Moderator: gor965
Ti-era dor de mine Radule? lasa viitorul frate sa-l stabileasca toti de comun acord si pe fiecare-n parte sa mearga la balta cum si unde vrea. O-ti fi avut voi perioada voastra de glorie insa mai lasati-i si pe altii ca multora dintre voi le-a ajuns sacul la fund si daca nu vine carnea de tun din spate nu mai are cine sa investeasca in domeniu asta si se perima si rezultatele alea umilele pe care le-ati obtinutbody scrie:trebuie sa recunoastetzi ca nu numarul manselor da valoarea lotului vezi ultimii ani...
nu cred ca pierderea banilor pe nada si zilele state aiurea pe balta dau o valoare cred la concret ca 2 -3 manse pot stabili liderii anului respectiv daca sunt bine gandite...
cred in loturi dar nu in loturile cluburilor
si nu cred in anumite aspiratzii cu ligi secunde ale unora care sau inventat anul trecut in carpfishing
mai cred in echipe gen maimutzoi - cosmin - ghitza care confirma pe sarulesti, tancabesti, moara consecutiv sau tata nitzu care spulbera orice....
dar ias vedea intr-un lot comun cu sanse adecvate.
Da Val mie dor de mansele alea simple dar cu valoare
oricum viitorul il stabileste unu ca Myagi sau alt pesco-netist care vede balta in poze.... hehehe sunt la balta la moara si la darvari zilele asstea astept provocari tranta sau spritz ... poetic vb
Radu badica
Da` frate, vrei provocari?! ce-ar fi sa mai vorbim daca tot mi-ai pus cuvinte pe limba de faptul ca multi v-ati consumat cu Nea Fane in perioada asta fara sa iesiti macar la o copca. Ce?! nu va da mana, bulanu`, priceperea, buzunaru` sau curaju`? `ai frate ca crapul se prinde si la copcamiyagi scrie:Ti-era dor de mine Radule? lasa viitorul frate sa-l stabileasca toti de comun acord si pe fiecare-n parte sa mearga la balta cum si unde vrea. O-ti fi avut voi perioada voastra de glorie insa mai lasati-i si pe altii ca multora dintre voi le-a ajuns sacul la fund si daca nu vine carnea de tun din spate nu mai are cine sa investeasca in domeniu asta si se perima si rezultatele alea umilele pe care le-ati obtinutbody scrie:trebuie sa recunoastetzi ca nu numarul manselor da valoarea lotului vezi ultimii ani...
nu cred ca pierderea banilor pe nada si zilele state aiurea pe balta dau o valoare cred la concret ca 2 -3 manse pot stabili liderii anului respectiv daca sunt bine gandite...
cred in loturi dar nu in loturile cluburilor
si nu cred in anumite aspiratzii cu ligi secunde ale unora care sau inventat anul trecut in carpfishing
mai cred in echipe gen maimutzoi - cosmin - ghitza care confirma pe sarulesti, tancabesti, moara consecutiv sau tata nitzu care spulbera orice....
dar ias vedea intr-un lot comun cu sanse adecvate.
Da Val mie dor de mansele alea simple dar cu valoare
oricum viitorul il stabileste unu ca Myagi sau alt pesco-netist care vede balta in poze.... hehehe sunt la balta la moara si la darvari zilele asstea astept provocari tranta sau spritz ... poetic vb
Radu badica.