Asociatii/Cluburi care au inscris lot la CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Asociatii/Cluburi care au inscris lot la CN 2011

Mesaj de Vali Vesa »

buhac constantin scrie:A V P S - Acvila

1. Nitu Ioan
2. Gica Galita
3. Cojocea Adrian
4. Voda Mircea
5. Ianos Bodo
6. Clampa Gheorghe
7. Marius Largeanu
8. Popa Gabriel
9.
10.
11.
12.Buhac Constantin
Eu chiar nu pot sa inteleg cum dl Buhac reprezinta si face parte dintr-o asociatie membra a AGVPS, adica AVPS Acvila si in acelasi timp este ales/desemnat intr-o functie din federatia de la Alba.

Citat de pe forumul baricada
popescu stefan scrie: Comitetul executiv a avut o ordine de zi precisa. Aprobarea invitatiei cluburilor la disctia privind starea de fapt prin infintarea FRPS cu participarea ANST.
Aprobarea componentei Comisiliilor si colegiilor federale. L Comisia de competitii a fost a fost desemnat ca responsabil al subscomisiei de crap dl. Buhac Constantin. Comisiile pot fi vizionate aici.
AUTO: Linkurile sunt permise doar partenerilor Crapmania.ro/2011/03/01/comisii-frps/
Asta e culmea ipocriziei. Sa faci parte dintr-un lot inscris la CN organizat de APCR/AGVPS si in acelasi timp sa lupti din partea cealalta impotriva aceluiasi CN.

Stupid... poate se sesizeaza cinava in legatura cu acest aspect.

PS - Postarea mea nu se refera la ceilalti membrii ai lotului Acvila.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Pasa

Mesaj de Pasa »

dupa lungi discuti cu proprietari lacului Bunget acestia sunt de acord sa puna lacul la dispozitia organizatorului cn 2011 si sa contribuie cu suma de 1500 euro pt lotul national si sa si puna doar pe bluza de trening sigla lacului Bunget
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Pasa scrie:dupa lungi discuti cu proprietari lacului Bunget acestia sunt de acord sa puna lacul la dispozitia organizatorului cn 2011 si sa contribuie cu suma de 1500 euro pt lotul national si sa si puna doar pe bluza de trening sigla lacului Bunget
Te-ai afiliat la APCR, votat si in comitetu de organizare a CN.
Balta Puiesti

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Domnul Vali Vesa nici nu stiu cum sa incep dar incerc sa le iau pe rand
1. La Campionatul National organizat de APCR pot participa pescarii legitimati la Cluburile memebre ale APCR ,Liga de Crap ,Carping si AVPS -uri membre ale AVPS Romania .
Eu membru al AVPS- Acvila cu cotizatia platita la zi .AVPS- Acvila a platit avansul pentru participare la C.N si eu sunt capitanul Lotului .

2.AVPS -Acvila a hotarat sa infiinteze " Clubul de pescuit Acvila " unde eu sunt presedinte si am depus actele la Judecatorie .

3 Anul acesta voi participa la C.N -organizat de APCR prin AVPS-Acvila .

4. Dupa ce obtin Certificatul de Identitate Sportiva voi inscrie Clubul la Federatie Romana de Pescuit Sportiv .

5 .La ora actuala mai sunt legitimat la " Clubul de Pescuit Renasterea " membru fondator al Federatiei din partea caruia am participat la sedinta de la Alba Iulia unde am fost NUMIT responsabil al comisiei de Crap .Pana la sedinta Adunarii Generale am de indeplinit un singur proiect care va fi postat in curand .Daca Adunarea Generala va considera ca merit ma va valida in aceasta functie .Pan atunci am un contract de colaborare semnat cu dl Presedinte Popescu .

6 Diferenta este ca la Federatie nu este stipult nicaieri ca daca Clubul ori pescarii mai sunt legitimati si in alta parte atunci nu pot fi membrii ai Federatiei .

Cine trebuie sa se sesizeze si pentru ce ?

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Domnule Costica Buhac

Am inteles foarte bine ce mi-ati explicat.

E o chestie de principii si in acelasi timp de moralitate, pe care vad ca nu o intelegeti.

Sa va explic: nu este principial sa faceti parte dintr-o asociatie membra a AGVPS (recte Acvila) si in acelasi timp sa detineti o functie (oricare, si portar) intr-o alta entitate (recte Federatia). Si probabil stiti si de ce. Dl Popescu se lupta de cativa ani sa "sape" AGVPS-ul. Rezulta ca Dvs ii dati o mana de ajutor ca sa o faca. Pai atunci nu va taiati craca de sub picioare ??????

In concluzie sunteti membru AGVPS dar in acelasi timp vreti sa-l desfiintati!

