Boiles de la Mainline

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vizitator

Boiles de la Mainline

Mesaj de Vizitator »

A avut cineva experienta cu boilesuri de la Mainline? Sau a facut boilesuri cu mix-uri de la Mainline?

Caaron

Mesaj de Caaron »

Eu am pescuit cu Active8 intr-o partida de 36 de ore. Rezultatul a fost o platica de 2 kg.

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Asta nu are la baza vestitele "maple peas"?

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

Eu am avut pentru Hobaia - mansa 3 - 3 kg de Mainline Plum & GLM de 20 . Am pescuit cu ele intr-un singur loc . Aveam si pop-urile de acelasi fel - de marimi diferite . Sa stii ca nu am fost dezamagit de rezultate , mai ales la varianta normala , de fund . Cu pop-urile nu prea m-am imprietenit ! Mai folosesc arome de la Mainline , pentru ca sunt citeva care merita . Oricum aromele trebuiesc folosite fara exagerare pentru ca sunt foarte puternice si riscul de supradoza este foarte mare !

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Florin Bolocan scrie:Asta nu are la baza vestitele "maple peas"?
Nu confunda Maple Active 8 - care este tot un boilies activ din seria Active 8 , cu aroma de artar , cu "maple peas" care sunt niste particule cu care se pescuieste la crap ( discutia o gasesti pe alt topic ) .
Aroma de maple ( artar ) a fost introdusa in fabricarea boilesurilor Active 8 -datorita necesitatii schimbarii aromelor pentru anumite balti , acolo unde crapii deja erau suspiciosi fata de boilesurile active normale . Maple s-a dovedit cea mai prinzatoare aroma si s-a transformat intr-o noua gama de boilesuri active , fabricate in serie .

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Caaron scrie:Eu am pescuit cu Active8 intr-o partida de 36 de ore. Rezultatul a fost o platica de 2 kg.
Poti sa-mi spui pe ce balta?

Caaron

Mesaj de Caaron »

tancabesti.balta din spate.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

caroane,
ca veni vorba de tancabesti, ai grija ca a intrat parfene pe forum!!! :lol: :lol: :lol:

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

:lol: Si ce daca ? :lol: Marian e prieten cu Parfene :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”