Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
tu le vrei cumva din tabla de 1 mm ?Vladut Mateianu scrie:Atentie ! Imi trebuie ceva rezistent, asa stiu si eu multe firme care fac, dar nu a rezistat niciuna mai mult de 3 concursuri normale...sau 1 la MV 2 !!!!!!
cred ca e destul de rezistenta cea de la kkarp.o au baietii de la pitesti la magazinul cel nou,unde am putut sa o vad.costa doar220 lei la cat de profesionala pare,dar este si foarte voluminoasa...Vladut Mateianu scrie:Atentie ! Imi trebuie ceva rezistent, asa stiu si eu multe firme care fac, dar nu a rezistat niciuna mai mult de 3 concursuri normale...sau 1 la MV 2 !!!!!!
aha!pai atunci recomand pe cea de la chub(chub safety weigh sling),tot cu bare carbon,fermoare pe lateral si gauri pt scurgere apa pe fund.e misto de tot!crispauly scrie:cred ca Vladut vrea ceva exclusiv pentru cantarit. ceva de gen targa. cred ca cele mai rezistente sunt cele cu tije de carbon in partea de sus.
ASTA MI S-A PARUT SI MIE MAI REZISTENTA.Ungureanu Bogdan scrie:aha!pai atunci recomand pe cea de la chub(chub safety weigh sling),tot cu bare carbon,fermoare pe lateral si gauri pt scurgere apa pe fund.e misto de tot!crispauly scrie:cred ca Vladut vrea ceva exclusiv pentru cantarit. ceva de gen targa. cred ca cele mai rezistente sunt cele cu tije de carbon in partea de sus.