Magura 9

Moderator: Stefan B

Încuiat
Stefan B
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Magura 9

Mesaj de Stefan B »

Stefan B scrie: slava domnului exista si o mostenire frumoasa :wink: ) !
Aici nu ma refer la cei de 2 kg ...... :D :D :D

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

Stefan B scrie:Multumesc tuturor pentru aprecieri, dar si pentru atentionarile pe care l-am luat in considerare si din care invatam !!!!

Concurenta este f f f benefica in orice domeniu, de aceea fiecare persoana are dreptul de a alege !

Din pacate daca a-ti fi citit macar de curiozitate prezentarea baltii, vis-a-vis de "atentionari", s-ar fi inteles ca balta va avea 100 exemplare > 10 kg/buc, popularea cu cele 8 t de crap se va face sper sapt viitoare, daca e gata drumul la care se lucreaza si aici mai tb mentionat ca fiecare peste va fi > de 4 kg/buc, am reusit sa negociem si aceasta problema (peste mai mic, gen 2 kg, pesemne va fi ce am mostenit, slava domnului exista si o mostenire frumoasa :wink: ) !

Magura 9 vreau sa ofere o atmosfera linistitoare care sa incarce bateriile, sa nu creeze stress din diferite motive, ca avem parte de el din plin toata saptamana, saptamana de saptamana, etc, etc in aceasta mirifica societate !
personal,am inteles ca sant si crapi mari....dar aia de ..4kg e problema :D ptr mine aia sant cel mai mare stress...mai bine dorm linistit noaptea decat sa urle alarmele la ciortanei de 4 kg... :lol:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

marin laurentiu scrie: personal,am inteles ca sant si crapi mari....dar aia de ..4kg e problema :D ptr mine aia sant cel mai mare stress...mai bine dorm linistit noaptea decat sa urle alarmele la ciortanei de 4 kg... :lol:
Deja o dam in snobisme..ce sa ne mai facem....ne streseaza crapii de 4 kg...fas..

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

marin laurentiu scrie:
Stefan B scrie:Multumesc tuturor pentru aprecieri, dar si pentru atentionarile pe care l-am luat in considerare si din care invatam !!!!

Concurenta este f f f benefica in orice domeniu, de aceea fiecare persoana are dreptul de a alege !

Din pacate daca a-ti fi citit macar de curiozitate prezentarea baltii, vis-a-vis de "atentionari", s-ar fi inteles ca balta va avea 100 exemplare > 10 kg/buc, popularea cu cele 8 t de crap se va face sper sapt viitoare, daca e gata drumul la care se lucreaza si aici mai tb mentionat ca fiecare peste va fi > de 4 kg/buc, am reusit sa negociem si aceasta problema (peste mai mic, gen 2 kg, pesemne va fi ce am mostenit, slava domnului exista si o mostenire frumoasa :wink: ) !

Magura 9 vreau sa ofere o atmosfera linistitoare care sa incarce bateriile, sa nu creeze stress din diferite motive, ca avem parte de el din plin toata saptamana, saptamana de saptamana, etc, etc in aceasta mirifica societate !
personal,am inteles ca sant si crapi mari....dar aia de ..4kg e problema :D ptr mine aia sant cel mai mare stress...mai bine dorm linistit noaptea decat sa urle alarmele la ciortanei de 4 kg... :lol:

Sa stii ca si mie imi place acest stil de pescuit si m-am tot dus si o sa mai duc ani buni pe o astfel de balta ( la 24 h, o trasatura, doua poate, daca intr-adevar esti "bun" si in general sunt +10 kg), am participat la multe concursuri pe aceasta balta si cu cateva rezultate :D :D :D , pe care o cunosti si tu (cu siguranta - nu dau nume ca sa nu mi se zica ca se face publicitate, e chiar o mansa anu acesta acolo !) Dar cateodata imi place si galagia (bip, bip, bip) ! Poti face o montura 2 bile de 24 mm, fir de par 2 cm si ai rezolvat sunetul senzorilor ! :D :D :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan, la deschiderea pescuitului pe Magura, care va fi cel mai mare crap din balta ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

De ce Vladut? I-ai pus gand rau? Cu siguranta este vreun peste "mostenit" Presupun ca bucatile mari cu care va popula domnul Stefan in cel mai scurt timp, nu vor depasi cu mult 10, 11 kg. Sigur are vreun ten prin stuful ala sarit de 15.

@ Stefan. Poate va mai ganditi la taxa C& R pt ca asa cum a mentionat cineva este o balta cu 50 ron/ 24 h cu multi pesti sariti de 15 kg, pontoane, umbrare, wc, si distanta intre locurile de pescuit.

Zi frumoasa tuturor
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Balta este chiar langa dvs. Uitasem
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

carpdiscount.ro
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carpdiscount.ro »

Felicitari pentru balta Stefan ! Spor la treaba te vizitam si noi dupa ce deschizi !

Coco
MAGAZIN DE NEINCREDERE.
Site-ul Crapmania.ro nu-l recomanda!

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Vladut Mateianu scrie:Stefan, la deschiderea pescuitului pe Magura, care va fi cel mai mare crap din balta ? :roll:
Nici eu nu stiu Vladut, la navod (am tras odata cu apa mare sa ii mai dau niste chinez fostului propietar) am avut 2 buc sarite de 12 kg, tuburile de oxigen sareau peste navod, asa ca .... chiar nu stiu ! :D :D :D or fi ceva pe acolo, promit ca cat se desfasoara lucrarile voi sta prezenta pe balta cu lansetele in apa, sa vedem ce o aparea ??? Evident va tin la curent.

Intr-adevar cei 100 buc vor avea o medie de 10 kg. Mi s-a mai cerut pt crap mai mare de 15 kg, 15 euro/kg si deja nu se mai poate suma aceasta ...... :( :( :(

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

lucianman scrie:De ce Vladut? I-ai pus gand rau? Cu siguranta este vreun peste "mostenit" Presupun ca bucatile mari cu care va popula domnul Stefan in cel mai scurt timp, nu vor depasi cu mult 10, 11 kg. Sigur are vreun ten prin stuful ala sarit de 15.

@ Stefan. Poate va mai ganditi la taxa C& R pt ca asa cum a mentionat cineva este o balta cu 50 ron/ 24 h cu multi pesti sariti de 15 kg, pontoane, umbrare, wc, si distanta intre locurile de pescuit.

Zi frumoasa tuturor

Vezi daca mai este asa si anu acesta taxa ! ! :?: :?: :?: Repet chiar nu-i o problema cu vecinu, ne cunoastem prea bine si ne respectam asa cum am mai spus-o !!!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MAGURA 9”