Superstitii pescaresti !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Superstitii pescaresti !

Mesaj de petre iulian »

Am intalnit in ultimii trei ani multi pescari care au diferite superstitii cand pleaca la pescuit si mai ales la concursuri si unele chiar sunt haioase :wink: . Sa spuna fiecare ce superstitie are aici daca are . :D

Eu am una foarte mare si chiar ma bantuie de vre-o 3-4 ani . Sa nu vad un popa in timp ce ma deplasez spre balta de concurs . Culmea ca desii ma feresc de "imaginea cu popa" am avut "norocul" s/o intalnesc de multe ori :lol: . Ultima oara ma indreptam spre Moara Vlasiei la Cupa Ienii si totul a fost ok pana am ajuns in sat si am oprit sa-mi mai cumpar ceva de la un magazin .......cand intru ce sa vezi ....un popa :wink: . Am plecat de acolo convins ca nu o sa fac treaba la concurs si chiar asa a fost ca am asteptat 36 ore un peste de peste 11 kg si el nu a venit .....de fapt a venit dar a scapat chiar langa mal :lol: :lol: . Cred ca la urmatoarele concursuri rog un prieten sa conduca pana pe balta si eu stau cu ochii pironiti in jos :lol: :lol: .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Rujjuman

Re: Superstitii pescaresti !

Mesaj de Rujjuman »

Iulian,
M-as lasa de pescuit daca as avea superstitia asta a ta: din "cauza" lu tatamiu :lol:

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Pai mai am cateva si una din ele sa nu/mi ureze nimeni nimic cand plec la pescuit . La servici incepusem sa nu mai zic ca plec la concursuri de frica sa nu cumva sa mai ureze cine ceva . Mai greu este cu vecinii care cand ma vad ca incarc masina cu scule de pescuit.....am gasit remediul si la treaba asta ca incarc noaptea masina dar si stau cu grija sa nu o descarce cineva..... :lol:

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

am si eu o superstitie: sa nu merg la pescuit cu oameni superstitiosi ca ei cauta sa li se implineasca superstitia si s-a dus partida de pescuit si distractia. asa ca .... fiti seriosi si nu cedeti in asa ceva. eu nu cred in superstitii doar in coencidente sau "intamplarea"

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

pai ai si tu o superstitie pana la urma :wink:

Rujjuman

Mesaj de Rujjuman »

Eu de exemplu nu am nici una! :)
Fac pe interesantul daca imi ureaza careva "bafta la pescuit" sau "mult succes" si incep sa par nemultumit de urare, insa nu cred deloc in ele... cu ce ar putea schimba comportamentul pestelui o vorba spusa de vecinul Gica macelaru'???? :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Un prieten bun de-al meu are o mare superstitie : daca in timpul partidei de pescuit ii canta un cuc din stanga, strange si pleaca acasa, pe motiv ca altfel i se va intampla ceva rau !!!!! :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

didelu

Mesaj de didelu »

Vladut Mateianu scrie:Un prieten bun de-al meu are o mare superstitie : daca in timpul partidei de pescuit ii canta un cuc din stanga, strange si pleaca acasa, pe motiv ca altfel i se va intampla ceva rau !!!!! :roll:
si daca-i canta din dreapta , i se intampla ceva bun ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”