LACURILE TANCABESTI PENTRU MANSA 2 CN

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: LACURILE TANCABESTI PENTRU MANSA 2 CN

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:E buna propunerea cu lacurile Tancabesti ,daca tot se face pe 2 lacuri care se stie ca se pot echilibra foarte bine ,eu cred ca ar trebui ca prima mansa sa se dispute la Tancabesti ,a doua la Moara Vlasiei iar finala asa cum este normal la Doripesco .
Se stie ca toate 3 lacurile seamana foarte bine cu pista din Italia [Tancabesti la dimensiunea crapilor iar Moara si Doripesco la densitate .
Bravo Vladeanu !
Felicitari !
ma feliciti ironic degeaba
vlad a facut o oferta pe care am postat-o.
ramane de discutat daca lacurile tancabesti intra sau nu in cn.
The One Team

Pasa

Mesaj de Pasa »

petcuvicto scrie:P.S. Motivul? Este acela, sa nu mai pun eu MV2 la dispozitie "moca" sa mai sponzorizez LN cum l-am sponsorizat (15 000 lei) si sa fiu luat drept "fraier" prin faptul de cum s-au comportat anumiti "moldoveni" la CM (asa au fost botezati de catre AV)!!!!! :wink:
Hai cumetre ca nu te-au luat de fraier nu ti-a dat valoare cadou o farfurie
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

gabisandu scrie:Vasilica si ceilalti si-au facut program in functie de data deja stabilita. Mai important CN-ul, da-l incolo de concurs. :D Nu cred ca este in regula sa schimbam data primei etape la care participa peste o suta de pescari pentru un concurs unde merg o mana de oameni. Parerea mea.

Am incercat si eu :lol: :lol:
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gabisandu scrie:Vasilica si ceilalti si-au facut program in functie de data deja stabilita. Mai important CN-ul, da-l incolo de concurs. :D Nu cred ca este in regula sa schimbam data primei etape la care participa peste o suta de pescari pentru un concurs unde merg o mana de oameni. Parerea mea.
Mana aia de oameni (printre care ma aflu si eu) sa nu uitam ca reprezinta totusi Romania.....intr-un concurs international desfasurat la Maconka-Ungaria. Si, ca sa intelegi ca nu este vorba de un moft, concursul incepe luni, iar etapa se termina duminica.... :oops: Deci, este practic imposibil sa ajungem in timp util. De aceea era adresata propunerea-rugaminte....

PS Anul trecut, s-a decalat o etapa datorita unui concert important.Din colegialitate.....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Vladut, problema este ca noi majoritatea, suntem angajati...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

cosmin ilie

Mesaj de cosmin ilie »

sustin ceea ce a spus gabi sandu. nu trebuie sa se decaleze datele stabilite si ar trebui sa nu va mai certati pe balti pentru ca sunteti oameni in varsta pentru care eu am un deosebit respect. in mare parte sunteti nume grele in carp-fishingul romanesc. de aceea imi doresc sa pot participa la CN alaturi de voi si incercati sa nu mai intrati in polemici si concentrati-va mai mult asupra bunei desfasurari a CN. nu va mai vedeti interesele personale si organizati mansele astfel incat sa fie bine pentru toata lumea. multumesc !!!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

multumim pt intelegere colegilor de la craiova si piatra neamt
The One Team

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

petcuvicto scrie:P.S. Motivul? Este acela, sa nu mai pun eu MV2 la dispozitie "moca" sa mai sponzorizez LN cum l-am sponsorizat (15 000 lei) si sa fiu luat drept "fraier" prin faptul de cum s-au comportat anumiti "moldoveni" la CM (asa au fost botezati de catre AV)!!!!! :wink:
Ai zis ceva Pasa? Daca nu ai inteles, m-am referit la echipamentul LN al ROMANIEI!!!!
Fişiere ataşate
cover_28.jpg
cover_28.jpg (42.58 KiB) Vizualizat de 29529 ori
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Pasa scrie:
Hai cumetre ca nu te-au luat de fraier nu ti-a dat valoare cadou o farfurie

Cumetre,cadoul cel mai valoros din parte lui Valoare, a fost acela ca a organizat " FINALA CAMPIONATULUI DE PESCUIT LA CRAP 2010" pe Moara Vlasiei 2 !!!!!! Daca nu organiza el "FINALA CN" pe MV2, cum ar mai fi fost realizat noul "RECORDUL NATIONAL si EUROPEAN = 1218 KG ? Cum ma mai laudam eu.............. ca aceste recorduri au fost realizate pe MV2 ?
P.S. Datorita acestor recorduri,am mai primit cadou din partea lui Valoare si banerul "CIFRE PENTRU ISTORIA CRAPISTA" cred a vazut pe mai multe site-uri,iar acum poate fi vizionat non-stop pe site-ul" http://www.moaravlasiei2" site unde spre deosebire de tine "altii" au avut amabilitatea sa intre si sa scrie si 2-3 cuvinte!!!! :wink:
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Oare acesti "campioni" ar fi ajuns "campioni",daca ar fi participat la toate etapele CN?
Oare acesti "campioni" ar fi ajuns "campioni" daca semifinala nu ar fi fost organizata la ei acasa(Lates) de unde au venit la "FINALA CN"capitolul "zestre" cu 1 punct? Foarte greu de crezut!!!!! :wink: P.S. Anul acesta,au sansa sa dovedeasca ca ceea ce au obtinut ei in 2010 nu a fost o intimplare!!!!! :wink:
Fişiere ataşate
cover_28.jpg
cover_28.jpg (42.58 KiB) Vizualizat de 29488 ori
Victoras Petcu

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”