Pentru desfasurarea manselor de calificare anul acesta , tinand cont ca se vor desfasura pe trei sectoare este nevoie de o comisie de arbitraj formata din 10 oameni (cate trei arbitri pe fiecare sector si un arbitru sef)
Pentru inlaturarea oricaror suspiciuni propun ca fiecare asociatie sa desemneze cate doi arbitri pentru formarea acestei comisii , acestia fiind nominalizati pana la data de 30-04-2006 (data limita de formare a comisiei)
Reamintesc ca asa cum sa hotarat la sedinta din 21 ian. privind aceste calificari , tot ceea ce implica cheltuieli pentru arbitraj suporta APCR
Deasemenea APCR i-si asuma responsabilitatea asigurarii conditiilor necesare in fiecare sector pentru echipele de arbitrii , aceasta insemnand : corturi , paturi , scaune , saci de dormit , echipament specific (vesta inscriptionata) o masa pe zi si cate un cantar si o saltea de cantarire (cantarele si saltelele vor fi noi si de acelasi tip) arbitrului sef fiindu-i incredintat al patru-lea cantar pantru a confrunta o eventuala cantarire contestata
Daca cineva (din competitie sau din afara) are motive de neincredere sau suspiciuni asupra nerespectarii regulamentului (deja circula felurite versiuni) are posibilitatea de a inscrie contra sumei de 300 RON o persoana care poate supraveghea (montandu-si cortul si stand pe toata perioada concursului la 10 m in spatele standului) echipa vizata. Aceasta persoana va fi anuntata si va fi inscrisa in urma achitarii taxei pana la data limita pentru arbitrii.
Persoana desemnata are dreptul de a cere in orice moment arbitrilor sa verifice lansetele (echipei supravegheate) si momeala ce se afla in acestea platind in prealabil taxa de contestatie
Daca considera cineva ca mai exista solutii pentru excluderea oricarei posibilitati de fraudare astept propuneri
Cristi, fiind doar tri asociatii mari in Bucuresti, cred eu, n-ar fi mai bine sa dea fiecare cite trei arbitri si ar fi cite unul pe sector de la fiecare asociatie, ce zici?
Cred ca propunerile pot veni si din tara acolo unde exista disponibilitate de timp si deplasare.
@ Cristi
Cred ca trebuie specificat in acest topic si obligatiile viitorilor arbitrii ai Campionatului National de Pescuit la Crap
daca la propunerea lui cristi mitrea nu raspunde nici o tabara rivala implicata, se confirma, daca mai era cazul, ca toate scenariile de genul:"o sa fie manevra la CN pe Hobaia" ascund de fapt INCOMPETENTA unora.
si lipsa de valoare.
Dupa cum am facut eu lista finala de inscrisi - nu stiu ce amestec pot avea celelalte asociatii de pescuit din Bucuresti . Nu au nici o echipa inscrisa -ar fi culmea sa aiba pretentii de arbitraj platit . Adica au boicotat in masa selectiile si sa mai ia si bani de la arbitraje , din banii APCR sau de unde s-or plati astia !? Mai bine iei niste arbitrii de la stationar sau rapitor si gata !
Dupa cum am facut eu lista finala de inscrisi - nu stiu ce amestec pot avea celelalte asociatii de pescuit din Bucuresti . Nu au nici o echipa inscrisa -ar fi culmea sa aiba pretentii de arbitraj platit . Adica au boicotat in masa selectiile si sa mai ia si bani de la arbitraje , din banii APCR sau de unde s-or plati astia !? Mai bine iei niste arbitrii de la stationar sau rapitor si gata !
Te-as putea contrazice amintindu-ti faptul ca nici anul trecut la Maconka nu au participat decat patru echipe romanesti dar s-au gasit mancatori de cacat doar de dragul de a intzepa.