Moderator: gor965
intr-adevar doua probleme majore care nu cred sa aiba o rezolvare prea usoara...organizatorii ar trebui sa tina seama de aceste doua impedimente in cazul organizarii mansei pe tancabestiarsinel scrie:Nu este rau la Tancabesti numai ca va fi o problema cu pestele aici in fata se va prinde peste de maxim 6 kg iar in spate o echipa din 10 pesti poate sa aiba 80,100kg iar cea mai buna din fata cu zece pesti daca o sa aiba 50 hai 70kg plus ca pe balta de la sosea uni pe un mal si alti pe altul este posibil sa dea mana monturile intre ele)
stai linistit, era doar o figura de stil...fir intins !arsinel scrie:Am inteles acum faza cu sectoareleda este gresala mea ,dar nu inteleg faza cu Clubul ????
Sincer acuma, daca scrii ca un om normal , te dau aia afara din club ?!arsinel scrie:Am inteles acum faza cu sectoareleda este gresala mea ,dar nu inteleg faza cu Clubul ????
Super tare, cred ca ati negociat foarte mult pentru acest lucru, felicitari, despre baltaltile astea vorbeati ca o sa inlocuiti cele 3 din Horgesti, etc...?andrei vladeanu scrie:am primit astazi o oferta de la vlad parfene
pentru mansa secunda a CN ofera cele doua lacuri gratuit.
o conditie ar fi devansarea datei. in loc de 26-29 mai (joi - duminica) - 24 - 27 mai (marti-vineri)
sectorizarea ar urma sa se faca astfel
- un sector de 12 echipe pe lacul din fata
- 2 sectoare de 12 pe lacul din spate ( pe fiecare mal cate unul)
"ASA DA"andrei vladeanu scrie:am primit astazi o oferta de la vlad parfene
pentru mansa secunda a CN ofera cele doua lacuri gratuit.
o conditie ar fi devansarea datei. in loc de 26-29 mai (joi - duminica) - 24 - 27 mai (marti-vineri)
sectorizarea ar urma sa se faca astfel
- un sector de 12 echipe pe lacul din fata
- 2 sectoare de 12 pe lacul din spate ( pe fiecare mal cate unul)
iar pentru ca veni vorba de devansare mai exista o rugaminte din partea lui tata nitu. sa se desfasoare primna mansa (fantanele) de miercuri pana sambata (5-8 mai) si nu de joi pana duminica (6-9 mai) asa cum a fost programat.
asta deoarece luni 10 mai incepe la maconka in ungaria o cupa europeana unde alaturi de tata nitu mai merg echipe romanesti