ROD POD

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
freecarp
Puncte: 0

ROD POD

Mesaj de freecarp »

il cunoasteti?
eu l-am vazut la expozitie, este stabil, multifuncctional, se poate pune 3 sau 4 picioare, are 8kg. si costa cam 580€
ce pareri aveti de el??

http://www.seibert-metallbau.de/html/ro ... homas.html

Florin Pop

Mesaj de Florin Pop »

Este un pod din viitor :?:
De aratat , arata beton , si la constitutia care o prezinta 8 kg nici nu e mult , in schimb inainte de a ma pronunta daca asi merita banii , as dori sa-l am putin la mana , si asta dupa cat costa , va trece ceva timp pana al voi vedea la noi in magazine :!:
Un exemplu , pt. ca eu sunt extrem de pretentios la poduri , mi-am luat Sky podul , si l-am vandut dupa 2 zile din cauza ca avea un joc la imbinarile corpului podului cu picioarele (nu inteleg de ce cei de la Fox nu le-au facut dintr-un material mai rigid )!

Rog posesorii de Sky-uri sa spuna deschis daca au aceasta problema sau nu !
Viata e o joaca , pescuitul e ceva serios ...

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Ai dreptate Florin, dar ai alta varianta mai buna cu picioare fata-spate ?

Florin Pop

Mesaj de Florin Pop »

FANE COCOLOS scrie:Ai dreptate Florin, dar ai alta varianta mai buna cu picioare fata-spate ?
Fane , iti spun cu mana pe inima ca inca nu am pus mana pe el , dar un prieten imi trimite saptamana aceasta Globtroterul Solar , si el m-a linistit in legatura cu aceasta problema , asta nu mai misca din "tatani" !
Dupa ce al primesc , al "mangai" cum stiu eu mai bine si ati voi spune fara nici un ascunzis punctele slabe ale lui .

Sincer Fane as fi tare curios si de Worldwide Solar , dar va trece ceva timp pana ajung la el , asa ca ... poate ne ajuta posesorii acestui pod !

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

CYGNET GRAND SNIPER EXTREME
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania

Florin Pop

Mesaj de Florin Pop »

CORNEL IACOB scrie:CYGNET GRAND SNIPER EXTREME
Cornel eu am vazut Sniperul doar cu picioarele scurte in fata , are si picioare lungi , poti sa-l desfaci ca si Sky-ul :?:

horiacrap

Mesaj de horiacrap »

Florine nu se ridica chiar cat Sky-ul, cel cu 3 posturi se ridica mai mult, cel cu 4 are picioare doar de 60 in fata.
Standard: are picioare telescopice de 25, 30, 90 cm de 19mm grosime si 3 posturi;
Extrem: are picioare telescopice de 60cm, 19mm si 4 posturi
WWW.HORCARP.RO | FIR INTINS !!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”