FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
lucian_dj
Puncte: 0

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de lucian_dj »

pe balta ca nu iau peste acasa

akmada

Mesaj de akmada »

a prins cineva crap p fantanele primavara aceasta?
noutati despre fantanele nu mai are nimeni?

ovideli

Mesaj de ovideli »

akmada scrie:a prins cineva crap p fantanele primavara aceasta?
noutati despre fantanele nu mai are nimeni?
pai, mai noutati decat de la concursul desfasurat intre 14-17.04.2011 nu cred ca o sa gasesti (vezi la competitii/cupa Fantanele) :wink:
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

s0rynelu

Mesaj de s0rynelu »

e apa rece nu trage ...daca se populeaza poate o sa ma mai duc la ceasta balta...ps:ma fratilor am auzit ca sau bagat plasele pe timpu concursului:))
Rusinica!!!!!!!
Imagine

Ionut Zamfir

Mesaj de Ionut Zamfir »

bai fratilor incetati cu comentariile astea de 2 lei. pescarii mari din tara care au venit sute de km la concurs vorbesc frumos despre balta si voi care sunteti pescari de week end si pe deasupra mai sunteti si de-ai casei scrieti numai baliverne. spuneti ca nu are balta peste ... pai de unde sa mai aiba daca voi carati cu sacii tot ce prindeti ... inclusiv ciortanul cat palma. ce vreti sa faca tulitu ? sa bage zeci de tone de peste ca sa aveti voi ce cara acasa? v-ati pus vreodata in locul lui sa vedeti cum e sa bagi bani intr-o balta numai ca sa aiba altu ce lua? daca va controleaza paznicii la sange tipati in gura mare ca sunt ai dracu. daca v-a lasat sa luati peste pana ati golit balta tot nu e bine ca nu mai are balta peste. pe voi nu va poate multumi nimeni in niciun fel. s0rynelu balta are 650 de h daca nu ma insel. ai facut vreodata un calcul sa vezi cam cati bani trebuie bagati sa populezi o balta ca asta? crezi ca daca tulitu baga maine 10 tone de crap (si asta inseamna bani multi) ai sa prinzi mai mult peste ? ma indoiesc. nu iau apararea lu` tulitu ca nici mie nu imi e drag de el dar ganditi-va ca omu ala din asta traieste. nu e becali sa mai aiba 100 de afaceri. oricade dintre voi ar face la fel sau chiar mai rau.

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

s0rynelu scrie:e apa rece nu trage ...daca se populeaza poate o sa ma mai duc la ceasta balta...ps:ma fratilor am auzit ca sau bagat plasele pe timpu concursului:))
Rusinica!!!!!!!
nu se populeaza...deci ..stai acasa :idea:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

ma nea zamfire nu mai vb prostii daca pe mine unu ma deranjeaza ceva spun ca asta imi este dreptul daca un pescuit de 48 ore ma costa 300lei mai bag in momeala inca atat sa nu mai pun drum mancare echipament de cateva mii de euro u crezi ca vin la balta sa iau catziva carasi ca doar asta am prins vara trecuta si catziva ciortani de pana in 1,5kg te inseli mai dute si u pe alte baltzi si dupa sa vii sa vb .Acum daca esti intr-un club te crezi pescar sii vii sa dai sfaturi in legatura cu balta si comportamentul pe balta
ca astia nici un drum de acces nus in stare sa faca ce sa mai vb de peste in balta o intrebare daca tot cunosti baltzile care este diferentza intre dunareni si fantanele ca suprafatza si de populatzia piscicola ma refer de acum 6 7 ani cand tot tulitu era si acolo si chiar era peste acolo dece nu face si la fantanele la fel ms pentru intzelegere

s0rynelu

Mesaj de s0rynelu »

Ionut Zamfir scrie:bai fratilor incetati cu comentariile astea de 2 lei. pescarii mari din tara care au venit sute de km la concurs vorbesc frumos despre balta si voi care sunteti pescari de week end si pe deasupra mai sunteti si de-ai casei scrieti numai baliverne. spuneti ca nu are balta peste ... pai de unde sa mai aiba daca voi carati cu sacii tot ce prindeti ... inclusiv ciortanul cat palma. ce vreti sa faca tulitu ? sa bage zeci de tone de peste ca sa aveti voi ce cara acasa? v-ati pus vreodata in locul lui sa vedeti cum e sa bagi bani intr-o balta numai ca sa aiba altu ce lua? daca va controleaza paznicii la sange tipati in gura mare ca sunt ai dracu. daca v-a lasat sa luati peste pana ati golit balta tot nu e bine ca nu mai are balta peste. pe voi nu va poate multumi nimeni in niciun fel. s0rynelu balta are 650 de h daca nu ma insel. ai facut vreodata un calcul sa vezi cam cati bani trebuie bagati sa populezi o balta ca asta? crezi ca daca tulitu baga maine 10 tone de crap (si asta inseamna bani multi) ai sa prinzi mai mult peste ? ma indoiesc. nu iau apararea lu` tulitu ca nici mie nu imi e drag de el dar ganditi-va ca omu ala din asta traieste. nu e becali sa mai aiba 100 de afaceri. oricade dintre voi ar face la fel sau chiar mai rau.
nu sunt contabilu nimanui ...deci nu fac nici 1 calcul...Codrut am sa urmez sfatu dumneavoastra am sa stau acasa....nare rost sa ma apuc cu voi ca voi sunteti multi si eu sunt singur deci va las sa va laudati balta voastra...Hai fire intinse ...
Imagine

akmada

Mesaj de akmada »

noutati despre fantanele nu mai are nimeni?[/quote]
printre cei care ati fost anul acesta pe fantanele cum vi se par "capturile" comparativ cu anii trecuti???
eu unul sunt cam dezamagit, desi ar fi o scuza si vremea nefavorabila, dar nu cred ca asta e cauza....
voi ce ziceti?

costea

Mesaj de costea »

si eu astept ceva vesti despre balta fantanele,pt ca saptamana viitoare o sa vin acasa si vreau sa-mi petrec cateva zile la pescuit.anul asta m-am bucurat la cateva partide pe lacul bury hill fisheries de prin sudul londrei si nu ma pot lauda cu nu stiu ce capturi pt ca nici pe aici nu a inceput sa manance crapul( cu toate ca vremea a fost super)si nu stiu cum sa va spun dar cand vezi cum se joaca balaurii deasupra plumbilor si tu pe mal schimband rigurile si momelile ca doar doar pacalesti vreounul nu-ti vine chip de nebunie?
Fişiere ataşate
rsz_dscn0709(2).jpg
rsz_dscn0709(2).jpg (191.38 KiB) Vizualizat de 1083 ori

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”