vreodata 200 euro pe BBLC in magazin la noi cand afara sunt peste tot la 150-160? Si daca mai te targuiesti cu neamtul/italianul/austriacul/ungurul, mai capeti si un tambur-2 de rezerva moka la 4 mulinete sau ceva-orice, numai sa te faca sa revii. La noi...daca incerci sa obtii un discount sau ceva..orice, nu vezi nimic, poate nici macar un multumesc cand lasi 30-40 milioane vechi la ei in magazin. Au un sictir in ei, parca noi trebuie sa le multumim ca exista in viata noastra si ne vand scule la pret de specula :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nu le fac reclama celor din TM, am auzit ca au vandut si lumea e multumita, dar eu nu am luat de la ei (inca) doar datorita faptului ca la un lucru SH vreau sa vad/testez produsul inainte de a da banutzii pe el. Iar pana la TM e ceva drum.

Anyhow, baieti- lichidati in continuare tot ce vreti, si tineti preturile asa cum trebuie sa fie...la indemana.
In discutie este vorba doar despre o singura persoana(Chriss,Lugo,Minimal) si nu prea vinde produse second, mai multe sunt produse noi, cumparate de dincolo(ceea ce toti putem face).Am sa fiu intrebat, de ce nu fac si eu la fel.Eu am sa raspund:deoarece exista un regulament si trebuie respectat.Repet, are preturi mici deoarece nu are taxe(salarii,impozite,chirie...) de platit si nu ofera factura si isi permite sa vanda mai ieftin, decat un magazin de profil.Sa se spuna clar pe forum care orice persoana a acestui forum are voie sa vanda orice produse de pescuit si in orice cantitate si transformam forumul in site de okazii,licitatii,etc.

darius123

Mesaj de darius123 »

papyllon scrie:pe darius123 il mai gasiti pe cateva forumuri unde tot pe politistul face :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ce descoperire ai facut.Ai descoperit America.Daca amintesc pe forumuri de un regulament facut de un moderator, inseamna ca fac pe politistul?Nu mai incalca tu regulamentul si nu va avea nimeni grija ta.Repet, pentru toata lumea, ESTE MAI USOR SA ARUNCI VINA DECAT SA O RECUNOSTI.Ai incalcat regulamentul.......taci din gura si vezi ce faci sa nu il mai incalci.Nu conteaza ca iti zice treaba asta un moderator, un user simplu.....Tot aia este, conteaza doar ca nu faci ce iti cere un moderator(regulament) sa faci.Simplu...nu???Din pacate nu e asa, e cam grele pentru unii.

alin pitters

Mesaj de alin pitters »

Marinarul nu a zis-o rau intentionat...a sugerat doar sa faca o reducere a pretului stocului.

Darius...deja devii enervant,esti prezent pe toate forumurile,un fel de politist a rubricilor de vanzari,nu are nimeni nevoie de serviciile tale,ne faci tuturor un deserviciu,multi am cumparat si cumparam in continuare de la Cristi.
Gaseste-ti domnule un hobby !
Apuca-te de pescuit!

Levi

Mesaj de Levi »

Marinarul scrie:Mergeti pana acolo in naivitatea voastra incat sa credeti ca asa o sa atrageti simpatia omului care o sa va blagosloveasca cu vreun discount generos la vreo rola de fir cumparata la pachet cu un plic cu ace ?
Uite, n-am treaba nici cu tine, nici cu Cristian. Pe mine ma enerveaza concluziile si continutul postarilor tale. Ceea ce ai scris mai sus este jalnic, foarte jalnic. Tu de unde tragi aceste concluzii? :) nici nu ne cunosti. Din fata calculatorului mai greu se poate....Apropo, Cristi mi-a dat un discount de 15% la rodpodul solar, maine il duce la curier :lol: Incearca si tu...pai ori primim discount ori nu mai primim 8)
Marinarul scrie:percuteaza cand nici nu sunt intrebati, dornici sa se bage in seama, sa provoace discutii
Tu ai fost intrebat de cineva?

Marinarul scrie:Nu am nimic cu omul , nici nu il cunosc , ce-as avea de impartit cu el .
numai ca "ca te-ai plictisit de asta vara de cand a scos la mezat adunatura asta de scule nobile care nu se dau plecate ..." Alooo, Cristi, trimite sau doneaza si in Bucuresti vreun set de NCS sau FS, ca incet incet se ajunge la demonstratii...nu se mai poate asa sa ne harjonim uitandu-ne zi de zi la acest arsenal si sa ne curga balele...mai mult, Dl Darius nu poate sa se vada de pescuiala de acest anunt. Of! :mrgreen: mi scuzi, dar ma distrez foarte bine de aceste postari, sincer :lol:

In fine, sa trag o concluzie, as paria ca nici century, nici harrison, si nici free spirit nu detii...ma rog, unul mai de clasa. Dar se poate arunca si obosi pestele si cu alte marci si lansete aproape la fel de bine si de distractiv. :) deci nu-i nici un bai.

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Propun a fii sterse toate postarile off topic pt. a la sa omul sa-si vanda linistit produsele.Sa nu fim mai catolici decat Papa mai ales dupa ce omul a fost serios si nu a primit reclamatii de la nimeni.Bafta la vanzare
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”