b75danny scrie:fir mai gros - vezi regulament concurs
IMPOSIBIL ! fir 0.25 mm este ideal ptr casting.... 207 m fata de 167 m...... cine a facut masuratorile la aruncarile de saptamana trecuta ?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
b75danny scrie:fir mai gros - vezi regulament concurs
Sa aruncat cu vintul batind din stinga fata iar firul de plecare pt primele doua aruncari a fost 0.29 iar dupa 0.26,mulineta nu a mai fost BBLC am testat daiwa turnament qdx care dupa parerea mea este mai slaba decit BBLC.Vladut Mateianu scrie:b75danny scrie:fir mai gros - vezi regulament concurs
IMPOSIBIL ! fir 0.25 mm este ideal ptr casting.... 207 m fata de 167 m...... cine a facut masuratorile la aruncarile de saptamana trecuta ?![]()
Vladut Mateianu scrie:Nicule, ca o concluzie referitoare la long casting, MTX=FMJ sau nu ? Si daca nu, care este mai buna ?
Atentie, nu discutam de pret, doar parerea ta intre aceste 2 lansete....
zfcristian scrie:Eu altceva nu inteleg, la cate ratari vad acolo, ma intreb cum faceti la concursuri cand trebuie sa naditi la distanta sau sa aruncati mereu in aceeasi zona fara probleme iar la un concurs de casting le dati in balarii ??!?!?!!??
Eu din 3 aruncari 3 am dat pe langasandu p scrie:zfcristian scrie:Eu altceva nu inteleg, la cate ratari vad acolo, ma intreb cum faceti la concursuri cand trebuie sa naditi la distanta sau sa aruncati mereu in aceeasi zona fara probleme iar la un concurs de casting le dati in balarii ??!?!?!!??
lanseurile sub 140 m nu au contat si au fost considerate ratate,eu la a 4-a aruncare am avut 148 m care nu conta in clasamentul final si n-a fost masurata oficial...,lanseurile inafara perimetrului marcat au fost destul de putine si astea influentate de vantul care batea din lateral