Propunere etapa 1 CN

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Propunere etapa 1 CN

Mesaj de Vladut Mateianu »

Prima etapa : 9 loturi la Darvari (se califica primele 6) , apoi la o saptamana celalalte 9 loturi (se vor califica tot primele 6).

Apoi etapa 2 tot Darvari, cu 12 loturi. Se vor califica primele 6.

Si finala se voteaza separat. Ar merge tot Darvari.

Ani de zile au fost CN doar pe Hobaia. Pe darvari de ce nu se poate ? mai ales ca seamana enorm cu pista de concurs din Italia ?

PS Eu asa vad o varianta corecta, chiar daca trebuie sa platim ptr blocarea baltii 4 weekenduri ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Genes Florin
pescar de competitie

Re: Propunere etapa 1 CN

Mesaj de Genes Florin »

Finala Darvari
Balta Puiesti

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie:Prima etapa : 9 loturi la Darvari (se califica primele 6) , apoi la o saptamana celalalte 9 loturi (se vor califica tot primele 6).
Sunt 19 loturi inscrise. Sau s-a retras un lot???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie:Prima etapa : 9 loturi la Darvari (se califica primele 6) , apoi la o saptamana celalalte 9 loturi (se vor califica tot primele 6).

Varianta asta a fost propusa de mine la Fantanele. Nu s-a luat in calcul la votare pentru ca apare o etapa intermediara si se schimba datele etapelor.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Si finala se voteaza separat. Ar merge tot Darvari.
Ani de zile au fost CN doar pe Hobaia. Pe darvari de ce nu se poate ? mai ales ca seamana enorm cu pista de concurs din Italia ?
PS Eu asa vad o varianta corecta, chiar daca trebuie sa platim ptr blocarea baltii 4 weekenduri ! :wink:
mi se pare cea mai reusita varianta, chiar daca se schimba putin datele
sa nu uitam asa cum spuneai tu, inainte se faceau 3 sau 4 etape pe hobaia, iar lotul facea performanta la cm.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Vali Vesa ce nu intelegi ?Au fost inscrise 18 un Lot s-a retras si a ramas 19 !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Corect Vali, 19 loturi. Deci seria 1 (sau 2) in prima mansa de la Darvari va avea 10 loturi...si vor merge mai departe primele 6 !

Nu se schimba datele, doar ca etapa 1 va fi impartita in doua !

Bine, intai sa vedem ce parere are nea Victor. Nu putem face planuri pe banii lui.....

PS Apropo, loturile care au votat ca prima etapa sa ramana la Fantanele (parca 3 la numar daca am retinut corect) nu vad de ce sa se opuna acestei variante !

Si un mare avantaj este faptul ca pana la finala se pot trage concluzii si alcatui 3 sectoare egale ! :wink: ( in functie de rezultatele din prima si a doua mansa !)
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Pasa

Mesaj de Pasa »

Vladut Mateianu scrie:Corect Vali, 19 loturi. Deci seria 1 (sau 2) in prima mansa de la Darvari va avea 10 loturi...si vor merge mai departe primele 6 !

Nu se schimba datele, doar ca etapa 1 va fi impartita in doua !

Bine, intai sa vedem ce parere are nea Victor. Nu putem face planuri pe banii lui.....

PS Apropo, loturile care au votat ca prima etapa sa ramana la Fantanele (parca 3 la numar daca am retinut corect) nu vad de ce sa se opuna acestei variante !

Si un mare avantaj este faptul ca pana la finala se pot trage concluzii si alcatui 3 sectoare egale ! :wink: ( in functie de rezultatele din prima si a doua mansa !)
imi pare rau Vladut dar sa votat odata etapa 1 Tancabesti Dirvari etapa 2 Dirvari si Finala BUNGET
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Si un mare avantaj este faptul ca pana la finala se pot trage concluzii si alcatui 3 sectoare egale ! :wink: ( in functie de rezultatele din prima si a doua mansa !)
asta ar trebui sa-i convinga pe multi, mai ales pe cei ce participau la calificarile de pe hobaia :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Pasa scrie:imi pare rau Vladut dar sa votat odata etapa 1 Tancabesti Dirvari etapa 2 Dirvari si Finala BUNGET
pasa, poate asa ai votat tu, eu am votat altceva, ca sa nu mai spun ca despre tancabesti nu a specificat nimeni care dintre ele...asa vot :? :shock: :?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”