Moderator: gor965
m-a rugat sa-l las si pe baboieru sa fiarba in tuciul meu niste tarate, ca pe al lui l-a spart de nervi ca nu vreti sa se decaleze o zi....ScorleanuAlin scrie:@ codrutandrei vladeanu scrie:multumim pt intelegere colegilor de la craiova si piatra neamt
Despre ce intelegere vorbeste Andrei?
codrut floricel scrie:m-a rugat sa-l las si pe baboieru sa fiarba in tuciul meu niste tarate, ca pe al lui l-a spart de nervi ca nu vreti sa se decaleze o zi....ScorleanuAlin scrie:@ codrutandrei vladeanu scrie:multumim pt intelegere colegilor de la craiova si piatra neamt
Despre ce intelegere vorbeste Andrei?![]()
![]()
...atat nimic mai mult
Andrei , te asigur ca lotul de 12 pescari care va reprezenta Craiova la C.N. nu impartaseste atitudinea celor 2 (Alin Scorleanu & bcg ).andrei vladeanu scrie:multumim pt intelegere colegilor de la craiova si piatra neamt
nu uita alin scorleanu este presedintele clubului din care faci partedaniruiu scrie:Andrei , te asigur ca lotul de 12 pescari care va reprezenta Craiova la C.N. nu impartaseste atitudinea celor 2 (Alin Scorleanu & bcg ).andrei vladeanu scrie:multumim pt intelegere colegilor de la craiova si piatra neamt
Referitor la devansarea primei etape cu siguranta ne vom supune hotararii majoritatii , oricare ar fi aceasta.
sa nu uiti tu cum participi la C.N...dragos2710 scrie:nu uita alin scorleanu este presedintele clubului din care faci partedaniruiu scrie:Andrei , te asigur ca lotul de 12 pescari care va reprezenta Craiova la C.N. nu impartaseste atitudinea celor 2 (Alin Scorleanu & bcg ).andrei vladeanu scrie:multumim pt intelegere colegilor de la craiova si piatra neamt
Referitor la devansarea primei etape cu siguranta ne vom supune hotararii majoritatii , oricare ar fi aceasta.
- ar fi si culmea sa mai fi platit .....dragos2710 scrie:daca ai ceva personal cu mine discutam face too face
pana atunci rusinica !![]()
poate ma platesti tu sa particip la cn , iar eu inca nu am aflat?