Lansete ESX-H

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

horiacrap
Puncte: 0

Lansete ESX-H

Mesaj de horiacrap »

Sunt curios care dintre voi are aceste bete (ESX-H) si ce parere v-ati facut despre ele, sau cine le-a vazut, testat, etc ? Eu ma impac foarte bine cu ele (12', 3.25lb) si zic ca sunt niste bete de calitate la un pret bun. Doua inconveniente am avut la inceput dar m-am acomodat in timp si nu mi-au creat nici o problema pana acum. 1 inelele cu priza simpla (la transport), 2 prelucrarea mufarii inverse, s-a slefuit foarte putin din blank fara o ranforsare in partea inferioara a mufarii .
Nu mi-au creat nici o problema dar vreau o parere de-a voastra.
WWW.HORCARP.RO | FIR INTINS !!!

mihai pompiliu

Mesaj de mihai pompiliu »

horia am vazut lansetele cand au aparut si impresia care mi-au lasato au fost ca parca sant neterminate ,nu pot sa vorbesc despre actiune ca nu le am incercat si nici inelele cu un singur picior nu mi-au placut probabil ca pentru englezi sant mai bune, cam asta ar fii impresia mea

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

mihai pompiliu scrie:horia am vazut lansetele cand au aparut si impresia care mi-au lasato au fost ca parca sant neterminate ,nu pot sa vorbesc despre actiune ca nu le am incercat si nici inelele cu un singur picior nu mi-au placut probabil ca pentru englezi sant mai bune, cam asta ar fii impresia mea
hai si da cu ele si mai vorbim... parerea mea e ca nu sunt cu nimic mai jos decat alte lansete "cu pretentii".
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

horiacrap

Mesaj de horiacrap »

Chiar asa putine pareri despre aceste lansete? M-asi mira ca numa 2 persoane de pe acest sit sa foloseasca betele astea.
Vladut tu le ai la magazin, ce pareri ne poti spune?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Am preferat sa ma abtin...
Una e sa le ai in magazin, alta e sa-ti dai cu parerea.....Ca la femei : una e sa te uiti si sa admiri o blonda pe strada, alta e sa-ti dai cu parerea dupa ce o incerci.....pe balta ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Horia

eu am avut ocazia sa particip la testul initiat de Vlad Pavlovici , pe balta Darvari , inainte de aparitia lor pe piata .
Lanseta este Ok la aruncare , am dat cu un model de 3 lb si 3,60 . Am aruncat cu plumb de 100 grame si au mers bine . In drill nu stiu cum functioneza . Cam asta e tot ce pot sa-ti spun .

horiacrap

Mesaj de horiacrap »

De ce te abti Vladut, macr asa o parere buna ca rea nu prea poti da, ca le ai in magazin :wink:
Legat de prelucrarea mufarii ce parere aveti ? Nu am mai vazut pana la astea asa ceva (frezare fara ranforsare) e cam cudat. Sincer nu am avut nici o problema desi m-am bagat puternic in ele cu plumb de 106g, a mele sunt de 3,25lb, 3,60m. Am trecut de 130m distanta cu helicoane, fir de 0.30 si masurat cu contor Rapala.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ba te inseri amarnic, Horia. Eu vorbesc si de rau unele scule, chiar daca le am in magazin !
Oricum batul tau are un raport calitate-pret corect. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

horiacrap

Mesaj de horiacrap »

Vladut era o gluma aia cu magazinul. E bun si raspunsu asta scurt si la obiect, daca mai mult nu se poate :lol: In legatura cu mufarea, ce parere ai? ca mi cam neclara.

cipibm

Mesaj de cipibm »

In legatura cu "mufarea",un fost coleg de al meu de etnie rooma spunea: NU CONTEAZA CUM ARATA.IMPORTANT II SA FIE BUNA LA PAT

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”