Va dau o veste buna ...anul 2011 este ultimul an competitional pe care intentionez sa il duc la capat . Chiar la 42 ani ... simt ca competitia in ziua de astazi inseamna mai mult decit pescuit si sincer nu snt pregatit sa duc aceasta povara . Este un obicei , cei carora le vorbesc si le spun ceva vorbe , isi taie macaroana .... la modul "gasca", te fac, te sparg , te scuip , iti dau un capac sau o flegma , samd .... . Nu dau exemple dacit ultimele postar pe privat ale stimabilului Valentin Simescu - pescar cu care la o adica eu trebuie sa stau alaturi pe o garla !!!!
"Sa nu imi mai spui mie niciodata de cand scriu pe forum val pangica
Daca vrei sa ma cunosti bine de tot eu iti indeplinesc dorinta dar o sa te doara rau , te asigur ca nu am auzit de tine si nici nu vreau sa auzi de mine , vb mult si prost dar eu te inteleg"
"Ba terminate cu in ce ma bag ca ma ia capul cu tine , tu nu intelegi ca eu nu sunt ce visezi tu , cu mine te intalnesti odata nu mai exista a 2 , iar de civilizatie nu vorbi cu mine marcele ca nu avem nimic in comun
Daca o singura data mai spui ca nu stiu in ce ma bag sau daca o data te mai bagi in seama cu mine intr-o discuti va fi ultima pentru tine , poti sa te muti in sediul militiei central"
"Bai pisatule , trageati-as la lamaie cu mesajele tale care le ai , eu unul stiu sa scriu , pisatura mica cu fund de sifon la prima abatere nici amenda nu iti da, dar tu ai deja o abatere cand mai facut hot si pentru asta sa vezi ce capace iti dau, dute si fami dosar ca iti dau capace si ca ma piss pe tine, de azi in colo sa o stii prima intalnire cu mine nu scapi de capace si de flecme ca sa stii"
( mesajele exista in casuta mea de PM - daca redactia doreste sa le vada si sa le certifice ! )
Simescu nu stie ca daca ii dau o palma - sta pe vine cu mainile la ..... , vreo 2 zile , pentru ca nu stie de unde ii vine ! Dar insista in jigniri si nu este primul . Faptul ca am decenta sa nu ii rapund agresiv decit acum , el il interpreteaza drept semn de slabiuciune si nu de de lipsa de interes fata de un tert ... foarte prost pregatit la asa amenintari ce face !
Am avut "conflicte" cu pescari seriosi - Oana si Serbu ( scuze pentru ceilalti , dar nu erati pescari de crap ) , nu m-am certat cu Buhac la modul asta , dar uite ca vine si Simescu si imi transmite greata care imi spune ca este vremea in care sa iti anunti retragerea , nu mai este lumea pe care o stiu si sa lasi pe cine o putea sa se puna cu "gasca" , sa faca ceva si pe viitor , Vladene ai treaba multa ! .
Pe masura ce le vezi pe toate ....usor - usor te indepartezi de fenomen , pentru ca "a incaput" pe mina unor ............ nici nu stiu cum sa le spun . Deunazi ma suna baiatul ala care mi-a fost coleg pe Bunget ( cred ca George il cheama ) , la concurs ....standul din dreapta si imi cerea detalii cum sa faca sa isi ia si el banii pe premiul de captura ...legal ... I-am spus nu cunosc proprietarii - descurca-te singur , ca nu e de competenta mea . Am ramas cu un gust amar - baiatul asta saracu avea nevoie de banii aia . Cit priveste banii ...il las pe Simescu sa ma judece ... pina cind nu si-o lua vreun capac sa nu auda cu o ureche , jumatate de an ......Poate ii mai spune si Bogdan Ckaba cum sta treaba ...si isi mai lasa din reactiile astea de baiat agresiv .... pe linga pescuitul crapuluil .
Oricum vestea buna nu este ca nu il bag in seama pe Simescu , ci aceea ca din 2012 , ma retrag din orice inseamna pescuit competitional la crap in Romania . Asa sa fie !
Dle Val,chestiunile personale primite prin PM ar trebui sa le rezolvati tot acolo mai ales ca limbAJUL ESTE NEPOTRIVIT CU REGULILE ACESTUI FORUM.
va multumesc pt intelegere.
Cristi Matei scrie:Dle Val,chestiunile personale primite prin PM ar trebui sa le rezolvati tot acolo mai ales ca limbAJUL ESTE NEPOTRIVIT CU REGULILE ACESTUI FORUM.
va multumesc pt intelegere.
cred ca de data asta nu ai fost pe faza...pe val probabil ca-l puteai atentiona pentru limbaj, nicidecum ca a postat un mp pe care l-a primit...astea sunt probleme pe care fiecare le rezolva cum crede de cuvinta...eu zic sa te mai gandesti si poate constiinta iti va spune sa-mi dai dreptate.
nea Cornele am spus "ar trebui sa le rezolvati" - nu am impus acest lucru. era doar un sfat.
Cornele nu iti mai bate capul pe aici .... nu ai cum sa ii poti raspunde lui Vladut ( si este evident ca din pacate crapmania este feuda lui Vladut Mateianu - ce am dorit eu si unde s-a ajuns ! ) , nici logic , nici particular si nici intr-vreun fel acceptabil .... Cind are draci , face orice si se p...a pe oricine . Vezi ce face cu Andrei ...si uitate-te la dialogurile de acum 1 an , la fostul CN - pesemne ca de acolo copiaza postari ale unor pescari ... care intrabau cite ceva de exemplu , despre Floreasca si certa judecata "regulamentara" a lui Vladut ..! , care ne-a starnit pe toti .
Rog moderatorul sa ma baneze , m-am luat de sefu si pesemne ca nu mai suporta dialog !
Val scrie:Cornele nu iti mai bate capul pe aici .... nu ai cum sa ii poti raspunde lui Vladut ( si este evident ca din pacate crapmania este feuda lui Vladut Mateianu - ce am dorit eu si unde s-a ajuns ! ) , nici logic , nici particular si nici intr-vreun fel acceptabil .... Cind are draci , face orice si se p...a pe oricine . Vezi ce face cu Andrei ...si uitate-te la dialogurile de acum 1 an , la fostul CN - pesemne ca de acolo copiaza postari ale unor pescari ... care intrabau cite ceva de exemplu , despre Floreasca si certa judecata "regulamentara" a lui Vladut ..! , care ne-a starnit pe toti .
Rog moderatorul sa ma baneze , m-am luat de sefu si pesemne ca nu mai suporta dialog !
ii puteti solicita administratorului banarea, eu doar moderez discutiile pe forum. o zi buna.
cu respect,
Eu ii solicit administratorului stergerea contului - pentru a nu mai fi tentat sa raspuns unuia si altuia . Va rog sa-mi precizati daca se poate indeplini tehnic aceasta cerinta si in ce conditii . Pina la urma este o cerere absolut legala , atunci cind doresti sa nu iti mai asociezi persoana cu un anumit canal de comunicare , care isi schimba "politica editoriala" peste noapte .
Crapmania.ro nu mai apartine lui Vladut de aproape 4 luni.
Si te-am rugat sa nu-mi mai pomenesti numele si sa nu te mai bagi in seama cu mine. Este asa greu ?