aici cred ca gresesti ...bcgcraiova scrie:... iar daca esti pensionar ....marsh la munca......ca stai pe banii statului
unii au muncit deja 40-50 de ani

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
aici cred ca gresesti ...bcgcraiova scrie:... iar daca esti pensionar ....marsh la munca......ca stai pe banii statului
.......pai Da!...ai si tu dreptate.Munci 40-50 de ani si acum il gasi lenea.Moare daca mai munceste inca vreo 2-3 ani ca sa-si faca si un abonament la Fantanele.Sa lase dracu tablele si sahul prin parculete si sa se duca la munca.mihaisome scrie:aici cred ca gresesti ...bcgcraiova scrie:... iar daca esti pensionar ....marsh la munca......ca stai pe banii statului
unii au muncit deja 40-50 de ani
Intreaba pe nea Doru Badila,te poate ajuta.akmada scrie:akmada scrie:doru_badila scrie:Pentru cei interesati-a inceput eliberarea de abonamente -2011
unde se elibereaza abonamentele si pana la ce data?
0723.322 623akmada scrie:akmada scrie:doru_badila scrie:Pentru cei interesati-a inceput eliberarea de abonamente -2011
unde se elibereaza abonamentele si pana la ce data?
Suna la Doru Badila. Din ce stiu eu nu este un nr limitat de abonamente.cristian teodorescu scrie:Am o intrebare .Se poate sti numarul de abonati pana la aceasta data pe Fantanele?