lichidare de arsenal de supercalitate

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
robyvan
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: lichidare de arsenal de supercalitate

Mesaj de robyvan »

gor965 scrie:
mariusangler scrie:
Bravo George.Curata logica Domle!!! :D
Darius,du-te si te culca ca esti ,obosit.Cand o sa mai cresti,o sa intelegi singur,ca uneori nu ai dreptate.vezi ca mai era unu; cu morile de vant............... :lol: si a ajuns sa rada lumea de el!!!!! :wink:
Marius, nu-l mai trimite la culcare pe Darius...are si el un dram de dreptate ! Teoretic in economie exista doar agenti comerciali(vanzatori) si clienti(cumparatori)...practic, de intermediari(speculatori de moment) nu spune nimeni nimic dar ei evident, exista ! Ne place sa comparam tot timpul economia de la noi si situatia sociala in general cu cea din Occident dar cand e vorba de afaceri suntem praf...si n-o recunoastem in veci ! La fel de praf este si guvernul, care in loc sa caste ochii la cum scot altii tara din r@hat pompand bani in economie ca sa creasca consumul (reduceri de taxe si dobanzi bancare) , se trezesc experti in economia de piata , considera ca oricum consumul la noi e mic si n-au cum sa-l faca prea mare si ne trag cele mai nenorocite taxe pe carca din cele mai nenorocite salarii din toata Europa asta ! Logica beton...decat sa luam taxe mai mici din consum mai mare , luam taxe mari din venituri mici ...kkmas pe ei de prosti cu economia lor cu tot (succesul pe care-l au HyperMarket-urile se bazeaza exact pe volumul mare de vanzari si taxe mai mici)!...de fapt nu-s chiar prosti, sunt convins ,sigur au interese ca lucrurile sa mearaga la modul asta !
Stiu ca discutia a deviat , dar o sa fac curatenie ceva mai incolo !
du-te la prima pagina.......le are pe toate, stocul este inepuizabil..... :lol: :lol: :lol:
slowly we rot- by Obituary

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

Doeat scrie:Si pana la urma curata cineva topicul asta ca tre sa rasfoesc cateva pagini de filosofii sa vad ce mai are omu de vanzare :wink:
asta am vrut sa citez...... :D
slowly we rot- by Obituary

darius123

Mesaj de darius123 »

Am inteles baieti.Eu imi retrag cuvintele de aseara.M-am aprins putin cam mult, din prostia mea de a cere si altora sa fie corecti, dar nu era cazul.Cum zicea cineva mai sus, fiecare este raspunzator pentru ceea ce face si nu sunt eu in masura sa decid aceste lucruri.Nu am incercat sa imi obtin nici un interes din discutia provocata si doar dorinta mea de a fi toti egali pe aceste forumuri si de a avea toti aceleasi drepturi.Nu apar statul roman si nu am zis sa cumparam produse din Romania.Ziceam doar sa cumparam produse de dincolo, dar pentru uz personal, nu in scopul obtinerii de profit.Imi cer scuze in fatza tuturor userilor acestui forum, imi cer scuze moderatorilor si in special Domnului Chriss.Eu nu am nimic cu o persoana anume si ma refeream stric la unele cazuri, nu strict la persoana(putea sa fie oricine in locul lui Chriss ca aceiasi iesire o aveam).Am ajuns la concluzia ca daca asa multa lume cumpara de la Chriss, inseamna ca nimeni nu poate sa obtina preturile pe care le obtine el si aici este meritul lui Chriss.Am sa ma opresc aici cu discutia si ii doresc lui Chriss, spor la vanzare.Numai bine

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

darius123 scrie:Am inteles baieti.Eu imi retrag cuvintele de aseara. ....Am sa ma opresc aici cu discutia si ii doresc lui Chriss, spor la vanzare.Numai bine
Si eu iti doresc BAFTA la examene si lasa forumul pe "mina" administratorului si moderatorilor, pt ca EI isi cunosc cel mai bine "casa" :wink: :D .

