GRAMATICA

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: GRAMATICA

Mesaj de Andrei I »

Pentru ca nu sunt cu sutele cei care afirma in mod repetat ca au 2 facultati si sunt zeii culturii universale.
Si asa cum am afirmat recent sunt masochist :)
Apoi ar mai fi ca ma distreaza sa ii enervez pe cei fara simtul umorului :))
Milionar excentric

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Andrei I scrie:Pentru ca nu sunt cu sutele cei care afirma in mod repetat ca au 2 facultati si sunt zeii culturii universale.
Si asa cum am afirmat recent sunt masochist :)
Apoi ar mai fi ca ma distreaza sa ii enervez pe cei fara simtul umorului :))
Daca tu ai impresia ca faci umor de calitate , de exemplu cu semnaturile tale , de-a lungul vremii , avem alta parare despre umorul de calitate . Ce faci tu nu este umor este justificarea neputintei .....sub o forma umoristica , in principiu mai usor de digerat de catre ego-ul tau . Dar nu fac psihoanaliza cu tine , pentru ca asta costa ....

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Andrei I »

Fii pe pace...nu am inca nevoie nici de psihoanaliza ta (nu de alta dar nu esti capabil nici de o simpla autoanaliza coerenta) si acum imi dau seama ca nici de dialog cu tine nu simt nevoia. De obicei oamenii inteligenti ma provoaca, imi place sa am dialog cu ei si doar prisma faptului ca pot avea un potential castig din acest dialog...cu tine insa provocarea mi-a trecut, esti doar umblat si aparent cult...cat despre mine stiu mi-ai spus ...sunt un pescar semidoct, un fake al generatiei mele, un nimeni in umbra mariei tale:)
Milionar excentric

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”