Combinatii mixuri din comert

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Cristi Matei
pescar de competitie
Puncte: 0

Combinatii mixuri din comert

Mesaj de Cristi Matei »

V-as ruga pe cei care au experimentat combinatii de mixuri din comert in vederea rularii anumitor bile sa ne spuneti ce a mers si ce nu a mers si combinatii recomandate.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: Combinatii mixuri din comert

Mesaj de Vladut Mateianu »

Complicata problema....nu stiu cine se incumeta...sa inceapa ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

parca a fost prezentat odata la Mincinosii o combinatie facuta de Cipica intre Mister Crab si 1016, dar nu sunt f sigur de al doilea mix. :oops:
stefan avram

cipibm

Mesaj de cipibm »

Foloseam candva o combinatie de doua mixuri de la Solar:S&O si RH.Proportia intre cele doua era aprox. urmatoarea:incepeam sezonul(apa mai rece)cu 2/1 in favoarea S&O,apoi pe masura ce apa se incalzea modificam treptat raportul,ajungand ca in lunile fierbinti sa folosesc tot 2/1 dar in favoarea RH.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

cred ca am fost multi care am folosit aceasta combinatie de la Solar..... eu uneori o faceam cu mix squid-octopus de la sbs si red hering solar ! :wink:
CS SENZOR

George Slave

Mesaj de George Slave »

Squid-octopus....SBS..40%
Squid-octopus...SOLAR...20%
Red hering...SOLAR...30%
Robin Red .....10%

Dar,asta a fost odata .. :D ...
Acum exista 1016,Impact ...nu mai este asa complicat
Senior Crap Club

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

eu puneam asa (o, tempora :) )

- 50% squid sbs
- 25% squid solar (birdfood)
- 25% red hering solar

+ 10% robin red
The One Team

VladTepes

Mesaj de VladTepes »

Am folosit cu succes mixu de la Dynamite The source care este un 50/50 fishmeal/birdfood, si pe aceiasi parte lichida am folosit si mixu planet 1016 care sa fiu sincer mi sa parut umpic umpic mai bun , nu am testat corespunzator ca sa imi fac o idee, oricum partea lichida a fost aceiasi si in nici o reteta nu am bagat aroma de fel. Perioada folosita a fost iulie -august

Casa sa nu deschid alt topic am si eu o intrebare pentru cine stie si cunoaste mixurile de la Mainline, mam uitat pe pagina oficiala mainline si nu imi dau seama care cu ce se manca numa la uni field tester le place mai mult sau mai putin anumite mixuri. Daca stie cine si a rulat bile dupa reteta Mainline as avea nevoie de mai mult info de genu : MIxu X merge bine primavara , mixu Y merge bine vara , mixu Z merge bine vara tomana etc...

Si revenind la mixurile Solar vad ca cam toti folosesc mixurile S&O si red hering leam folosit si eu dar nu am observat ceva mult mai superior decat sa zicem un dymanite baits. Ce vreau sa va intreb pe cei ce pescuiesc ami ales in perioadele reci ale anului ce stiti de mixu si bilele rulate pe retata Solar: The Winter Secret??

Si pentru cine a folosit si Solar si Mainline pe care ati merge si ca mix si ca bile ready made ???

Jack the Ripper

Mesaj de Jack the Ripper »

VladTepes scrie:Am folosit cu succes mixu de la Dynamite The source care este un 50/50 fishmeal/birdfood, si pe aceiasi parte lichida am folosit si mixu planet 1016 care sa fiu sincer mi sa parut umpic umpic mai bun , nu am testat corespunzator ca sa imi fac o idee, oricum partea lichida a fost aceiasi si in nici o reteta nu am bagat aroma de fel. Perioada folosita a fost iulie -august

Casa sa nu deschid alt topic am si eu o intrebare pentru cine stie si cunoaste mixurile de la Mainline, mam uitat pe pagina oficiala mainline si nu imi dau seama care cu ce se manca numa la uni field tester le place mai mult sau mai putin anumite mixuri. Daca stie cine si a rulat bile dupa reteta Mainline as avea nevoie de mai mult info de genu : MIxu X merge bine primavara , mixu Y merge bine vara , mixu Z merge bine vara tomana etc...

Si revenind la mixurile Solar vad ca cam toti folosesc mixurile S&O si red hering leam folosit si eu dar nu am observat ceva mult mai superior decat sa zicem un dymanite baits. Ce vreau sa va intreb pe cei ce pescuiesc ami ales in perioadele reci ale anului ce stiti de mixu si bilele rulate pe retata Solar: The Winter Secret??

Si pentru cine a folosit si Solar si Mainline pe care ati merge si ca mix si ca bile ready made ???
Salut!
Eu am rulat in 2009 bile pe un mix 50-50 de Red Hering si Winter Secret, cu adaos de 10% Robin Red, destul de mult ulei de piper si aroma pe baza EA. Se ruleaza superbine. Am folosit bilele la sfarsitul lui martie si inceputul lui aprilie iar capturile au fost intre 9 kg si 17 kg. La ac am folosit bile tari (de 16 mm) invelite in pasta (pana ajung de 20 mm) si lasate la uscat 2 saptamani iar la nadit bile tari cat si solubile. Asa ca parerea mea este sa nu fugi de winter secret.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Noi am avut probleme mari cu rulatul la Winter Secret Solar ! :(
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns