Magura 9

Moderator: Stefan B

Încuiat
Stefan B
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Magura 9

Mesaj de Stefan B »

Eu zic ca, asa cum o sa arate balta si la modul in care se va simti pescarul pe balta, liniste, intimitate, distanta intre standuri, .... o sa merite ! Eu, personal cautam asa ceva si cu densitate de peste pe masura, sa ma distrez 24-48 ore la pescuit cu prietenii care poate nu au prea multa experienta dar au multaaaa pasiune si dorinta de a cunoaste pescuitul la boilies ! ! ! ! Un pescar de C&R mi-e greu sa cred ca pleaca cu tot echipamentul pt 12 h (cel putin intre oamenii pe care-i cunosc), dar cu siguranta o sa gasim o solutie si pentru ei !

Sorel

Mesaj de Sorel »

Daca asa o sa fie cum spuneti si pestele o sa raspunda la cerintele pescarilor( in functie de pricepere si tehnica :D )...probabil ca o sa merite......va urez succes si vom veni pe aceasta balta ....

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Parerea mea e ca scumpa taxa indiferent de tipul de pescuit preferat, mai ales cand afacerea (balta) se afla la inceput de drum.

a1mer

Mesaj de a1mer »

Bv Vladut bv Stefane sa fie intr-un ceas bun si felicitari pentru initiativa.Abia astept sa fiu pe lista cu rezervari....parca imi face cu ochiul pontonul 17....astept ceva posibile informatii utile despre acel loc :wink:
Trofim Cristian

CS Green Lake

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Felicitari domnule Stefan pentru ca oferiti pescarilor din Romania de C&R inca o alternativa de relaxare in mijlocul naturii intr-un ambient placut si civilizat.
Doresc insa sa va precizez ca acest pret de 100 RON/24 h pt C&R este un pic cam piperat, si nu datorita faptului ca balta este "la inceput de drum". Pur si simplu, expunerea dumneavoastra la riscul de a pierde este 0. Tot pestele ajunge in balta. Sunt de acord ca acele pontoane au costat bani si trebuie recuperati, insa pentru a avea niste pescari care vin cu placere si se simt bine pe lacul adminnistrat de catre dvs. trebuie sa va ganditi si la efortul pe care il fac acestia in momentul in care baga mana in buzunar (vb aici doar de C&R - nu ma int. cei care vin sa ia peste).
Exista bazine precum Greaca-Cercani, cu o medie si o densitate mare de peste, cu pontoane, si cu preturi mult mai joase si cred ca o competitie intre bazine ar fi benefica fenomenului de C&R in Romania.

Va multumesc si va doresc mult succes in continuare.

Cu siguranta o sa va vizitez pentru a imi forma o impresie.

Numai bine,
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

simion.soare

Mesaj de simion.soare »

Si eu cred ca pretul este mare, 100 de lei fara sa iei niciun peste si fara sa fie capturi impresionante in balta ! Vedeti ca langa este balta dela Greaca unde se prind constant crapi de peste 15 kg si costa 50 lei/24 ore C&R.

Poate reusiti ca macar la inceput sa faceti la fel, altfel ma tem ca multi nu or sa va viziteze.

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Stefan B scrie:Vor fii 22 locuri (pontoane) si nu stiu daca cei de la distanta foate mare vor vrea sa faca deplasarea si ii si inteleg. sa vedem acum la calificari cate cluburi se vor inscrie, in general, ne cunoastem, zci eu ! Pot spune ca intre cunostinte tot stiu asa cam de pe prin fiecare club o echipa prietena ! Poate la cluburile noi infiintate sa nu stiu, dar aflam noi ! :wink: :wink: :wink:

P.S. daca vor fii mai mult de 22 de cluburi inscrise la CN inseamna ca chiar e super bineee, concurenta in general stimuleaza performanta !
Astept invitatia Stefane :wink: !!!

laurentiu sarghie

Mesaj de laurentiu sarghie »

Eu zic ca 100 lei nu este mult pentru 24 ore, puteti merge si cu un insotitor si faceti pe din doua....Imaginativa ca nu e o balta poluata fonic cu manele , exista distanta intre pontoane.etc etc. Vreti 30 lei ? ....mergeti la Crevedia sa vedeti cum e.....
Se vrea un fel de balta " selecta " cu oameni de calitate care apreciaza bunul gust, linistea si intimitatea.
Nu va ganditi ce investitie e acolo? Ziceti ca e mult 100 lei pentru inceput, dar orice business la inceput este mai greu....

Mult succes Stefane in ceea ce vrei sa faci. Sunt convins ca o sa reusesti.

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

mult succes stefane in ceea ce vrei sa realizezi...dar...mai inainte de toate ar trebui sa iti alegi cu f mare grija..."targetul" :wink: in mom de fata exista deja concurenta serioasa atat privitor la taxa cat si la"specificul" baltii...balti cu peste mult si mic sant destule :wink:
ca un punct de vedere personal...prefer sa stiu ca in balta exista 100 de exemplare peste 10 kg decat n-shpe tone de kkatzi de 2 kile juma'...asa ca,repet,din punctul meu de vedere, faci o mare greseala daca populezi cu ciortan...pe mine unul m-ai pierdut din start de client :wink: ...dar e biznisul tau si alegerea ta...asa ca inca o data iti urez sincer mult succes indiferent de ce alegere vei face...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Multumesc tuturor pentru aprecieri, dar si pentru atentionarile pe care l-am luat in considerare si din care invatam !!!!

Concurenta este f f f benefica in orice domeniu, de aceea fiecare persoana are dreptul de a alege !

Din pacate daca a-ti fi citit macar de curiozitate prezentarea baltii, vis-a-vis de "atentionari", s-ar fi inteles ca balta va avea 100 exemplare > 10 kg/buc, popularea cu cele 8 t de crap se va face sper sapt viitoare, daca e gata drumul la care se lucreaza si aici mai tb mentionat ca fiecare peste va fi > de 4 kg/buc, am reusit sa negociem si aceasta problema (peste mai mic, gen 2 kg, pesemne va fi ce am mostenit, slava domnului exista si o mostenire frumoasa :wink: ) !

Magura 9 vreau sa ofere o atmosfera linistitoare care sa incarce bateriile, sa nu creeze stress din diferite motive, ca avem parte de el din plin toata saptamana, saptamana de saptamana, etc, etc in aceasta mirifica societate !

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MAGURA 9”