Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Da Odoctee voi pune maine cateva poze! Numai bineodoctee scrie:pui o poza te rog cu spodul?
sunt tare curios cum arata, n-am mai vazut (sau auzit) pana acum de spod facut de pokee.(eventual un link)
multumesc.
multumesc, o seara placuta,ionut victor scrie:Da Odoctee voi pune maine cateva poze! Numai bineodoctee scrie:pui o poza te rog cu spodul?
sunt tare curios cum arata, n-am mai vazut (sau auzit) pana acum de spod facut de pokee.(eventual un link)
multumesc.
Uite Adi si cateva poze. Intradevar modelul se numeste Saylor, acum ca este spod sau nu este ...... un bat de 4,25 Lbs, cu o asemenea duritate nu-l pot considera bat de crapodoctee scrie:multumesc, o seara placuta,ionut victor scrie:Da Odoctee voi pune maine cateva poze! Numai bineodoctee scrie:pui o poza te rog cu spodul?
multumesc.
Adrian, Tulcea.
Nu sunt sigur, dar poti sa-mi faci o oferta si tin cont. Ma intereseaza si din ce oras este.Numai bineWinston scrie:Pokee a-l dai separat?Merci