EXPOAVENTURI 31 MARTIE - 3 APRILIE

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

EXPOAVENTURI 31 MARTIE - 3 APRILIE

Mesaj de Dan Mateianu »

PIATA CONSTITUTIEI - http://www.crapmania.ro

Asteptam parerile d-voastra.

marius.mohan
Puncte: 0

Re: EXPOAVENTURI 31 MARTIE - 3 APRILIE

Mesaj de marius.mohan »

Preturile vor fi aceleasi ca la Super Pescar?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Din punctul nostru de vedere , DA ! :wink: In rest nu stiu, la targul Superpescar au fost si firme care aveau preturi mai mari decat in magazine..... :oops:

Oricum, la ce promovare are (Protv, Libertatea) se pare ca va fi un mare succes ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

marius.mohan

Mesaj de marius.mohan »

Vladut Mateianu scrie:Din punctul nostru de vedere , DA ! :wink: In rest nu stiu, la targul Superpescar au fost si firme care aveau preturi mai mari decat in magazine..... :oops:

Oricum, la ce promovare are (Protv, Libertatea) se pare ca va fi un mare succes ! :wink:
Din pacate sunteti cam singurii care au inteles principiul unui astfel de targ.dar sa vinzi la targ mai scump decat la magazin mi se pare ......

SENZOR PLANET
CS SENZOR

Mesaj de SENZOR PLANET »

Imagine

OFERTA ESTE VALABILA DOAR IN CADRUL TARGULUI EXPOAVENTURI 31 MARTIE - 3 APRILIE 2011 - PIATA CONSTITUTIEI

calin2002

Mesaj de calin2002 »

Din punctul nostru de vedere , DA ! In rest nu stiu, la targul Superpescar au fost si firme care aveau preturi mai mari decat in magazine.....

Oricum, la ce promovare are (Protv, Libertatea) se pare ca va fi un mare succes !
Din punctul nostru de vedere , DA ! :wink: In rest nu stiu, la targul Superpescar au fost si firme care aveau preturi mai mari decat in magazine..... :oops:

iar in magazine pretul este cu mult mai mare decat ar trebuii sa fie intr-o piata cu un adaos comercial decent si civilizat. Spre exemplu : am cumparat din Italia, mulinete BBLC cu 30Euro(20%) mai putin decat pretul cel mai mic de la noi. Si cred ca au si ei un 25-30% adaos! :?:

Cat despre oferta:
3=2
La oricare 2 produse cumparate primesti al treilea gratuit
la noi, ca la romani, nu in totalitate adevarat. Nu chiar la ORICARE 2 PRODUSE, asta am constat Sambata la Targul SUPERPESCAR. Am ramas usor dezamagit, mai ales de atitudinea celui care vindea, avea frate o scarba-n gat cand l-am intrebat de al treilea produs k m-a facut sa-mi iau jucariile si sa plec mai departe. :(

SENZOR PLANET
CS SENZOR

Mesaj de SENZOR PLANET »

oferta este in felul urmator: la oricare produse de acelasi fel, primesti un al treilea gratuit. ( de acelasi fel). s-au facut exceptii insa si s-au vandut si produse "de acelasi fel = de acelasi pret". multe persoane au incercat sa isi aleaga 2 produse diferite si un al treilea cu valoare mai mare decat primele 2. acest lucru nu este posibil.

cat despre felul in care ai fost tratat imi pare rau sa aud asta si te rog daca poti sa-mi dai un mesaj privat cu persoana (de la noi) care a fost in aceasta situatie.

merci

matei1971

Mesaj de matei1971 »

SENZOR PLANET scrie:oferta este in felul urmator: la oricare produse de acelasi fel, primesti un al treilea gratuit. ( de acelasi fel). s-au facut exceptii insa si s-au vandut si produse "de acelasi fel = de acelasi pret". multe persoane au incercat sa isi aleaga 2 produse diferite si un al treilea cu valoare mai mare decat primele 2. acest lucru nu este posibil.

cat despre felul in care ai fost tratat imi pare rau sa aud asta si te rog daca poti sa-mi dai un mesaj privat cu persoana (de la noi) care a fost in aceasta situatie.

merci
Eu am fost in prima zi de expo si am fost tratat conform ofertei si chiar civilizat!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

calin2002

Mesaj de calin2002 »

Ca sa incheiem subiectul asta:

Poate ca scarba-n gat e prea dur, dar atitudinea era de genul, oricum se vinde chiar si cu un client in plus sau minus. Daca m-am inselat i-mi cer scuze, oricum am trecut peste.
Pentru a nu exista confuzii, corect era ca pe posterul promotional sa fie scris:
La oricare 2 produse identice cumparate, primesti al treilea gratuit.

Pentru ca sunt convins, ca au existat si RUMANI care au cumparat 2 cutiutze la 12lei/buc. si au vrut MOCA o galeata de 3kg.-solubile 1016, PESCA,...(199-249lei/buc.).

Sam10

Mesaj de Sam10 »

calin2002 scrie:Ca sa incheiem subiectul asta:

Poate ca scarba-n gat e prea dur, dar atitudinea era de genul, oricum se vinde chiar si cu un client in plus sau minus. Daca m-am inselat i-mi cer scuze, oricum am trecut peste.
Pentru a nu exista confuzii, corect era ca pe posterul promotional sa fie scris:
La oricare 2 produse identice cumparate, primesti al treilea gratuit.

Pentru ca sunt convins, ca au existat si RUMANI care au cumparat 2 cutiutze la 12lei/buc. si au vrut MOCA o galeata de 3kg.-solubile 1016, PESCA,...(199-249lei/buc.).
Preturi ca la magazin,marfa putina

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”