@cornelserbu
Spre deosebire de tine eu imi cer scuze, nu fac pe nimeni impertinent!!
Ca tot mi-ai contestat titlul, sunt doctor - medic veterinar, am si doctorat daca te intereseaza. Am avut timp in sapte ani de cand am terminat facultatea sa il obtin!!
Chiar am studii, si chiar stiu sa scriu, ceea ce imi creaza o dilema in ceea ce te priveste: ori ai degete butucanoase si apesi pe cate 3-4 taste odata (e explicabil

), ori nu stii sa scrii sau sa citesti ce ai scris inainte sa postezi

!!
Cat despre EC. e cam mult timp de atunci, mai uita omul si sa scrie eventual sa socoteasca!! Si Nae Lazarescu a fost coleg cu Stolojan si uite ce mare e diferenta!!!!
Daca promiti ca ma inveti sa pescuiesc la crap, promit ca te invat sa scrii in limba romana!!!???
Hai sa o dam naibii de gluma ca am plecat de la o strategie de nadire/pescuit si uite unde am ajuns!!!
Eu pescuiesc de la 5 ani (am 31), cand m-a dus tatal meu la Bucov (PH)la crescatorie (de partid) si m-am imbolnavit acum 26 de ani !!!!!

...si de-atunci il caut... si l-am gasit de pe la 7-8 ani !!!

...si-l tot gasesc de atunci... Cred ca mai am de invatat, dar nu in felul asta, nimeni nu vrea sa invete in stilul asta!!
Poate trec sa bem o bere, sa mai invat ceva, sa socializam, mai ales ca n-am scule si trebuie sa-mi iau ca a inceput sezonul si nu-mi e bine deloc!!
Fir intins la Darvari, voi trece pe acolo si nu ma ascund, nu e stilul meu!!!
Respect,
cp