Moderator: George Tite
Prima comanda a firme Meet Carp catre SBS Uk (Des Taylor) a fost de 1000 gbp dupa ce produsele au fost livrate am constatat ca lipseau produse in valoare de 300gbp .... am formulat un mail in care mi s a spus ca la urmatoare comanda vor fi livrate si restul produselor .... imediat am facut o noua comanda de 500gbp dar supriza am constatat ca si cea dea doua comanda nu era completa - 200gbp....de 7 luni incerc sa recuperez cele 500gbp de la Des Taylor ...am vb cu colaboratori din Uk care au luat legatura personal cu Des ...ii trimit mail in fiecare zi ... i am scris pe pagina de facebook si degeaba ....iulian_i scrie:"...busy telling everyone that the SBS company in Hungray is nothing to do with us if you want 100% english SBS products then they are only available from us.If you want Products developed by a young Hungarain chap then dont buy from us!!!" preluat de pe blogul lui Des Taylor
cu alte cuvinte, daca in cazul Milka este vorba de aceeasi companie care fabrica acelasi produs in locatii diferite care ar trebui sa respecte aceleasi retete, in cazul SBS este vorba de doua companii diferite care nu au in comun decat brandul SBS si care la un moment dat au colaborat, dar care acum sunt in litigiu...din cate am inteles e vorba ca Des Taylor a fost atat de fraier incat nu a fost in stare sa-si protejeze marca, iar Zoltan, un pusti fara scrupule, dupa ce colaborarea cu Des Taylor a esuat s-a gandit ca n-ar fi rau sa-si insuseasca pur si simplu brandul SBS si sa produca pt. fraierii din est niste nada...acum, curiozitatea mea este daca Des Taylor a fost dobitoc pana la capat sau nu...adica, dupa ce ca nu si-a protejat brandul, macar si-a protejat retetele fata de un simplu distribuitor cum a fost Zoltan Kovacs la un moment dat ?...daca am furnizat informatii gresite imi cer scuze, daca nu, poate vine dl.Tite si ne lamureste
siGeorge Tite scrie:.... de la noul proprietar al firmei, Rod Hutchinson,
Io n-am prea inteles cum vine asta. Rod a cumparat ambele SBS-uri...daca da' atunci italianul ce-a cumparat?..firma cu toate drepturile a fost vanduta unui italian. La fel s-a intamplat si cu SBS BAIT.etc , etc.....
Intuiam..dar vreau punctul oficial al importatoruluistress scrie:HU...