federatia...

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
RB Baits
Partener Crapmania.ro

Re: federatia...

Mesaj de RB Baits »

Domnule Popescu va rog daca puteti fi mai explicit in legatura cu campionatul national in ce fel v-ati gandit ca o sa functioneze?
Eu sunt reprezentantul asociatiei sportive Speed Fishing Club si ma intereseaza pentru membrii nostrii formula de Campionat National.
Andrei vladeanu este contestabil in unele probleme dar daca nu era el carp fishingul din Romania era la stadiu de bragonaj insalubru.
Din punctul meu de vedere de si am fost unul dintre cei mai vehementi contestatari ai lui si ai lui Vladut Mateianu in acest domeniu pot spune cu mana pe inima ca ii respect performantele legate de cresterea si dezvoltarea Carp Fishingului Romanesc alaturi de cele mai mari valori ale noastre.

Va rog sa imi precizati daca se poate cum va fi organizat Campionatul National 2011 cat mai obiectiv posibil ca sa iau si eu legatura cu sponsorii asociatie noastre pentru inscriere si alcatuirea lotului.

Va Multumesc
Radu badica

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

Popescu Stefan scrie: Pe acesta cale anunt cluburile de crap aflate in activitate, ca federatia l-a desemnat pe Dl. Nițu Ioan (Tata Nițu) sa se orienteze asupra selectionarii unui lot reprezentativ, care sa reprezinte Romania in competitiile internationale...
In transmisiune directa de pe balta (Bunget).

Am vorbit cu Tata Nitu si SOC :shock: :shock: :shock:

Tata Nitu INFIRMA orice intelegere cu federatia. :shock: :shock:

Una e sa-l desemnezi si alta e sa si accepte... :lol: :lol:

Fir intins

PS Barbu a luat unu de vreo 7 kile
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Si nu acceptă? Tata Nitu este un om serios. A refuzat orice ofertă salariala, nu antrenarea lotului.
Cel putin asa am discutat. Probabil cand va veni la Alba Iulia v-a semna si un contract.

Dl.Radu Badica,
Asociatia d.voastra are Certificat de Identitate Sportivă?

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Popescu Stefan scrie:Si nu acceptă? Tata Nitu este un om serios. A refuzat orice ofertă salariala, nu antrenarea lotului...
A fost foarte clar. Nu a confirmat nimic, nu are nici o intentie sa se implice in activitatile federatiei.

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Esti sigur? Acum am vorbit cu dumnealui. Era suparat ca apa e rece si din 4 capturi a punctat doar una. Oricum, tot dumnelui va fi antrenor. Pentru binele pescuitului pasiunile trebuie sa dispara. Chiar imi povestea ca unii l-au facut tradator anul trecut cand a antrenat echipa Greciei care a iesit pe locul 2 la mondiale , fata de Romania care a iesit pe 12. De ce va deranjaza daca un om poate sa faca ceva? Ar fi bine sa va pastrati epitetele si sa lasati omul in pace. Ia ziceti dl. Vesa, nu este un om potrivit? Sau aveti alte propuneri? :D

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie: (...) anul trecut cand a antrenat echipa Greciei care a iesit pe locul 2 la mondiale , fata de Romania care a iesit pe 12. (...)
fault. nu te mai baga aici ca faci fractura. amesteci borcanele.

imi vorbeai mai devreme de manageri ai disciplinelor sportive care nu provin din randul practicantilor.
ei bine, oamenii respectivi au CULTURA acelor sporturi, chiar daca nu le-au practicat...
The One Team

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Pentru asta votez cu VLADEANU oriunde ar fi el, esti mare VLADEANU

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Popescu Stefan scrie: Ar fi bine sa va pastrati epitetele...
Care epitete?

OK, o sa va pregatim o surpriza, de aici, direct de pe balta.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Popescu Stefan scrie:
Genes Florin scrie:K
Dar este obraznic rău, nu credeți?
Domnule genes florin,
Varsta nu-mi mai permite sa fiu obraznic, acesta fiind atributul copiilor prost crescuti. Daca am intervenit pe acest topic, am facut-o pentru a informa toata miscarea sportiva din pescuit asupra unui eveniment, care este de interes general, si anume infiintarea federatiei romane pe aceasta ramura sportiva.
Singura problema sunteți dumneavoastră, ca nu prezentati încredere si nu aveți pescari de competiție in aceasta federatie făcută de către dumneavoastră cu alt interes decât cel al pasiuni de pescuit.
Dacă as fi in locul dumneavoastră mă suiam in masina si mergeam pe balta la Bunget sa vb cu pescari si sa va castigati încrederea si respectl lor.
Aceeași problema o aveți si cu cei de la spining.
Știu mai multe si am înțeles realitatea, dar vedeți dumneavoastră, nu joaca Pescarii cum cantati dumneavoastră.
Asta este o mare problema.
Mai vb si cu Petru ca este băiat inteligent si vede problema mai bine.
Balta Puiesti

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vali Vesa scrie:PS Barbu a luat unu de vreo 7 kile
l-a luat acasa ??? :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns