LACURILE TANCABESTI PENTRU MANSA 2 CN

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: LACURILE TANCABESTI PENTRU MANSA 2 CN

Mesaj de andrei vladeanu »

un dar ne-a dat maicuta noastra dulcea / sa fim dintre romani cei mai fierbinti... :D

ok.
vom actiona democratic in 2 pasi
pasul 1 - vom cere parerea presedintilor cluburilor (DECIDE MAJORITATEA) daca este oportuna luarea in calcul a decalarii. poate ca majoritatea decide ca nu e cazul sa votam asa ceva.
pasul 2 (care se va face doar daca la pasul 1 se voteaza DA) - vom cere votul presedintilor daca se incepe etapa miercuri sau joi.

cred ca in acest mod toata lumea este multumita.

ps domnule bsg, faptul ca deciziile rezultate prin vot trebuie musai sa fie cele pe care le doriti (pentru ca in caz contrar va retrageti din orice) denota ca aveti o problema serioasa...
The One Team

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

bcgcraiova scrie:
andrei vladeanu scrie:
bcgcraiova scrie:.................ori suntem golani ori nu mai suntem! Eu sunt de acord sa devansam etapa de pe Fantanele cu o zi,Revelionul cu 3 zile,Pastele cu 5 zile,Sfanta Maria cu o saptamana,in locul zilei de luni sa bagam ziua de joi,in loc de vineri ar merge si un miercuri,in loc de Fantanele ar merge un Vidraru,si calificatii,campionii sa-i numim de acum ca sa nu mai avem supriza ca vor fi aceiasi.In principiu sunt de acord cu devansarea dar cu o mica retinere sa nu se sincronizeze apoi cu ziua cand o sa-mi pun apometre sau cu ziua soacrei.E cimitirul plin de generali care se credeau de neinlocuit.

in toate campionatele exista devansari de etape.

iata un exemplu recent
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/ ... ansate.htm

aceste masuri nu schimba data revelionului, a pastelui sau a Sfintilor. in calendar miercuri ramane miercuri si joi, joi. terenurile ramn pe loc, iar castigatorul se va cunoaste la final.
cat despre stocul bogat de marfa din cimitire, asa este, tata nitu, intr-un final, tot acolo va ajunge.
pana una alta, cat timp traieste si concureaza, ne-a rugat sa incepem miercuri prima etapa.
nici nu-si pune apometre, nici nu e ziua soacrei lui. ci doar pleaca la maconka direct de la fantanele.
Si ce ma intereseaza pe mine ca tata Nitu vrea sa fie cu fundul in 2 luntre.Sa vina asa cum am stabilit.Nu avem nevoie de pledoarie tip avocateasca cu imagini si dovezi ..............am stabilit o data asa ramane.D-le A.V. unii mai au si serviciu altii afaceri .Castigul moral,sentimental sau material al celor care nu se pot conforma datelor de la Fantanele nu doresc sa fie pierderea mea.Cu ce drept eu sunt pus in situatia asta care pe voi va favorizeaza iar pe mine ma dezavantajeaza.Ma deranjaza ca unii din Craiova va pupa in fund si vorbesc in numele nostru de parca noi am fi hotarat in unanimitate sa devansam etapa.Nu tine nimeni aproape de la Craiova cu voi atata rimp cat nu ne intrebati doar ne puneti in fata faptului implinit.Sunt mahnit ca s-a gasit unul de la noi sa strige ca tinem aproape.Nu tinem aproape cu nimeni ci dorim corectitudine.Daca se hotareste prin vot sa devansam etapa transmit oficial in semn de nemultumire ca unii inca merg pe principiul ca ceasul se intoarce numai la Bucuresti-ca ma retrag definitiv din orice APCR,PCR,PDL,UDMR,ACR,RAR.........si cate or mai fi.

Stai doua secunde tipule,in momentul in care spui ca te doare direct in cot de Tata Nitu ,pescar care in viata lui nu a deranjat pe absolut nimeni ,doar ptr simplu fapt ca tu vrei sa nu se devanseze etapa ca asa vor apometrele soacrei tale,inseamna ca ai BUBA.
In momentul in care te inhami la o cursa de calificare la mondiale,preconizezi sau iei in calcul si varianta asta automat.
Oricum vad ca esti foarte vehement si sincer iti spun ca voi fi foarte fericit cand vei vedea ca a iesit intocmai pe dos de cum iti doreai tu.
Te rog nu-mi raspunde la mesaj ca m-am trezit foarte ciufut si se poate sa te iau la mascari :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

tibi nicolae

Mesaj de tibi nicolae »

bcgcraiova scrie:
Si ce ma intereseaza pe mine ca tata Nitu vrea sa fie cu fundu.............Daca se hotareste prin vot sa devansam etapa transmit oficial in semn de nemultumire ca unii inca merg pe principiul ca ceasul se intoarce numai la Bucuresti-ca ma retrag definitiv din orice APCR,PCR,PDL,UDMR,ACR,RAR.........si cate or mai fi.
Simptom clar de inferioritate specifica multor provinciali ! Dar este adevarat, ora exacta se da dintotdeauna de la Bucuresti ! Apoi ajunge in restul satelor mai mici sau mai mari. Rusine pentru vorbele josnice indreptate catre tata Nitu ! :twisted:
Tiberiu Daniel Nicolae

