FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
s0rynelu
Puncte: 0

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de s0rynelu »

sa mai dezgetat apa??? drumu pana la balta e practicabil???
Imagine

s0rynelu

Mesaj de s0rynelu »

tot eu raspund:)) am fost azi pe fantanele...nu se poate intra....nu stiu care e faza dar au bagat plugu pe drumu care duce la balta....cred ca o sa fie alt drum
Imagine

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

s0rynelu scrie:tot eu raspund:)) am fost azi pe fantanele...nu se poate intra....nu stiu care e faza dar au bagat plugu pe drumu care duce la balta....cred ca o sa fie alt drum
Poate vor sa faca autostrada pana la ciresi si s-o lege de pasajul din Valea Vlaicii :shock: a...cum ar fi?

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

oricum pe an ce trece se prinde tot mai putzin
nu cred ca se merita balta si paznicii (nepotu) sunt tot mai nesuferiti nu au facut nici un fel de amenajare in privinta pescuitului in afara de cei 100m de zisa zona a abonatilor dar ce ma fac eu care sunt in tzara doar in aug si trebuie sa pescuiesc in mizerie

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

chiar sunt curios sa citesc pareri din ultimi ani si pescari multumiti de fantanele ca alta balta nu este in oltenia poate bulzesti dar personal nu am incercat sper sa reusesc anu asta

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

lucian_dj scrie:oricum pe an ce trece se prinde tot mai putzin
nu cred ca se merita balta si paznicii (nepotu) sunt tot mai nesuferiti nu au facut nici un fel de amenajare in privinta pescuitului in afara de cei 100m de zisa zona a abonatilor dar ce ma fac eu care sunt in tzara doar in aug si trebuie sa pescuiesc in mizerie
Nu i-au apararea nimanui,personal ma simt bine pe balta asta chiar daca nu se prinde extraordinar de mult cel putin anul trecut nu s-a prins poate si din cauza faptului ca apa a fost foarte mare comparativ cu alti ani.
Sa recunoastem totusi ca nici taxele nu sunt foarte mari,daca Moara Vlasiei ar fi in Oltenia credeti ca s-ar bate pescarii pe abonamente de 600 de Euro,m-as duce si eu poate la o partida doua mai mult nu mi-as permite.
La "parti negative" consider ca drumul de acces este principala problema acolo chiar nu prea s-a facut nimic si daca s-ar fi investit cate 2 lei de la fiecare pescar tot era ceva.

akmada

Mesaj de akmada »

ceva vesti noi de pe Fantanele? s-a populat cumva?

costea

Mesaj de costea »

personal,vara cand vin in ro respectiv acasa la craiova mi-am facut obicei de petrece cateva zile la balta fantanele... acum 2 ani in urma am pecuit la match cu momeala de carlig numai porumb din plastic in locul cu numele "la pietroaie" in coltul dalelor nu mai tin minte cantitatea de crap sau nr crapilor prinsi dar a fost multumitor...anul trecut am petrecut la fantanele 2 nopti si 3zile(o partida)in locul de la coltul padurii unde coboara drumul, 3 lansete,barcuta,momeli diverse cumparate din magazin, captura 26 crapi intre 3 si 5kg am mai intepat si unul zic io mai mare dar lam scapat fireste tot anul trecut am prscuit o zi la un colt de rai captura un ciortan de vreo 2 kg... deabi astept concediul sa vin la fantanele fir intins la toti oltenii

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

eu nu vreau sa supar pe nimeni tot in afara stau si eu dar pe an ce trece e tot mai rau pe balta nu am vazut nici o modificare in bine asta vara in 48ore am luat 2 ciortani de 1,5kg deci nimic interesant sa revin poate la un gratar sau cu prieteni cu cortu pentru priveliste
si eu acum 2 ani in 24 ore am luat 40kg doar de crap la boilies dar cred ca sa dus

bella

Mesaj de bella »

Lucian
acum 2 ani 40 kg numai de crap?
unde l-ai cantarit?
:?: :?: :?:
adrian team1

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”