IN CALITATE DE MODERATOR.....

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Si mie imi place asa cum e forumul, pacat ca nu exista si o rubrica de povestiri ..... Mi-au placut enorm povestile cum s-au apucat unii de pescuit.Multi au talent de a scrie, pacat ca nu si-l folosesc !

Spor la treaba Vladut, si incearca sa nu stergi nimic.Eventual fa un cos de gunoi unde sa stea postarile pe care ai vrea sa le stergi, ca sa judece si oamenii.....

Avatar utilizator
Florin Pop
Mesaje: 108
Membru din: Sâm Feb 18, 2006 23:28
Puncte: 0
Localitate: Satu Mare

Mesaj de Florin Pop »

Bravo Vlade , un singur lucru e care ami displace aici , sunt multi care pur si simplu nu au rabdare cu cei care sunt la inceputul "carpfishingului" , oamenii vor sa invete ceva , si la o intrebere putin mai usoara se cam sare la "cap" !
Pe viitor "modereaza" putin aceste discutii ca altfel oamenii se "sperie" si asi pierd curajul , e pacat pt. ca eu am invatat foarte multe lucruri despre pescuit in fata calculatorului !
Aici pe CRAPMANIA sunt foarte multi pescari cu traditie , si foarte multi incepatori care vor sa "urce trepte" in carpfishing , ajutatii mai mult nu-i luati la "misto" ca nu se cade , toti si spun TOTI au pornit de undeva !
Daca se posteaza vreo "perla" , corectati colegul nu-l descurajati , si eu la randul meu am patit-o si cu Val si cu Vlad , mi-au deschis ochii an niste probleme si le multumesc :!:
An afara de asta Vlade , vezi tu cam ce zice lumea , e un pic cam haos pe site , se vinde si se cumpara peste tot , "misto" la greu si late lucruri care impreuna cu Val le veti corecta , si astfel veti atrage sute de useri !
La cati mai multi " useri " :idea:
Viata e o joaca , pescuitul e ceva serios ...

EX-UL
pescar de competitie
Mesaje: 2570
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 19:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de EX-UL »

@Florin

nu face si tu aceeasi confuzie pe care o fac multi , pur si simplu pentru ca nu au alt termen de comparatie . Intentia mea la creearea acestui site si Forum a fost sa creez alternativa , adica un Forum in care SE DISCUTA intre pasionati de crap . NU am vrut si nici nu intentionez sa creez o SCOALA DE CRAP - in care cineva sa predea si ceilalti sa isi faca temele .
Ne intilnim sa discutam si sa ne dam cu parerea despre pescuit , sa mai ridem unii cu altii , ne mai cunoastem , mai iesim la o bere , avem vreo nelamurire legata de vreo scula , nada , tehnica , montura , etc o lamurim impreuna , dar nimeni NU PREDA pescuit si ar trebuii ca NIMENI sa nu intre aici ca la scoala , sa vada tema de studiu din ziua respectiva .
In acest fel se creeaza legaturile dintre cei vechi si cei noi . Nu cred ca nimeni din cei vechi isi va asuma vreodata rolul de profesor aici pe Forum atit din lipsa de timp cit si din motive de credinta ca pescuitul se invata pe balta .
De fapt cred ca de aici pleaca toate divergentele , pentru ca nu s-a inteles ca nu exista o competitie intre diferite "scoli de crap" ci pur si simplu pe crapmania.ro nu se tin astfel de ore in mod organizat sau generat de vreun moderator sau administrator . In schimb afirm ca informatia gasita aici , pe discutii generate de colegii nostri , are valoare .
Iarta-mi dizertatia , nu era numai pentru tine , dar am vrut sa pun la punct niste lucruri .

Avatar utilizator
Florin Pop
Mesaje: 108
Membru din: Sâm Feb 18, 2006 23:28
Puncte: 0
Localitate: Satu Mare

Mesaj de Florin Pop »

Ok Val , nici o suparare , nu sunt genul , dar totusi se poate si putin cu mai mult "calm" , si an unele situatii ami vei da dreptate :wink:
Viata e o joaca , pescuitul e ceva serios ...

Bogdan D.

Mesaj de Bogdan D. »

Felicitari Vladut pentru noul post.
Eu unul nu cred ca ar trebui schimbate multe lucruri pe acest forum.Eu nu prea postez aici dar urmaresc toate topicurile si discutiile si e super ok.

horiacrap
Mesaje: 91
Membru din: Dum Feb 19, 2006 16:24
Puncte: 0
Localitate: Baia Mare / UK
Contact:

Mesaj de horiacrap »

Felicitari Vladut si ai grija sa nu scapi situatia de sub control. Cum s-a mai spus, i-asi ruga pe cei inregistrati sa posteze la subiect deoarece se pierde firul topicului pe la jumatea lui si nu se mai intelege nimic. In rest e ok.
WWW.HORCARP.RO | FIR INTINS !!!

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18916
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Mesaj de Vladut Mateianu »

Va multumesc ptr urari si ptr sugestii, voi tine cont de majoritatea.
Daca mai aveti si altele, va rog nu ezitati. Eventual si pe PM. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Avatar utilizator
cornel rosioru
maestru emerit
Mesaje: 2211
Membru din: Lun Ian 10, 2005 13:51
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Mesaj de cornel rosioru »

Ha. Acum observ ca sunt si eu un moderatoras peacolo pe la o rublicuta. :lol: :lol: :lol: Aveti grija ce scrieti. :evil: :lol: :lol: :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

oanavictor
Pescar de competitie
Mesaje: 3665
Membru din: Mar Ian 25, 2005 22:06
Puncte: 0
Contact:

Mesaj de oanavictor »

La care rubrica :?: pentru ca as vrea si eusa scriu :?:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie
Mesaje: 3665
Membru din: Mar Ian 25, 2005 22:06
Puncte: 0
Contact:

Mesaj de oanavictor »

Am vazut unde esti moderator ,dar deja se vede ca nu faci treaba cum trebuie,referitor la sedinta APCR pentru ca nu primesti si invitati la discutii,nu sti ora la care se termina sedinta si nu sti la ce ora incepe SPRITUL. :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”