Campionatul Mondial 2011 - Italia

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Marian Constantin
Veteran
Puncte: 0

Re: Campionatul Mondial 2011 - Italia

Mesaj de Marian Constantin »

care este suma de participare a unui lot la CN care nu este afiliat nici la Liga nici la APCR ?
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

la fel ptr toata lumea.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

body scrie:trebuie sa recunoastetzi ca nu numarul manselor da valoarea lotului vezi ultimii ani...
nu cred ca pierderea banilor pe nada si zilele state aiurea pe balta dau o valoare cred la concret ca 2 -3 manse pot stabili liderii anului respectiv daca sunt bine gandite...

cred in loturi dar nu in loturile cluburilor
si nu cred in anumite aspiratzii cu ligi secunde ale unora care sau inventat anul trecut in carpfishing
mai cred in echipe gen maimutzoi - cosmin - ghitza care confirma pe sarulesti, tancabesti, moara consecutiv sau tata nitzu care spulbera orice....
dar ias vedea intr-un lot comun cu sanse adecvate.

Da Val mie dor de mansele alea simple dar cu valoare

oricum viitorul il stabileste unu ca Myagi sau alt pesco-netist care vede balta in poze.... hehehe sunt la balta la moara si la darvari zilele asstea astept provocari tranta sau spritz ... poetic vb

Radu badica
Ti-era dor de mine Radule? lasa viitorul frate sa-l stabileasca toti de comun acord si pe fiecare-n parte sa mearga la balta cum si unde vrea. O-ti fi avut voi perioada voastra de glorie insa mai lasati-i si pe altii ca multora dintre voi le-a ajuns sacul la fund si daca nu vine carnea de tun din spate nu mai are cine sa investeasca in domeniu asta si se perima si rezultatele alea umilele pe care le-ati obtinut :wink: .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

miyagi scrie:
body scrie:trebuie sa recunoastetzi ca nu numarul manselor da valoarea lotului vezi ultimii ani...
nu cred ca pierderea banilor pe nada si zilele state aiurea pe balta dau o valoare cred la concret ca 2 -3 manse pot stabili liderii anului respectiv daca sunt bine gandite...

cred in loturi dar nu in loturile cluburilor
si nu cred in anumite aspiratzii cu ligi secunde ale unora care sau inventat anul trecut in carpfishing
mai cred in echipe gen maimutzoi - cosmin - ghitza care confirma pe sarulesti, tancabesti, moara consecutiv sau tata nitzu care spulbera orice....
dar ias vedea intr-un lot comun cu sanse adecvate.

Da Val mie dor de mansele alea simple dar cu valoare

oricum viitorul il stabileste unu ca Myagi sau alt pesco-netist care vede balta in poze.... hehehe sunt la balta la moara si la darvari zilele asstea astept provocari tranta sau spritz ... poetic vb

Radu badica
Ti-era dor de mine Radule? lasa viitorul frate sa-l stabileasca toti de comun acord si pe fiecare-n parte sa mearga la balta cum si unde vrea. O-ti fi avut voi perioada voastra de glorie insa mai lasati-i si pe altii ca multora dintre voi le-a ajuns sacul la fund si daca nu vine carnea de tun din spate nu mai are cine sa investeasca in domeniu asta si se perima si rezultatele alea umilele pe care le-ati obtinut :wink: .
Da` frate, vrei provocari?! ce-ar fi sa mai vorbim daca tot mi-ai pus cuvinte pe limba de faptul ca multi v-ati consumat cu Nea Fane in perioada asta fara sa iesiti macar la o copca. Ce?! nu va da mana, bulanu`, priceperea, buzunaru` sau curaju`? `ai frate ca crapul se prinde si la copca :wink: . Io n-am mai postat o perioada, desi am facut gastrita :D , din cauza asta, doar ca sa va arat cat de falsi sunteti. V-am lasat sa bagati doar voi. Ia uita-te ai cumva mai multe postari decat mine? Inseamna ca suferi alaturi de mine si te respect. Imi esti frate :lol: .
Tata eu am transmis mesajul care trebuia transmis. Acu` nu ma mai intereseaza. Prietenii ma tease-uiesc ca mi-am ales sa ma ocup cu salvarea planetei, iar dujmanii jinduiesc la curu meu al sexi. Nu mai e! Nimic din ce nu mai stiti voi sa inventati. Sunteti o armata cu destula activitate, dar si cu mii de pagini pe net si tot va trebuie un Miyagi ca sa va scoata din iarna, situatie sau necaz :roll: . Acu` ca trebe sa dati proba de lucru incepeti sa va cautati fiecare cate un subiect in spatele caruia sa va ascundeti.
Dragule Nea Radu! nu pot sa te satisfac ca anu` asta sunt circumspect si nu ma bag in moshkoshaguri. Insa astept sa vad ce activitate ai Matale si nu numai. Sunt dintre cei ce vaneaza laurii altora ca sa castige detasat. Nu-mi place munca sustinuta. Voi incerca sa ma hranesc cu rezultatele voastre. Asa ziceati ca ajunge mai usor si repede omul sus, nuuu?
p.s. ar fi fost fair mai moderatorilor sa mai updatati cu tavalici forumul asta ca as fi folosit si eu niste beri. de ce sa fiu nevoit sa fac cine stie ce fel de artificii?
Nea Radule te astept cu spritzu` :D .
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”