monofilament

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

razvan_bv
Puncte: 0

Re: monofilament

Mesaj de razvan_bv »

Ultima Power Plus 0.25 se preteaza pentru pescuitul la distanta (max.150m)? Multumesc!
C&R

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

daiwa tournament fluo 0.28 :wink: .si cu cea mai slaba lanterna il poti vedea noaptea.eu il folosesc de 3-4 ani si l-am tinut pe tamburi chiar si doua sezoane si s-a inapatanat sa se rupa chiar si pe Planet si Stanga Planet,asadar...numai cuvinte de lauda!
p.s apropos de fire inchise la culoare.... :evil: .sa te fereasca D-zeu sa pescuiesti cu stuful in laterale si cu agatatura in fata si sa tragi noaptea se un balaur invizibil si necontrolabil,ca iti vine sa rupi lansetele pe genunchi!! :mrgreen: asta,pt ca si eu am pescuit cu cortest si cu technium noaptea.
catch&release

inferno

Mesaj de inferno »

multumesc donule bogdan de sfat o sa tin cont cu toate ca nu prea imi plac fluo cat despre lanterna folosesc led lenzer h7 destul de puternica si vad firul oricum multumesc de opinie

inferno

Mesaj de inferno »

firul portocaliu de la carp expert la incercat cineva?

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Baiatul meu,eu h7 folosesc de 2 ani cand lume importanta in ale crapului nu stia ce-i aia si cand spuneau ca-i orbesc de pe malul celalalt...intrebau pe forum care e ce a mai smechera lanterna(poti sa verifici forumul)
ideea e ca nu lanterna trebuie sa fie puternica,ci firul si mana ta,obiectul pe care-l vezi si pt care platesti cu bani multi...cum simti ansamblul,dar oricat l-ai simti,nici cu led lenser,nu poti vedea un fir technium la 15 m.ce vrei sa-ti mai spun?u crezi ca eu vb aici ca sa ma aflu in treaba si ca sa am postari???
nu sunt foarte vechi in pescuitul crapului,dar crede-ma ca am schimbat scule si accesorii cat ar ajunge la un lot profesionist! :wink: succes!
catch&release

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

inferno scrie:firul portocaliu de la carp expert la incercat cineva?
eu folosesc, si sunt multumit de el........0,35, numai in agatatura......
slowly we rot- by Obituary

inferno

Mesaj de inferno »

asa e domnu bogdan chiar de la prima postare mai pus pe ganduri cu firul fluo mie imi placea kristonitul dar nu stiu nimic despre el mi la recomandat sharki in postarea de mai sus eu am folosit pawer plus si a fost bunicel dar pe o rola cred ca am luato cam veke ca sa dus repede . daiwa unde il pot gasi bineinteles sa il si vad si sa fie proaspat de anul asta asta vreau sa verific inainte sa il iau

inferno

Mesaj de inferno »

sa imi spuneti si mie unde il gasesc sa il pot vedea magazinul daca nu se spune pe forum datimi msj mp. :D daiwa tornement :)

didelu

Mesaj de didelu »

inferno scrie:sa imi spuneti si mie unde il gasesc sa il pot vedea magazinul daca nu se spune pe forum datimi msj mp. :D daiwa tornement :)
mai ai si tu rabdare pana la targuri , o sa-si aduca marfa noua si ai sansa sa-ti cumperi marfa de anu asta , nu d`aia statuta pe rafturi de 2 ani ...

carp expert fluo de 35 si portocaliu si galben , am folosit anu asta pt agatatura - perfect
intr-adevar tehniumu ( 28 ) nu prea se vede noaptea - adica , deloc

sa fii iubit

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

robyvan scrie:
inferno scrie:firul portocaliu de la carp expert la incercat cineva?
eu folosesc, si sunt multumit de el........0,35, numai in agatatura......
singurul motiv pt care am schimbat Technium-ul a fost culoarea....imposibil de vazut noaptea....in rest, super fir...
slowly we rot- by Obituary

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”