vand 2 buc. powerliner 860(doar o ieseala de 12h)cu fir sufix tritanium 0.30mm..pret 300ron/set.
set fox mk2(galben,rosu,verde,albastru)300ron/set.
set lansete crap cormoran space fighter 3,6m/3lbs(folosite un sezon)350ron/set.
tel.0726185665
va rog nu adresati cuvinte urate. aveti rubrica feedback vanzari cumparari unde puteti evidentia acest lucru. multumim pentru intelegere. moderator- Cristian Matei
...te-am sunat de 3 ori , ti-am spus ca vreau mulinetele...ai spus ca ma suni cand poti sa ne intalnim si le-ai vandut.
Adrian13 scrie:va rog nu adresati cuvinte urate. aveti rubrica feedback vanzari cumparari unde puteti evidentia acest lucru. multumim pentru intelegere. moderator- Cristian Matei
...te-am sunat de 3 ori , ti-am spus ca vreau mulinetele...ai spus ca ma suni cand poti sa ne intalnim si le-ai vandut.
prietene ...intre a vrea si a oferi este o mica diferenta...noi vb pentru a le vedea si apoi daca ne intelegeam erau ale tale...dar cum setul a fost dat cu lansete cu tot..imi pare rau pt tot ce s-a intamplat.....dar asta e...
Ti-am trimis un mp in care ti-am spus ca sunt interesat de mulinete si ca iti ofer 270 ron ( pe la 23.30) , ai spus ca vorbim maine. A doua zi te-am sunat in jur de 10 , te-am intrebat cand poti sa ne intalnim si in ce stare sunt mulinetele , mi-ai spus ca f buna... ti-am spus ca le vreau.... ai spus ca ma suni mai tarziu un pic ca esti plecat. S-a facut 19.00...nu ai dat niciun semn si te-am sunat... ai spus ca iti pare rau ca nu ai avut timp sa ne intalnim si ca maine in jur de 12.00 ( sambata ) ma suni sa imi spui cand ne intalnim. Nu am primit niciun telefon.... Puteai sa imi spui ca ai alt client nu sa ma duci cu vorba 2 zile. Nu o da la intors ca am spus ca vreau sa le vad , sa negociem...
Prietene Adrian13 eu am fost beneficiarul celor doua mulinete si sa-ti spun unde ai gresit tu , ca asa faceam si eu cand eram mai mic. Incepeam sa trimit MP-uri , incercam sa negociez si e normal sa faci asa cand ai vrea sa cumperi dar nu esti sigur sigur , daca ar fi putin mai ieftin ai lua sigur , asa mai astepti putin , te mai gandesti , mai speri , poate , poate , mai arunci o vorba etc .
Eu cand vreau ceva si intuiesc ca marfa e in starea in care o vreau eu , sun direct omul si ma vad cu el. Cum sa mai negocieze omul cand eu l-am sunat la o ora de cand i-a aparut anuntul si i-am spus ca ma vad cu el vineri seara (cand el nu a putut si am amanat ptr sambata) si nu am negociat nimic la pret , 300 lei a vrut 300 i-am dat.
Nu inteleg de ce va suparati , ca doar nu ti-a promis ca ti le rezerva cateva zile sau ceva similar, nu platisei vreun avans .
Aici nu e un magazin perfect dar are totusi destule avantaje si stii si tu ca cine da banul jos are prioritate inaintea celor care negociaza , care asteapta detalii pe MP etc. Cand am stat si eu sa vorbesc pe mail si MP-uri mai mult de o zi , marfa se daduse celui hotarat si cu banul la el.