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

@darius

Una peste alta discutia a deviat mult si oarecum fara rost , una am intrebat eu si uite unde s-a ajuns , s-au umflat unii ca prafu de copt si altii ajung sa-si ceara scuze din bun simt. Oricum din toata ameteala asta singurul care a avut de castigat indirect o reclama gratuita este Chriss.
Daca pana acum multi nu stiau despre el si indeletnicirile lui mai mult sau mai putin gri (dar chiar nu discut acest aspect ca nu ma intereseaza absolut deloc) , despre preturile pe care el le practica, acum se stie si cred ca stocul de marfa de lux se va imputina vazand cu ochii. Nu prea am inteles de ce unii dintre noi mai aprigi si slobozi la limba (ca a cometa e gratis sau oricum ieftin) s-au intrecut in a dezbate teme aiuristice despre tipul de comert pe care il practica omul cand intrebarea mea initiala nu a vizat acest aspect deloc dar ei s-au simtit oarecum cu musca pe caciula complet gratuit ...

Cei care au crezut ca ii indeamna cineva sa cumpere scump si sa nu mai cumpere de la Chriss unde zic ei ca e ieftin si bun, nu fac altceva decat sa amestece logica lucrurilor ptr a putea comenta si ei ceva la subiect. Adica hai sa inventam probleme false ca sa putem si noi sa vorbim discutii.

Insa romanii sunt filosofi innascuti si stapanesc la perfectie o sumedenie de domenii de la comert international, masonerie, masini straine , fotbal si femei. Aceasta meteahna nu se va schimba prea curand si se vor mai naste milioane de polemici fara a se ajunge la vreo concluzie certa ...

Va doresc pace si liniste, daca puteti cumparati ieftin si vindeti scump dar bucurati-va de viata si de pescuit.

cata79

Mesaj de cata79 »

darius123 scrie:
catalinu scrie:Mie unu' mi se pare ca ce fac baietii de la Timisoara-chriss, minimal, lugo sau cum si-or mai zice, ar trebuii sa fie de apreciat.

Fata de preturile NESIMTITE practicate de (unii) importatori/magazine, eu sunt de acord cu micul trafic de frontiera, sau marele daca te uiti la sume. Avem net, avem goagal, de ce credeti ca ar da cineva vreodata 200 euro pe BBLC in magazin la noi cand afara sunt peste tot la 150-160? Si daca mai te targuiesti cu neamtul/italianul/austriacul/ungurul, mai capeti si un tambur-2 de rezerva moka la 4 mulinete sau ceva-orice, numai sa te faca sa revii. La noi...daca incerci sa obtii un discount sau ceva..orice, nu vezi nimic, poate nici macar un multumesc cand lasi 30-40 milioane vechi la ei in magazin. Au un sictir in ei, parca noi trebuie sa le multumim ca exista in viata noastra si ne vand scule la pret de specula :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nu le fac reclama celor din TM, am auzit ca au vandut si lumea e multumita, dar eu nu am luat de la ei (inca) doar datorita faptului ca la un lucru SH vreau sa vad/testez produsul inainte de a da banutzii pe el. Iar pana la TM e ceva drum.

Anyhow, baieti- lichidati in continuare tot ce vreti, si tineti preturile asa cum trebuie sa fie...la indemana.
In discutie este vorba doar despre o singura persoana(Chriss,Lugo,Minimal) si nu prea vinde produse second, mai multe sunt produse noi, cumparate de dincolo(ceea ce toti putem face).Am sa fiu intrebat, de ce nu fac si eu la fel.Eu am sa raspund:deoarece exista un regulament si trebuie respectat.Repet, are preturi mici deoarece nu are taxe(salarii,impozite,chirie...) de platit si nu ofera factura si isi permite sa vanda mai ieftin, decat un magazin de profil.Sa se spuna clar pe forum care orice persoana a acestui forum are voie sa vanda orice produse de pescuit si in orice cantitate si transformam forumul in site de okazii,licitatii,etc.
BA .............
CE TAXE VREI NU AI DESTULE ZI LU BOC CA TU ESTI SOLIDAR CU CRIZA .........
...mesaj modificat de moderator...

mihaiberes

Mesaj de mihaiberes »

Incep prin a-mi cere scuze daca deranjez pe cineva.
Eu am cumparat niste mulinete de la Chriss la un pret corect si am obtinut si un mic discount.Dar ca sa obtii un discount trebuie mai intai sa vorbesti cu omul.Asa ca cei ce vor sa cumpere ceva de la dansul ,mai intai sa puna mana pe telefon si sa negocieze.Cat despre taxe eu cred ca nu ar trbui sa discutam pe un forum de pescuit cine, ce si cui le plateste.Iar despre garantie pot sa va spun ca este un tip foarte intelegator si se poate discuta cu el cam orice.Mie dupa ce am primit mulinetele in cauza mi s-a parut ca una dintre ele avea un defect, am pus mana pe telefon, l-am sunat iar a doua zii mi-a schimbat-o fara nici un cost decat al telefonului pe care i l-am dat.
Multi indivizi din societatea moderna sunt ca barcagiii: trag la vasle dar stau cu spatele la viitor. (Henry Coanda)

