vreau sa-mi iau niste senzori noi si am de ales intre modele astea doua.
pentru cine le-a folosit ce parere ati avut despre ele?
astept pareri pro sau contra despre eos-r sau rx

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Confirm cele spuse mai suscrc scrie:Salut, de modelul rx, nu-ti pot spune prea multe, ca n-am avut, in shimb eos r, am avut si am in continuare si sunt foarte multumit de el, din toate punctele de vedere. Incepand cu fiabilitate, dimensiuni, consum, exactitate, posibilitatea multiplelor reglaje (ton, volum, sensibilitate, lumina de veghe o poti face ce culoare si ce intensitate vrei, sau o poti dezactiva ) foarte important, pe drop-back, ledul licare si suna altfel decat pe trasatura normala. Si nu in ultimul rand, il poti configura cum vrei ca si culoare a ledului, atat pe el, cat si pe statie. Carcase de diferite culori. In doua vorbe, cred ca sunt cei mai versatili avertizori de pe piata. Statia la fel de ok, avand acumulatori, nu te poate lasa niciodata, ii incarci si la priza si in masina. Sper ca ti-am fost de folos.
ce vrei sa spui cu swingerii iluminati? consuma mult? sau?mariusangler scrie:Si un amanunt foarte important in caz ca folosesti swingeri iluminati,functioneaza cu baterii de 9 volti