Moderator: gor965
vioril scrie:pai e tareeeeee greu sa-i tii deoparte pe JEPCARI SI BRACONIERI . nici cu politia sau jandarmeria nu te tii dupa ei . ultima data am pescuit la crap pe curs , pe la gunoaie ( draganescu ) . am prins in 4 ore 2 ciortani cam la kil . eu acolo locuiesc , si mereu cand am timp ies cu o lanseta pe lac .
cu 100 ron poti pescui cu minim 10 lansete minim 3 pescari .Vladut Mateianu scrie:Despre Mihailesti faceti va rog un alt topic daca este cazul, aici discutam despre Lebada !
Nea Victore, ai idee cam ce peste este in lac ? Ca taxa este piperata, 100 lei !
Vladute,pe tine te intereseaza, LEBADA sau PANTELIMON? Din intrebarea ta eu cred ca tu ai intrebat de LEBADA!!!!! Dl Oana vorbeste despre lacul PANTELIMON!!!!! LEBADA este a familiei "CARUTA VERDE" si daca te intereseaza pot sa-ti dau nr de tel al unuia dintre ei!!!!Vladut Mateianu scrie:Am inteles. Deci pica....
Vladut Mateianu scrie:Eu vorbeam de lacul mare care este pe dreapta la iesirea spre Pantelimon-Branesti..... Apropo, sti sa aiba vreunul dintre ele crap ?