_pentru natura si frumos_

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

cosmin ilie,alin scorleanu,bcg,

va rog sa nu va mai expuneti pe forum opiniile personale ci sa va consultati cu toti membrii celor doua cluburi din care faceti parte si doar apoi sa avem o pozitie oficiala.

tibi nicolae,
nu incepe o discutie "periculoasa" despre bucuresteni(buricul pamantului) si provinciali(niste tarani...) pt ca iar ajungem in balarii...te rog!

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

alin
eu nu pup in popou pe nimeni ,cu atat mai putin pe tine :evil: :evil:
am rugat doar o hotarare mai rapida, nici macar nu mi-am dat cu parerea.
ITI REAMINTESC CA TU ESTI CLUBUL LOTULUI :!: :!: :!: ......fa-te remarcat prin altceva
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

bogdan b. scrie:cosmin ilie,alin scorleanu,bcg,

va rog sa nu va mai expuneti pe forum opiniile personale ci sa va consultati cu toti membrii celor doua cluburi din care faceti parte si doar apoi sa avem o pozitie oficiala.

tibi nicolae,
nu incepe o discutie "periculoasa" despre bucuresteni(buricul pamantului) si provinciali(niste tarani...) pt ca iar ajungem in balarii...te rog!
Ok.
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

andrei vladeanu scrie:
bcgcraiova scrie:.................ori suntem golani ori nu mai suntem! Eu sunt de acord sa devansam etapa de pe Fantanele cu o zi,Revelionul cu 3 zile,Pastele cu 5 zile,Sfanta Maria cu o saptamana,in locul zilei de luni sa bagam ziua de joi,in loc de vineri ar merge si un miercuri,in loc de Fantanele ar merge un Vidraru,si calificatii,campionii sa-i numim de acum ca sa nu mai avem supriza ca vor fi aceiasi.In principiu sunt de acord cu devansarea dar cu o mica retinere sa nu se sincronizeze apoi cu ziua cand o sa-mi pun apometre sau cu ziua soacrei.E cimitirul plin de generali care se credeau de neinlocuit.

in toate campionatele exista devansari de etape.

iata un exemplu recent
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/ ... ansate.htm

aceste masuri nu schimba data revelionului, a pastelui sau a Sfintilor. in calendar miercuri ramane miercuri si joi, joi. terenurile ramn pe loc, iar castigatorul se va cunoaste la final.
cat despre stocul bogat de marfa din cimitire, asa este, tata nitu, intr-un final, tot acolo va ajunge.
pana una alta, cat timp traieste si concureaza, ne-a rugat sa incepem miercuri prima etapa.
nici nu-si pune apometre, nici nu e ziua soacrei lui. ci doar pleaca la maconka direct de la fantanele.
Andrei, ca observatie, oamenii sunt platiti sa joace in etpele alea, de aia isi permit cei de la liga sa devanseze etapele.
In cazul nostru ecuatia se schimba total ;)
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

codrut floricel scrie:alin
eu nu pup in popou pe nimeni ,cu atat mai putin pe tine :evil: :evil:
am rugat doar o hotarare mai rapida, nici macar nu mi-am dat cu parerea.
ITI REAMINTESC CA TU ESTI CLUBUL LOTULUI :!: :!: :!: ......fa-te remarcat prin altceva
Il pot face eu remarcat :wink:

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

andrei vladeanu scrie:multumim pt intelegere colegilor de la craiova si piatra neamt
@ codrut
Despre ce intelegere vorbeste Andrei?
CS Oltenia Fishing

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Vladut Mateianu scrie:
gabisandu scrie:Vasilica si ceilalti si-au facut program in functie de data deja stabilita. Mai important CN-ul, da-l incolo de concurs. :D Nu cred ca este in regula sa schimbam data primei etape la care participa peste o suta de pescari pentru un concurs unde merg o mana de oameni. Parerea mea.
Mana aia de oameni (printre care ma aflu si eu) sa nu uitam ca reprezinta totusi Romania.....intr-un concurs international desfasurat la Maconka-Ungaria. Si, ca sa intelegi ca nu este vorba de un moft, concursul incepe luni, iar etapa se termina duminica.... :oops: Deci, este practic imposibil sa ajungem in timp util. De aceea era adresata propunerea-rugaminte....

PS Anul trecut, s-a decalat o etapa datorita unui concert important.Din colegialitate.....
Vladut, pai daca nu se vorbeste ca lumea. Din postarea lui Vasilica nu s-a inteles ca se vrea mutarea cu o zi a etapei. S-a inteles ca se doreste mutarea la o alta data. Normal ca pentru o zi sau doua nu sunt probleme. Problema intervine daca se muta in alta saptamana.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”