Rujjuman

Mesaj de Rujjuman »

"este un tip foarte intelegator si se poate discuta cu el cam orice"

Cred ca toti cei care au intrat in contact cu chriss, pot sa sustina cu tarie aceasta idee!
Sunt si eu un client de-al lui si nu unul oarecare, ci unul foarte multumit de ceea ce a primit din partea lui!Atat ca produs cat si ca si caracter(sfaturi, etc)!
Nu ai cum sa mergi la el acasa fara sa iti gasesti ceva pe gustul tau si care sa iti placa...pur si simplu nu ai cum...numai daca te duci "gura casca" cu mana n c_r!Cred ca pana si cei mai pretentiosi in materie de scule de pescuit, pot face o alegere corecta!
Nu stiu din ce cauza este atacat pe forum(cel mai probabil din invidie), dar eu il consider un castig pentru user ii de pe forumurile de pescuit, atata timp cat isi pot cumpara scule de calitate la un pret mai mult decat rezonabil/imbatabil!scule la care nu poti face nimic altceva decat sa visezi la ele daca ar fi sa te raportezi la preturile din magazinele romanesti!
Multumesc chriss inca o data pe aceasta cale ca m-ai facut un pescar fericit :D
Fire zbuciumate in noul sezon !!! :D

chriss
Partener Crapmania.ro

Mesaj de chriss »

chriss scrie:
chriss scrie:[quote="chriss"
http://s914.photobucket.com/albums/ac347/lugominimal/

]3x century fmj 3,66m 3-5oz impecabile pret 2800lei
4x century ncs 3,66m 3,lb impecabile full duplon inel plecare 50mm 3500lei fix
3x century ncs 3,66m 2,75lb doua fiind noi si una folosita foarte putin pret 2600 lei fix
2x harrison torrix,facute de chris orme 3,66m 3lb impecabile plus un varf de rezerva 2200lei fix
1x pantalon shimano tribal over trousers+hanorac carping jakete noi xxl 800fix
4x century ng 3,96m 3,5lb impecabile 3500lei fix sau 3 buc 2600lei fix
4x hangere nash Ball Buster verzi
noi pret 120lei fix+4 NASH BUTT CRACKER INDICATORS verzi noi pret140lei
3x stickuri cobra king din aluminiu de 16mm;20mm;28mm noi pret 70lei buc
4x century fs 3,66m 3lb stare excelenta unu fiind nou si cu inel de 50mm pret 3300lei fix sau 3 pret 2500lei fix
3x harrison torrix lite (foarte rar model) full duplon custom made 3,76m 3,5lb 40mm impecabile pret 2600lei fix
4x shimano aero technium 10000xt stare f buna 1300euro fix sau 350 buc
1x rod pod solar globtrotter 100% inox ,contine 4 picioare scurte si 2 lungi + buzzbari de 3 extensibili +husa transport pret 1000lei
2x shimano super ultegra 6000 xsa noi ,pret 1700lei ambele sau fara tambur de rez 1400lei fix
1x cort brichi module vario xxl nou http://haendler.brichi.de/index.php?a=178 pt cine nu cunoaste acest cort sunt si 2 filmulete cu prezentarea lui .are ca dimensiuni 3,40m/3m/1,60 si are capsula interioara cu groundshet cusut+un heawy duty groundshet inclus in pret iar materialul cortului este aquatex de la trakker dar sub numele de evo-tex pret 1500lei

tel 0728403012
[/quote][/quote][/quote]

Neky

Mesaj de Neky »

@ Darius 123 si Marinarul :
macar daca ar face si guvernantii NUMAI atat castig cat se face pe toate forumurile de pescuit,cu vanzarea de scule !
Ardoarea voastra si spiritul dreptatii si corectitudinii ar fi demne de un scop nobil !luati-va de bisnitarii care ne-au vandut pe noi cu tot cu tara , fiti tari in vorba contra papagalilor care ne duc de rapa si cresc taxele pe care nu le mai putem suporta.Luptati sa le aduceti la NORMAL si atunci nu o sa mai vanda nimeni pe forumuri,ci numai in supermagazine cu preturi ca afara !
Atunci cand vom trai cu toti in romanica la fel ca si afara !
in rest,vorba lu angleru : cainii latra , caravana trece !

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”