federatia...

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: 16.03.2011 – DEMAREAZA INSCRIERILE LA CN 2011

Mesaj de Popescu Stefan »

Dragos Sinca scrie:Felicitari. E un scop nobil. Lumea intreaba altceva. E rezolvata treaba la CIPS-FIPS ca sa poti trimite lotul?
E ca si rezolvata. Mai avem de modificat statutul in sensul inscrierii CIS-ului si inaintarea dosarului. Procedura de afiliere CIPS/FIPS este mai simpla ca procedura de dobandire a personalitatii juridice. Asteptam doar avizul dat de ANST pentru inregistrare la CIPS. Ce veti zice dupa aceea?

PS Daca afilierea CIPS era imposibila, aceasta federatie nu se infiinta. Intai ne-am asigurat de posibilitatea afilierii si dupa aceea am constituit federatia. Asta pentru a-i linisti pe sceptici. Cat despre cei care cred ca va fi o onoare sa-i primim in federatie, ar trebui sa mai reflecteze. Pozitia adoptata de unii care au preferat sa astepte afilierea la CIPS si apoi afilierea lor la federatie, se va dovedi păguboasă pentru ei, nu pentru federatie.

gor965
Moderator
Puncte: 0

Mesaj de gor965 »

Popescu Stefan scrie:.....Cat despre cei care cred ca va fi o onoare sa-i primim in federatie, ar trebui sa mai reflecteze. Pozitia adoptata de unii care au preferat sa astepte afilierea la CIPS si apoi afilierea lor la federatie, se va dovedi păguboasă pentru ei, nu pentru federatie.
Paguboasa in ce sens ?...nu-i primesti in federatie ? :shock:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Cred ca deja federatia are prea multe cluburi membre. A devenit selectiva. :lol:

Popescu Stefan

Pot face cerere de afiliere. Dar afilierea va fi aprobata de AG daca indeplinesc conditiile de afiliere stabilite prin Regulamentul de aplicare a statutului. Ca fondatori, nu se punea aceasta problema. Oricum, place sau nu place cuiva, o mare parte din cluburi se vor dizolva. Un club sportiv presupune altceva decat o asociere de prieteni sau oameni cu aceeasi pasiune.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Popescu Stefan scrie:Citeste scopul federatiei..
Bre,nu scopu' ma intereseaza. Scopul meu e sa salvez balenele portocalii de pe Jiu. Problema e ca nu prea am cum, din varii motive. Cam asa si cu tine.
Ogoaie-te cu blablablaurile si prezinta fapte/acte. Ai sau n-ai?
Sa te ajut putin facem urmatorul scenariu: ai un lot.Cum saracie il inscrii la CM. Acum.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

D-l Popescu

Sau scris prea multe pagini fara rost.Singurul lucru care e clar aici, e faptul ca oamenii nu de federatie fug ci de cel care e in fruntea ei.
Mai mult, sunt convins ca unii prefera sa se lase de concursuri decat sa accepte o asa "STAPANIRE".

Cristi Matei
pescar de competitie

Re: liga lui nea" Fane

Mesaj de Cristi Matei »

am mutat toate discutiile legate de aceasta problema cu Federatia... va rog ramaneti cu discutiile in acest topic.

Popescu Stefan

Re: federatia...

Un gest frumos. Multumesc.
Pe acesta cale anunt cluburile de crap aflate in activitate, ca federatia l-a desemnat pe Dl. Nițu Ioan (Tata Nițu) sa se orienteze asupra selectionarii unui lot reprezentativ, care sa reprezinte Romania in competitiile internationale. Pentru cine se mai indoieste asupra competentei federatiei de a organizar competitiile nationale sau internationale care se vor desfasura pe teritoriul Romaniei, poate participa la forumul organizat de federatie care va avea loc in aprox. o luna, la care va participa si reprezentantul ANST (probabil d.na Doina Melinte, careia i-am adresat astazi o invitatie prealabila) pentru a se lamuri situația legala si de fapt.
Aceasta lambadă care are ca scop aburirea sportivilor privind dreptul de reprezentare al pescuitului sportiv romanesc, trebuie sa inceteze cat mai curând, in beneficiul pescuitului sportiv, iar cei care inca se mai erijaza in organizatorii lui, fara a fi autorizati in acest sens, sa-si vada de afacerile lor.
PS Sunt convins ca acest topic va depasi in audienta topicul pe care a fost inceput. :lol: :lol:

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

la mondiale anul acesta Romania va avea 2 loturi?
Unu inscris de AGVPS si unul al Federatiei?

Radu Badica

Popescu Stefan

body scrie:la mondiale anul acesta Romania va avea 2 loturi?
Unu inscris de AGVPS si unul al Federatiei?

Radu Badica
Nu. Unul singur. Cel al federatiei.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”