La Carpdiscount se poate plati cu cardul Vali ! Parol !Vali Vesa scrie:Este vreun stand unde pot sa platesc cu card?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
La Carpdiscount se poate plati cu cardul Vali ! Parol !Vali Vesa scrie:Este vreun stand unde pot sa platesc cu card?
Te devalizeaza Cococarpdiscount.ro scrie:La Carpdiscount se poate plati cu cardul Vali ! Parol !Vali Vesa scrie:Este vreun stand unde pot sa platesc cu card?
Sa vedem ce ofera... Aaaa... mai aveti d'alea pictate pa pept???doru_croc scrie: Te devalizeaza Coco
Nu au din alea pictate, sau poate eram eu la matineu, dar in lipsa de altceva il poti vopsi pe Coco si dipui bine, ca are cu ceVali Vesa scrie:Sa vedem ce ofera... Aaaa... mai aveti d'alea pictate pa pept???doru_croc scrie: Te devalizeaza CocoSau Squid&Octopussy...???
![]()
Ne vedem maine. Coco, sa vin cu masina sau cu taxiul?
eu nu!Vladut Mateianu scrie:Vali, du-te cu taxiul....si incearca neaparat si pastramioara de oaie de la intrare, toata lumea o lauda....
Da de ce ? Ai avut probleme ...?Dan M scrie:eu nu!Vladut Mateianu scrie:Vali, du-te cu taxiul....si incearca neaparat si pastramioara de oaie de la intrare, toata lumea o lauda....
Madalin007 scrie:Slabuta miscare,doar cateva firme cunoscute,asteptam si expo aventuri.