Sunt doua variante: ori jucati "la doua capete" ori sunteti spion sub acoperire infiltrat in structurile federatiei.

Chiar sunt curios ce are de spus AVPS Acvila despre situatia Dvs. In acest sens, poate ar fi bine sa mai studiati Statutul AGVPS, mai ales Art 19 punctele d si m.

Sa aveti o seara buna

buhac constantin

Dl Vali trebuie sa vedem lucrurile asa cum sunt ce credeti ca dl Ion Iliescu nu a fost un membru marcant al Partidului Comunist Roman si de aceea nu a putut fi numit de Frontul Salvari Nationale Presdinte pana cand a fost ales de POPOR ?
Nu il subestimati pe dl Popescu ca are nevoie sa mai dau si eu o sapa .Eu am de facut un proiect care sa fie pregatit daca va fi nevoie .Daca va reusi ori nu pe mine nu ma intereseaza din moment ce am semnat un contract cu sume si termene bine stabilite .
Pan acum nu am facut decat sa platesc cotizatii .Trebuie sa mai si recuperam .CIOLANUL !
Dar credeti ca AVPS-urile asteapta recunoasterea Federatiei si dupa aceea sa demareze infiintarea Cluburilor asa cum sunt invatati unii sa stea la cotitura ? Totul are un inceput si un sfarsit .
Ai ghicit dar nu trebuia sa spui ca sunt spion ! :lol: :lol: :lol: :lol:
O seara minunata va doresc si eu dumneavoastra !

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Nu pot sa cred ca un om care este delegat pe vorbe al fderatiei, vine la CN-ul organizat de catre APCR, plateste taxa cu intarziere si mai si face valuri, rog sa se ia o decizie, cu privire la lotul ACVILA de a inscrie lot in aceasta editie de CN.
Lumina de la capatul tunelului este departe fratilor...
Daca a ajuns si Buhac salvatorul pescuitului romanesc la crap, eu ma las de sprit :mrgreen:
Balta Puiesti

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Vladut Mateianu scrie:Poti sa te abti, eu nu pot.
Am sa verific cand au fost platiti banii de inscriere, iar daca nu au fost platiti pana la data anuntata voi fi impotriva acceptarii lotului tau....si nu o lua ca pe ceva personal, dar nu este normal ca noi, restul, sa platim ca prostii pana la termenul limita, apoi sa mai fie primite cluburi ...pe vorbe ! :oops: Este urat. Sa nu zic lipsa de respect ptr cei care am fost corecti.....

http://apcr.eu/comunicate-presa/54-lotu ... ional.html
Chiar sunt de acord cu aceasta "propunere" facuta de Vladut, Buhac este mai miez decat restul????
Noi alergam pe cheltuiala noastra la toate sedintele sa facem ca acest CN sa fie cat de bine organizat iar dumnealui se plimba la Alba Iulia sa faca unirea :twisted:
Balta Puiesti

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Dl Buhac,

Nu ma intereseaza Dl Ion Iliescu pentru ca nu am fost tovaras cu dansul si nici n-am fost membru PCR sau FSN. Si nu l-am votat.

Nu il subestimez de loc pe Dl Popescu. Din contra, vad ca incearca prin toate mijloacele sa ne dezbine. Daca a reusit sa va ia semnatura, Dvs, un membru marcant al AVPS Acvila, inseamna ca are si rezultate. Sa reusesti sa cooptezi un vanator / pescar de renume, din tabara pe care vrei sa o DESFIINTEZI e mare lucru. Sau lucratura… :?

Nu ma intereseaza toate astea, pe mine ma intereseaza cu cine merg la drum. Daca intelegeti… Si nu stiu de ce, dar cre ca da.

buhac constantin

Genes nu o sa ajung eu salvatorul pescuitului la Crap asa ca de sprit nu ai cum sa te lasi !

Genes tu ai o afacere cu articole de pescuit din care castigi bani .

Eu am un de facut un proict de pescuit pentru care am semnat un contract din care deja am primit un avans , o prima de instalare si restul sumei la final daca voi reusi .
Daca eu nu voi reusi va trebui sa platesc eu mult si indesat .
Pana atunci nu doresc sa discutam daca doresti decat despre Campionatul National de Pescuit organizat de APCR pe care eu il recunosc si am achitat avansul cu o mica intarziere .

Daca persoanele abilitate vor decide ca AVPS-Acvila nu are dreptul sa participe atunci vom respecta decizia .
Daca AVPS-Acvila va decide ca eu sa nu fac parte din Lot atunci ma voi supune !
Dar pana atunci vedetiva de treaba si hai sa stabilim unde vom concura ca deja fac meditatii in Italiana ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”