SERT CARPIUM

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vizitator

SERT CARPIUM

Mesaj de Vizitator »

Rog pe cei care au pescuit cu asa ceva sa dea niste detalii.
Le-am vazut, imi plac dar nu stiu cum se comporta la aruncare si in lupta cu pestele.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Cornel Rosioru a avut ...eu le-am vazut la Senzor in magazin si mi-au placut...oricum nu cred ca semnatura lui P. Lagabbe (parca a lui este) apare pe orice trestie :D
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cezar Bibu
Puncte: 0

Mesaj de Cezar Bibu »

Eu dau cu lansete d-astea si sunt multumit de ele. De aruncat arunca destul de departe, desi par fragile(lui Val Pangica ii era frica sa dea cu ele ca-s prea subtiri :lol: ). Cu pestele in dril nu se comporta ca o lanseta"blinda", dar asta e chestie de practica si de obisnuinta, pina la urma.

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Pare subtire Cezare, dar ai vazut ce groasa e in carne?
Eu nu am avut ce le reprosa.
Hai ca sa fiu circotas parca sunt un pic cam grele. In rest lansete de top.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

luka

Mesaj de luka »

Fane :!: Cred ca si eu sunt in masura sa-tzi raspund deoarece le-am avut un sezon si am pescuit cu ele inclusiv la Sarulesti.Sunt superlansete ,blank slim,inele zirconiu,mandrina Fuji,concept Lagable(nu stiu daca am scris corect),actziune semiparabolica,greutate optima de incarcare 110g(dupa mine)Distantza la care aruncam frecvent fara a ma lasa pe ele este in jur de 110-120m.Le-am vandut lui Cezar Bibu deoarece cautam de 4 ani o lanseta Fasta in aruncare si Semiparabolica in dril si in sfarsit am gasit-o.Este vorba de Harrison Big T 3.9m , 4.5lbs.O imbinare intre Ballista si Chimera.Daca ai ocazia pune mana pe Carpium ca a-si merita totzi banii.
Te salut Razvan Dobrescu :wink:
SI maine este o zi

mihai pompiliu

Mesaj de mihai pompiliu »

fane am pescuit cu carpium cateva partide si sant super bete mie i-mi plac foarte mult nu am ce sa le reprosez arunca bine si lucreaza bine la recuperare actiune parabolica ,idea este ca atunci cand un prieten si inoit setul de bete mi-am oprit eu 2 ca sa fie acolo :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Fane, le avem si noi la magazin, imi plac foarte mult ca design si la prima vedere ca actiune....dar neconcludent ptr gustul unui pescar.
Cred ca trebuie mai intai sa le folosesti tu, ca sa tragi concluzii.
PS Vezi ca a aparut noul model Revolution (la 6.000.000) care sunt super bete.Si sunt ca pe degetul mic de subtiri...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

sandu p

Mesaj de sandu p »

cred ca e cea mai buna lanseta cu care am aruncat,se duc cel mai frumos...
CARP IS NOT CRAP.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”