Il rog pe Loti sa posteze aici orice informatie pe care o are despre concursul de la Haromfo - concurs la care suntem reprezentati de Vladeanu - Mateianu - Mitrea plus Kulczar Laslo .
Am luat legatura cu Andrei - se apucau sa le planteze pe la 17.00 ora Romaniei - de maine mi-a promis stiri de la Loti ! Astazi - nu sunt vesti de publicat .
Chiar sunt curios tare de tot cum va raspunde pestele la temperatura asta!Poate ne spune "corespondentul" nostru cate grade are apa!?!
Am fost cu echipa CASA PESCARULUI duminica la DARVARI pentru un pescuit de control si pestele nu a raspuns.Trasaturile erau anemice,nu avea puterea sa intinda swingerul,mai degraba vedeai pe varful de la lanseta fara swinger!De altfel peste noapte in bazinul mic de la Victor,apa a...INGHETAT!cu toate ca ziua au fost 16 grade.
PESCUITUL TREBUIE SA FIE NUMAI BUCURIE SI RELAXARE!
A inceput nebunia. Am vorbit la telefon cu Cristi. Au spart gheata cu o salonta de 10Kg. Concursul a inceput de 5h. Vremea e cam ca la noi.
Au mai punctat 4 echipe cu ceva mai mici.
Andrei m-a rugat sa scriu ca dedica acest peste lui Cristi Mosharu.
Vor reveni miine cu tel.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro
@Domnule Olteanu
apa la mal are 13 grade la 2,6 metri (ad. maxima in general) 12,6grade Celsius, si e in crestere
Azi batea un vant cald, din sudvest chiar din fata noastra, pe malul nostru e racoare, iar pe malul opus, cel de vest poti sta cu un tricou.
Vom vedea cum e seara!
Pestele se misca, toata dimineata am vazut semne!
Laszlo, m-am uitat pe net si pe miercuri sunt ceva sanse de ploaie (m-am uitat in zona Budapesta), dar vremea ramane in continuare calda. 14-18 grade ziua cu 4-8 grade noaptea.
Si da-ne si noua ceva mai multe detalii despre cum merge concursul.
Am primit un mix de la DD,Crustea, si sa vezi pe toti cum faceau bilele (unul o bagat cam 500 ml de ulei la 2 kile de mix!!! ceilallti le faceau cu mana!) In general echipele sunt tari evident mai apare cate o echipa de mana a doua, dar sper sa nu zic nimic rau, vom vedea maine!
LA 5 dupa masa am terminat de plantat la 19.30 a luat Andrei salonta .
Vine Palinko - ma baieti asta-i momeala pentru somn! Daca asta-i momeala , cum pot fii aia mari?
Harta cred ca am pus deja pe site, sau daca nu, atunci e pe site-ul lor oficial - www.haromfa.webpeca.hu
Andrei a scos din urna bila cu biletelul nr. 1 pentru ordinea tragerilor la sort, lucru bun ca aveam toata lacul la dispozitie!
Trage Andrei inca o data: locul 1! Semn bun!
Vine monstruozitatea - Baietii hotaresc in ultimul moment cine va fi Runner si cine va concura in mod direct, Fac trei biletele: 1, 100, 1000. Cel care trage 1000 ese Runner: Cristi - 100, Vladut -1000, Andrei 1! Asta a mancat ceva!