eu zic ca cea mai buna lanseta este aia cu care te-ai invatzat...

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pai de ce sa dea cu acelasi plumb daca betele se simt mai bine cu plumbi diferiti ? Probabil ca la aruncari cu plumb de 70 de grame gasim zeci de bete care sunt la fel de bune ca FMJ si MTX !Vladut Mateianu scrie:Poate la urmatoarea intrecere sa lanseze Jubi cu cele doua lansete echipate cu aceiasi mulineta si acelasi plumb !
Lasa tata ca la voi s-au vazut si rezultatele...nu numai betele !George Slave scrie:Tot in conditiile astea am mai pescuit cu Viorel FMJ,fir 0.40,plumb 135 g aruncate la peste 130m,dar dupa trei zile nu vrei sa sti cum te dor mainile ....dar na ....acum si aruncate departe,mai vrei si placere in drill si sa-i scoti de prin agataturi si toate la o singura lanseta nu merge.
eu zic ca cea mai buna lanseta este aia cu care te-ai invatzat...Bine aici mai intervine o problema sunt unele personaje vor sa faca poze cu lansetele si uni care vor sa pescuiasca .....de aici vine si diferentza de pret
Evitasem sa-ti raspund ca sa nu mai fac valuri, dar in realitate ti-ai atribuit gratuit aceste intalniri de casting care au fost efectiv spontane. Nu era nevoie sa ma sune nimeni, veneam oricum cum am venit si prima data, am dat si mana cu tine, nu-mi puteam inchipuii ce fel de om esti.Marian Constantin scrie:
domnule lao ai ramas fara replica s-au nu te-a mai sunat nimeni !?
Vezi ca se trateaza. ... incearca si cu lamaieLao scrie:Marian Constantin scrie:
Mi-e sila.....
filmarile au fost prelucrate si puse pe siteMarian Constantin scrie:am pus pozele si filmarile
--------Marian Constantin scrie:filmarile au fost prelucrate si puse pe siteMarian Constantin scrie:am pus pozele si filmarile