saci de dormit

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Caaron

saci de dormit

Mesaj de Caaron »

Ma intereseaza in special sacii de dormit gen 4/5 sezoane, adica cele folosite si la pescuitul de iarna, in conditii de frig extrem. Cei care folositi asa ceva, ce imi recomandati? Folositi careva Nash Frostbite, Nash Zero Tolerance, Pelzer IceAge,Fox Xtreme 3/4 season? Merci!

patabum

Mesaj de patabum »

Eu iti recomand calduros sa te duci la Himalaya (un magazin specializat langa Club Twice).

Caaron

Mesaj de Caaron »

Multumesc pt sfaturi, insa nu prea are a face sacul de dormit pt pescuit cu cel folosit la campat pe munte.

carpkiller

Mesaj de carpkiller »

Caaron, fara misto... am fost saptamana trecuta pe la senzor :wink: si aveau unul misto !!!

carpkiller

Mesaj de carpkiller »

Un sac pt. munte poate fi mai calduros decat unul de pescuit. Nu trebuie sa fie neaparat nash, fox..etc ca sa fie bun la peste !

dan cotelici
Puncte: 0

Mesaj de dan cotelici »

Caaron scrie:Multumesc pt sfaturi, insa nu prea are a face sacul de dormit pt pescuit cu cel folosit la campat pe munte.
Care ar fi din punctul tau de vedere diferentele?
The second best is the first loser!

Radu Ursacescu

Mesaj de Radu Ursacescu »

Banuiesc ca marea majoritate a pescarilor se gandesc la culoare...
Indiferent de culoare(care nu tine de cald) trebuie sa urmaresti palierele
de temperatura pentru care este recomandat.Orice sac de dormit "serios"
are marcat acest indicator.Iti recomand unul cu "minima de confort" pe la
zero grade.Daca mai dormi pe afara ar trebui sa aiba si "fata" din material
impermeabil(anti bruma) care se poate cumpara si separat.Ca o ultima
recomandare:cele tip "sarcofag" mi se par cam incomode.Cele clasice
(dreptunghiulare) sint mai incapatoare.

patabum

Mesaj de patabum »

Caaron scrie:Multumesc pt sfaturi, insa nu prea are a face sacul de dormit pt pescuit cu cel folosit la campat pe munte.
Mariane tata, scuza-ma, ai mare dreptate! Abia acum imi dau seama ca sunt fabrici care produc doar pentru pescari, sau militari, sau montaniarzi, alpinisti, aplinisti de inalta performanta, parasutisti, barbati, femei, copii, etc. Si alea pentru pescari sunt specializate, unele produc doar pentru pescarii de crap, altele pentru aia de somn, etc. Este evident ca te costa mult mai ieftin sa faci cate o fabrica sau macar o linie de productie pentru fiecare segment de piata caruia te adresezi. Daca schimbi doar vopseaua si lipesti o eticheta pe care scrie Doar pentru pescarul de crap Marian Oprea costa enorm, investitiile sunt uriase si nu le poate suporta orice producator. Am auzit ca de anul asta vor sa faca o cercetare de piata, sa vada exact cati intentioneaza sa cumpere saci de dormit, si apoi sa faca cate o fabrica pentru fiecare client potential, ca cica in felul asta au costuri de productie neglijabile (aproape 0)...

Ah, era sa uit, o sa mai lanseze in toamna si eticheta romaneasca! Cica nici nu-ti mai trebuie sacul de dormit, iti pui in frunte o eticheta (Fox, Nash, Gipo, Senzor, Big-Fish :wink: ) si gata, caldura si confort termic garantate!

radu sima
Puncte: 0

Mesaj de radu sima »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Radu Sima
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
www.drcrap.ro

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”